banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 199 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jul 2014, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Aco sine, sad ozbiljno, placa li te Dodik? Za ovakvu pozrtvovanost, rijesice se jedno radno mjesto, makar to mjesto gazda Stanetic morao izbiti svojima iz Gradiske. 8)

Sad otvorio klix, tamo vijest
Dodik u Lijevču polju: Hej kosači, ne kosite travu gdje je ona gazila

Ja normalno odmah na komentare, da vidim sou, kad ono ti.. :D

Slika

700 komentara za 7 mjeseci, 100 mjesecno.. dobar si!
http://www.klix.ba/profil/aleksandar-mk

Citiraj:
Sada je prosječna penzija preko 400 maraka. Kolika je bila prije desetak godina ?

Citiraj:
Doveo nas dotle da sad imamo redovne plate i penzije. Jel' to nešto loše možda ?

Citiraj:
Dok god je gorih od Dodika tipa ovaj Ivanić ili Čavić koji su nas doveli pred bankrot prije petnaestak godina Mile će biti na vlasti.

Citiraj:
Da, doći će vam Dragan Čavić i SDS... a tek onda vam ne bih bio u vašoj koži. Ali, dobro, sve po želji... sami pali sami se ubili.

Citiraj:
Ja još uvijek ne mogu shvatiti zašto je neko za dolazak SDS-a na mjesto Dodika, a upravo je SDS taj koji je ratna stranka + stranka koja je narodu ostajala dužna 5 penzija i 4 plate budžetskim korisnicima,

Citiraj:
Da baš bi se promijenila kad bi četnička stranka SDS došla na vlast.

Kako si naivan.

Citiraj:
Da nije Dodik došao još bi čekali januarske plate i penzije.

Citiraj:
Bogami sad je prosječna plata 800 maraka, dok on nije došao bile su oko 500.

Citiraj:
Plate i penzije su još uvijek redovne, a dok on nije došao penzionerima je falilo 6 penzija, radnicima na budžetu nekoliko plata.

Citiraj:
SNSD je narodu u RS obezbijedio više nego što bi ovaj sa još onoliko donacija od Arapa.

Citiraj:
Hoću ti reći, ako je Dodik kriminalac šta su tek oni ?

Pa sada su barem plate i penzije redovne, za vlasti SDS-a ni to nije bilo.

Citiraj:
Ko će ga skinuti ? Ivanić i Čavić koji su ostali dužni 5-6 penzija i nekoliko plata ?

Citiraj:
Taj učmali je bio jedini Srbin koji je glasao za Vens Ovenov plan da se zaustavi rat.

I opet ti kažem, neće se nijedan četnik učlaniti u SNSD. Za njih je SNSD zbog toga izdajnička stranka.

Citiraj:
Neznalico jedna.

Svi četnici su ti u SDS-u. Nemaš tog četnika koji bi se učlanio u SNSD.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 03:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
ajkula je napisao:
U kojoj bolnici ne traze radno iskustvo? Navedi mi grad i ime bolnice!! Traze nase radnike jer ce raditi za mnogo manju satnicu nego je ovdje pristojna. To je ono sto unistava trenutno Njemacko trziste. Plata koja je nama ( koji ovdje zivimo) mizerna Rumun. Bugar i ostala istocno evropska ciganija prihvata objerucke jer ne misli ovdje zivjeti nego mu je cilj da usicari nesto eura i zapali kuci. I molim te nemoj mi pricati kako se ne spajaju odjeli i ne otpustaju radnici jer ti zivis u BL i ne mozes znati iz prica -cula kazala ono sto ja vidim svojim ocima. I koliko "nasih" - brojem mi navedi i kazi gdje rade - znas koji su otisli sa B1 bez radnog iskustva i dobili su mjesto u bolnici. Znaci ne pricamo o starackim domovima gdje se svaka susa moze zaposliti nego iskljucivo o bolnicama.

Nema veze sa Skrbicem, ali tvoja prica me podsjeti na jedan dozivljaj od prije par godina.

Sjedim s drugom na kafi.

Prilazi nam baba Ciganka, sa djedom Ciganom, koji je kobajagi slijep, pa pocinje klasicno:"Bog vas blagoslovio, dao srece, zdravlja...pola marke?"

Ja odmahnem glavom na stranu i kazem:"Am", sto otprilike znaci:"Imam, al' ne dam". Al' ovaj majmun sto sjedi sa mnom hvata se za novcanik, vadi neku sicu, daje joj...

To primjecuje grupa Cigana juniora koji se vrte okolo, pa i oni pritrcavaju i pruzaju ruke. Baba se okrece prema njima:"Vidi Cigani! Mars tamo! Pu, majku ciganjsku!"

Posto je naruzila "Cagane", krenuse polako dalje, a jedna od ovih malih poce da se dere sa njom:"Ona laze. On nije slijep. Ona laze!"

Ja se smijem, a ova budala sto dijeli pare procijedi:"Zanimljiva situacija..."

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 06:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Timotic tori sve oko sebe

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 07:20 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Ne bi me iznenadilo da mi je i neko od vas napravio nekakav profil. :lol:

Ja da sam plaćen od strane SNSD-a pokušavao bih maksimalno da izbjegavam ovu temu, da se što više gurne pod tepih. Barem mi to prvo pada na pamet.

Jbt. postadoh od pljuvača sistema do ljubitelja Mile. :lol:

Neka vam bude... onda mijenjam priču. Smrt Vaskoviću, sloboda Škrbiću ! Nije ni marke uzeo. 8) 8) 8)

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 08:09 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
Za ovakvu pozrtvovanost, rijesice se jedno radno mjesto, makar to mjesto gazda Stanetic morao izbiti svojima iz Gradiske. 8)
.
[/quote]

Da sam se učlanio u SDS Stevandić bi mene davno ubacio negdje. Ako ćemo već o interesima. Toliko o tome. Mada s obzirom na ono što sam pisao u ovoj temi neće me iznenaditi da mi prikačite i da sam u toj stranci. Noću SDS-ovac, danju SNSD-ovac. 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 08:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Za radno mjesto bi neki dali i dupe, a ti u partiju nećeš. :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 08:31 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Jbg... ne volem ih.

Ali Stevandić ima uticaja za posao u zdravstvu, koliko god neki mislili suprotno.

I još jedna stvar, ima i uticaja na Medicinskom fakultetu, ako nekada neki ispit zapne da se samo malčice smanji kriterij. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Timotic je napisao:
ajkula je napisao:
U kojoj bolnici ne traze radno iskustvo? Navedi mi grad i ime bolnice!! Traze nase radnike jer ce raditi za mnogo manju satnicu nego je ovdje pristojna. To je ono sto unistava trenutno Njemacko trziste. Plata koja je nama ( koji ovdje zivimo) mizerna Rumun. Bugar i ostala istocno evropska ciganija prihvata objerucke jer ne misli ovdje zivjeti nego mu je cilj da usicari nesto eura i zapali kuci. I molim te nemoj mi pricati kako se ne spajaju odjeli i ne otpustaju radnici jer ti zivis u BL i ne mozes znati iz prica -cula kazala ono sto ja vidim svojim ocima. I koliko "nasih" - brojem mi navedi i kazi gdje rade - znas koji su otisli sa B1 bez radnog iskustva i dobili su mjesto u bolnici. Znaci ne pricamo o starackim domovima gdje se svaka susa moze zaposliti nego iskljucivo o bolnicama.

Nema veze sa Skrbicem, ali tvoja prica me podsjeti na jedan dozivljaj od prije par godina.

Sjedim s drugom na kafi.

Prilazi nam baba Ciganka, sa djedom Ciganom, koji je kobajagi slijep, pa pocinje klasicno:"Bog vas blagoslovio, dao srece, zdravlja...pola marke?"

Ja odmahnem glavom na stranu i kazem:"Am", sto otprilike znaci:"Imam, al' ne dam". Al' ovaj majmun sto sjedi sa mnom hvata se za novcanik, vadi neku sicu, daje joj...

To primjecuje grupa Cigana juniora koji se vrte okolo, pa i oni pritrcavaju i pruzaju ruke. Baba se okrece prema njima:"Vidi Cigani! Mars tamo! Pu, majku ciganjsku!"

Posto je naruzila "Cagane", krenuse polako dalje, a jedna od ovih malih poce da se dere sa njom:"Ona laze. On nije slijep. Ona laze!"

Ja se smijem, a ova budala sto dijeli pare procijedi:"Zanimljiva situacija..."

Tipicni primjer Hadzialagica.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 09:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Stevandic je najodgovorniji za stanje u zdravstvu,a cujem da je srusio i malezijski avion.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 09:56 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Ja sam za Stevandića čuo da je izuzetno dobar organizator i da nije nesposoban uopšte što se tiče politike i funkcija (vjerovatno bi bio dobar ministar što se toga tiče).

A to što se prosipa nekim poštenjem i pričom o tajkunima... bolje mu je neka ćuti. Za lokalne izbore 2012. u reklamama riječ "tajkun" je izmjenjao kroz sve padeže, a mislim da je uspio izmisliti i neke nove.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 10:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cuo,cuo,cuo...cuo sam i ja svasta,da je trebao pred rat postat Karadzicev zet,da je zato i isplivao u tim danima ovdje na vrh SOS-a,da mu je Poplasen sredio diplomu,bla,bla,bla....Ali isto tako sam cuo i da ga sve i jedan njegov pacijent-obozava.

A pretuzno je njega pominjat i u kakvom kontekstu pokradenih milijardi u osakacenom zdravstvu,od cega se necemo 30 godina oporavit...Na to se baziraj,pusti bapske price o nekoj sici.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 10:27 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Činjenica je da su ogromne pare u zdravstvu nestale‚ što u domaće što u strane džepove i ne treba biti genije da to skontaš. Budžet zdravstva je oko 600 000 000 maraka godišnje. Mislim da nekih 60% ide na plate radnicima a ostalo za nabavku lijekova, materijala, pomagala, hrane i ostalog. Nemoguće je naći čovjeka koji neće muljati sa ostatkom novca kroz tendere i ostale prevare... jedino možemo naći nekoga ko će to svesti na najmanju mjeru... a i za to treba biti umjetnik da pronađeš nekog takvog poštenijeg od ostalih za takvu funkciju.

Ali isto tako. Plate radnicima u zdravstvu su za 8 godina skočile oko 100%, zaposleno je više radnika, izgrađena je nova bolnica u Bijeljini, napravljena Radiologija u BL, južno krilo KBC-a se privodi kraju...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 10:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vidim da cesto pominjes te plate,redovne,uvecane..penzije...I pominjes kako je to sve poraslo u zadnjih 10 godina ove vlasti....Samo da te podsjetim da smo se tri milijarde maraka zaduzili za to vrijeme...i prodali telekom za milijardu i po! :(

Da nisi toliko algerican na Cavica,mogao si prekjuce cuti kako od 365 dana u godini,mi 104 dana zivimo na kredit :( :(

Znaci,svi...i profesor,i ovi ostali na budzetu,pa i taj medicinski radnik kome kazes da je povecana plata...

Zaduzujemo nerodjenu djecu da bi odrzavali privid fiskalne stabilnosti,i omogucili kradju biblijskih razmjera....Ako bude postojao ovaj forum za 20 godina,i neko od djece koja se sad radjaju bude citao ovo,moja poruka njima je da nam ne ustaju u autobusu,vec gdje god nas vide-letvu i preko ledja!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Schlager je napisao:

Zaduzujemo nerodjenu djecu da bi odrzavali privid fiskalne stabilnosti,i omogucili kradju biblijskih razmjera.

Eto, kad dodje SDS bice drugacije. :D Kolega, necemo se lagati. Ista je to stoka...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 10:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kakve veze ima SDS,i ko ga je pomenuo uopste?

SDS nije prodao telekom,niti nas je zaduzio.Cak je i FBIH sacuvala oba svoja telekoma,a najniza penzija (koju Aco cesto pominje) im je tacno duplo veca nego nasa. :(

SDS je platio za svoje greske na izborima.Tema je Skrbic i aktuelna vlast koja je na sceni .

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Simpatizer je napisao:
Schlager je napisao:

Zaduzujemo nerodjenu djecu da bi odrzavali privid fiskalne stabilnosti,i omogucili kradju biblijskih razmjera.

Eto, kad dodje SDS bice drugacije. :D Kolega, necemo se lagati. Ista je to stoka...

Neće moći da se više zadužuju ;)
K'o npr. Grad BL, graCki oci moraju uzeti kredit za refinansiranje da bi digli novi kredit, jer je grad dostigao limit u zaduživanju.

Al' mogu privatizovat elektrodistirbuciju, još je samo to ostalo.
Meni je samo žao što je lova od Telekoma tako glupo spisakana, da je to za nepovjerovati, mislim stvarno, moglo se nekoliko zdravih firmi pokrenuti "od nule" i već bi imale sada prihod i punile budžet.

Schlager je napisao:
SDS je platio za svoje greske na izborima.Tema je Skrbic i aktuelna vlast koja je na sceni .

Škrba je genije, mislim uradio je to što je uradio i sada ladi jaja u BG jer ima diplomatski pasoš i skokne ponekad do Monaka.

Poslednji put menjao Choban dana 27 Jul 2014, 10:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 10:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ako se novi neće moći zaduživati zbog limita neće ni ovi ako ostanu...Isti qrac, jal jedni jal drugi...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_зока je napisao:
Ako se novi neće moći zaduživati zbog limita neće ni ovi ako ostanu...Isti qrac, jal jedni jal drugi...

Uzdacemo se u BRIKS :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@ Schlager

Kao prvo, nema potrebe za nervozom. Znam da vas sve trese predizborna groznica oktobarske veceri :D, ali ipak...

Spomenuo sam SDS zato sto si glavni agitator te stranke na forumu, a u kontekstu price o zaduzivanju nerodjene djece. Prica da ce SDS, PDP i ostali raditi drugacije od stoke koja je sad na vlasti je za budale.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
_зока je napisao:

Kako ide ona TBF-ova: Tu, du, du, nema nam pomoći

A za skoro dvadesed godina od rata i nakon toliko pomoći, kredita, para od Telekoma... toliko nezaposlenih i privreda na koljenima. Treba BiH izučavati na svim univerzitetima k'o negativan primjer. Zaj... smo i neke afričke zemlje.

Simpatizer je napisao:
Prica da ce SDS, PDP i ostali raditi drugacije od stoke koja je sad na vlasti je za budale.

Treba vraćat' kredite, donijeti novi zakon o radu, kresati plate i broj radnika u javnom sektoru, reformisati sektor zdravstva i soc. siguranja... biće još gore, ko god bude na vlasti u narednih 4 ili 8 god.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 199 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]