banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Feb 2015, 00:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ovaj narod navikao da nema ništa besplatno, pa ne vjeruje ničemu gratis. :D
Doduše i ja prva se uvijek zapitam šta je pozadina nečije gratis usluge.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Gazda1970 je napisao:
Pa jbg svako oce tamo gdje je besplatno :)
Treba upozoriti ljudi,ko zna sta se desava,sekte su to..

A sta ce se desavati? Uce engleski besplatno uz propagandu.
:)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 00:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Izvini ima i Japanski xaxaxa :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 01:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Еј Талија, зло се даје бесплатно па тако и то. Ја сам за те часове добио летак у сандучић још почетком 2014. и нашао их на Фејсу и видео слике, било ми је савршено јасно која им је улога, тад су подучавали немачки и руски, бесплатно, а сад све дају ббесплатно, али ће те на крају коштати имовине и живота. Ишли ја и пријатељ тражити ту кућу преко пута оног Даунтауна кафића и ништа нисмо успели наћи све затворено закључано, нема никаквог натписа. Толико о тим свецима последњих дана, само име каже да вас чекају последњи дани са њима...

Е сад мени више забрињавајући су ови МОРОНИ, а зашто, зато што су ми се уселили у зграду, јебо те кру, ја на 2. спрату а оне на 3. једина утеха је што су девојке! Нисам ја то знао до вечерас, кад ми бануше на врата и почеше брслачити а ја се шлагир'о ладно. Прве две-три реченице их ништа нисам разумео осим да су комшије. И као једна је из Калифорније, а друга из Јуте, ја онако извалио вилицу до пода, а она мисли да ја никад нисам чуо за Јуту па каже то је близу Лас Вегаса, као да је свако био у Лас Вегасу... Та из Јуте очајно прича српски, а ова из Калифорније прилично брслачи. Па кажу: ,,Ми ваше комшије већ 2 месеца, па смо данас за дан заљубљених спремиле америчке кексе па да вас почастимо све и поделимо ове картице ако верујете у Исуса Христа'' (и трпају ми то у руке). Ја једино што сам успео да питам због чега су оне овде и јесу ли студенти, а оне кажу ,,нисмо студенти већ волонтери који путују и дошли на Балкан да кроз Хришћанство помажу'' и одоше даље код комшинице. Ја оно сав погубљен уместо да им кажем да је данас једино Дан борачке организације ВРС и Свети Трифун и да сам Православац, ја само затворио врата јер чујем да ми се пријатељ у боравку ваља од ссмеха, буквално се баца по тепиху, јер оно више би дали шансе да падне метеор или да дођу агенти ЦИА и да ме рокну него да мени, великом Русофилу, неке америка дођу честитати дан заљубљених за који нећу ни да чујем. :D Оне кексе сам дао њему јер је ионако лупао главу шта да понесе девојци без марке у џепу. Ја седнем и размишљам и сетим се да је пре који дан било на неком дневнику како се једна америчка породица доселила у Краљево као били су волонтери, он подучавао ламерички фудбал, а она музику или енглески и сад као остали живети, али сам сконтао да њих има брука много по Србији, али и Хрватској, сад очито плаве и Српску... :(

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 01:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Mormoni?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Nije to nista kakvi su meni sektasi dolazili na vrata. Tebi bar dosle cure s poklonima, meni neki bradonja htio da uzme pare da "osveti vodicu"... Strasne stvari.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 01:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Тебе треба да је срамота што тако говориш, а њима се серем у поклоне америчке!

А што се тиче тих Светаца последњих дана они су имали другу ФБ страницу на којој су имали доста компромитујућих фотографија, а сад те странице нема већ нека друга на којој пише да уче све језике бесплатно.

Овако им је изгледао стари пропагандни материјал који сам ја срећом окачио на свој ФБ профил.

Prikačeni fajlovi:
sekta.jpg
sekta.jpg [ 49.72 KiB | Pogledano 675 puta ]
Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 01:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Ja sam isla na casove Engleskog tog tipa, da.
Par godina poslije rata (1997/8) pojavio se oglas za besplatan kurs Engleskog u onom podrumu na Mejdanu gdje je jedno vrijeme bio Irish Pub (nije vise?). Posto mi je porodica finansijski, stambeno i svakako jako lose stajala, a ja zeljna usavrsavanja, to mi je izgledalo kao sjajna prilika. Kurs su drzali neizmjerno ljubazni i susretljivi muz i zena koji su se predstavili kao baptisti i koji su ocigledno sa Engleskim i poucavanjem istog imali veze samo utoliko sto im je maternji. Naravno, na kraju svakog casa su napominjali da postoje termini za vjerske veceri, hriscansku nastavu ili kako se to vec zvalo. I tako...malo iz pristojnosti, vise iz radoznalosti, odem ja i tamo jedno vece. Covjek nam je bukvalno crtao na nekoj tabli uski put kojim idu malobrojni, dobri, pobozni (baptisti?) u raj i siroki put kojim mnostvo srlja u propast, pakao. Dakle, pristup kao prema paganima koje misionari poucavaju elementarnom hriscanstvu. Onda smo na papiru dobili povelik spisak nekih radnji i ponasanja kao sto su: preljuba, neskromnost, sebicnost, perverznost...i trebalo je da podvucemo sve ono sto smatramo grijehom. Ja pola toga nisam podvukla tako da sam ispala prava srpska divljakusa. :lol: Pa smo citali odlomke iz Jevandjelja po Jovanu i tumacili ih. Sjecam se da sam ja pokusavala da svemu dam neki saljivi ton...sve u svemu, mislim da su cak i "misionari" bili sretni sto je to bio jedini moj dolazak na to druzenje.
Popricala sam malo sa ljudima koji su tu bili i koji su ocigledno dolazili redovno: Uglavnom se radilo o nezaposlenim srednjovjecnim ljudima (bivsi radnici Kosmosa, Cajevca itd.) koji ne znaju ni sta ce sa sobom ni sa svojim zivotom, porodicnim ljudima koji traze bilo kakav iskorak iz ekonomskog beznadja.

Na Engleski sam isla i dalje, cak sam na kraju dobila nekakvu diplomu :lol: . Dobra stvar je sto sam tu upoznala neke zanimljive ljude sa kojima sam se jedno vrijeme poslije kursa lijepo druzila (i koji ni za zivu glavu nisu htjeli da idu sa mnom na ono "eksperimentalno" hriscansko, baptisticko vece) i sa kojima sam po zavrsetku kursa posjetila nase teachere u kucnoj varijanti. Uredno smo im pri toj posjeti, u znak zahvalnosti, kupili cvijece, djeci poklone i tako...

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 01:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Timotic je napisao:
Nije to nista kakvi su meni sektasi dolazili na vrata. Tebi bar dosle cure s poklonima, meni neki bradonja htio da uzme pare da "osveti vodicu"... Strasne stvari.

:lol:

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 01:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da li Bog voli Bog voli Amerikance zato sto su mormoni ili mormone zato sto su Amerikanci?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 01:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ви нисте нормални... Не би мене чудило ништа да мени бањивају на врата домааћи секташи као што су суботари и сл. Него који они курац организовано из УСрЕ долазе нама овамо Србима и Хрватима да нам и ово мало памети избију из главе!???
Оито по неком налогу, плану и циљу, јер скупа је то ''волонтерска'' авантура...

П.С. Ако хоћете адресу, ја ћу вам дати, али после кад закачите Сиду, заобићите ме. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 01:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
:lol: :lol: Ismijah se pošteno na opise. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 02:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Gdje preko puta dauntauna, ona bijela kuca gdje je bio francuski kulturni centar?

Jebote pola Jute je u BL :D Vidjao sam ih.. napadni nisu, predstave se, ponude pa ko hoce hoce..samo sto je zadnja stvar da ce reci direktno ko su i sta su..

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 02:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ma ima l' kakvih orgija da se planira...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 02:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Ma ima l' kakvih orgija da se planira...

Ako ti je do orgija, idi u manastir!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 04:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
O kakvom ti oduzimanju imovine ducas pričaš? :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 05:37 
обожавам форум...дођем мамуран у 5 и одмах се орасположим...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 06:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2012, 21:18
Timotic je napisao:

:D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mene su opet skoro zaustavili, na istom mjestu kao i prošlog puta. I ja se sjetim epizode "Life's too short", kad pašuljak hoće da postane religiozan, ode u crkvu, i tamo pita fratra kakvo je stajalište katoličanstva po pitanju samozadovoljavanja. Kad je ovaj rekao da su protiv, pašuljak veli hvala na vremenu i otišao.
Ova dva lika su u početku bili zatečeni mojim pitanjem, ali su rekli da su generalno protiv. Razočaran odgovorom, nisam ovog pita ni vizit kartu uzeo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2015, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
skitnica je napisao:
preljuba, neskromnost, sebicnost, perverznost...

Pakao mi ne gine. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]