banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 09:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jul 2011, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja dole idem još od kraja juna 1999. godine. Još je krivousti bio živ. Nisam nikada naletio na problem ne računajući jednu budalu u limenoj zgradi koju nazivaju čekaonica na autobuskoj stanici u Dubrovniku kada je nešto srao o Herceg-Bosni kada sam mu ja rekao da ista odavno ne postoji. To je bio jedini "incident" na koji sam naletio vraćajući se iz Budve 2004. godine.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 29 Jul 2011, 14:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
A sta mislite kako bi reagovali ti hrvati (ili taj sa Kupresa) sto iscekuju mase Evropljana kad bi procitali clanak tipa: "Svi Srbi ljetuju u Trebinju i na more putuju da bi se okupali ne ostavljajuci ni kunu u HR, jos gore nego sto je bio slucaj Makarska"?

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Zar nije ocigledno da se oni moraju (pogotovo sad) uvlaciti u dupe svakom turistu da bi dobili neki euro pa im ne sjeda bas dobro kad moraju jos i nama... Mozda im je to ispod ponosa?

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
"Muzafere sine,dođi da te nana naulji" :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
soba 39 je napisao:

Pozejtini :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
soba 39 je napisao:

Pozejtini :lol:

haman :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 00:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ozbiljan gradonacelnik bi metlom pomeo ovako retardiranog novinara-urednika, sta li je vec, koji u listu kojem je vlasnik lokalna zajednica, u sred turisticke sezone napravi losu reklamu toj istoj lokalnoj zajednici.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 00:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ne mogu nas "naši" iz Neuma smisliti, a očekuješ nešto iz susjedne države. Trebamo se zapitati ustvari, oni koji tamo ljetuju kakve koristi imaju oni od nas.

Ovako se nešto moglo i očekivati.

Zamisli samo situaciju, dođu nam iz Makarske, roštiljaju podno Kastela i vrate se kući. Sigurno ne bih napisao u novinama nešto tako, ali mi ne bi bilo drago.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 00:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Malo si iskarikirao ali dobro de. Ja jos nisam otisao na more, da nisam tamo potrosio novac. Kako kad i kako koliko, ali sam potrosio. Poenta price je da se turiste ne moze dijeliti na one sa dubljim ili plicim novcanikom. To nije posao ni tog novinara koji je na ovaj nacin napravio jako losu reklamu za tu rivijeru. Uostalom, htjela to lokalna piskarala iz Makarske, priznati sami sebi ili ne, oni koji imaju nesto vise novca nece ni ici u Makarsku vec u Dubrovnik, Istru, na Hvar...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Hrvatska -mala zemlja za veliku nuždu, a bogami i malu
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 01:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Malo si iskarikirao ali dobro de. Ja jos nisam otisao na more, da nisam tamo potrosio novac. Kako kad i kako koliko, ali sam potrosio. Poenta price je da se turiste ne moze dijeliti na one sa dubljim ili plicim novcanikom.

Ja recimo smatram te sa plićim ko može da plati vikend noćenje, a ovi koji jedva namaknu da autobusom odu ujutru, a naveče se vrate golom bijedom, a baš tih iz čitave bosanske Krajine je najviše.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 01:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Poenta price je da se turiste ne moze dijeliti na one sa dubljim ili plicim novcanikom.

Jok, ti da imaš kafanu pustio bi nekog da ti uz jednu kafu čitav dan smrdi u njoj?
Svako želi da zaradi, e sad druga je priča da li u makarsku ne dolaze turisti sa dubljim džepom jer ne mogu od bosanske ciganije ili ima drugi razlog, ali činjenica je da je makarska rivijera jedan od ljepših dijelova hrvatske obale, mnogo ljepše i od dubrovačke i od opatijske rivijere.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 01:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moja pokojna baba kada je hvalila "naše" more uvijek bi isticala Makarsku, mada mi opet ta situacija nije jasna ljetovali su preko preduzeća, jer je hotel pirpadao njima, vjerujem da radnička klasa isto nije trošila, a mogla je ostati čak 10 dana.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 02:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šta kada bi neki pseudo Dukljanin iz srBskog Herceg Novog napisao da su Trebinjci i drugi Hercegovci nepoželjni u tom gradu. Ja bih ga pojeo.

U Makarsku ne idem, a čovjek je Hrvat, to bi samo naštetilo dobrosusjedskim odnosima. Ali zato neko iz Livna ili Uskoplja, koji se osjeća dole kao svoj na svome, može da mu prebroji kosti.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 07:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Baabo, baabo vidjaj mene u moru! :D
Ma samo opusteno, koga briga sta budale pisu. Ja licno najvise volim otici u Istru. :mad:
Za 15, 20 godina kada se kod nas napravi autoput v5(Budimpesta-Ploce) pola Hrvatske,Madjarske,Poljske ce ici na more preko Bosne. Jer ce im biti blize i jeftinije. Tako da ce biti hajra i od njih. :)
A do tada ce dragi susedi sve uciniti da mi taj autoput nemamo. Uz nasu podrsku koji se jos uvijek glodjemo izmedju sebe dok susedi ubiru novce od putarina i zajebavaju se s nama.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 08:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
drug je napisao:
Poenta price je da se turiste ne moze dijeliti na one sa dubljim ili plicim novcanikom.

Jok, ti da imaš kafanu pustio bi nekog da ti uz jednu kafu čitav dan smrdi u njoj?
Svako želi da zaradi, e sad druga je priča da li u makarsku ne dolaze turisti sa dubljim džepom jer ne mogu od bosanske ciganije ili ima drugi razlog, ali činjenica je da je makarska rivijera jedan od ljepših dijelova hrvatske obale, mnogo ljepše i od dubrovačke i od opatijske rivijere.

Samo cu ponoviti ono sto sam vec napisao:

drug je napisao:
Poenta price je da se turiste ne moze dijeliti na one sa dubljim ili plicim novcanikom. To nije posao ni tog novinara koji je na ovaj nacin napravio jako losu reklamu za tu rivijeru. Uostalom, htjela to lokalna piskarala iz Makarske, priznati sami sebi ili ne, oni koji imaju nesto vise novca nece ni ici u Makarsku vec u Dubrovnik, Istru, na Hvar...

Dzaba sto si lijep ako nemas sta da ponudis. :) Svi bogatiji turisti iz zemalja zapadne Evrope su uglavnom u Istri, Dubrovniku, na ostrvima. U Makarskoj su - Cesi i Slovaci.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 08:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Česi, Slovaci, Mađari i Bosanci su turisti na Makarskoj rivijeri od pamtivijeka, i sad im odjednom smetaju.....pitam se kako onda žive ostale mjesece krckajući gotovinu od tih istih protiv kojih se bune. Šta taj misli da će mu Abramovič doći spiskati 5000 eura za noć ako podigne cijene u nebesa i otjera te iste? Oće sigurno..Uostalom zna se šta privlači lovane lokacije tipa Dubrovnik, Hvar, Pula i Umag u kojima mogu da usidre svoje jahte i gledaju tenis ili stari grad sa filmskim festivalima....jedino što ostave ti isti je smeće što frljace preko palube jahte.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A šta to treba da ponudi, diznilend, striptiz, koncert Ace lukasa...?
Ne znam za druge ali na odmor i more ja idem zbog čistog mora, njegovog mirisa, mirisa borova, zrikanja zrikavaca, mediteranskog šmeka, da mi je do ponude išao bi u Beograd, budimpeštu, London ili Hamburg...
Vjerovatno bi neki imućnij turisti i došli u MA, ali je vjerovatno MA na zlu glasu zbog ciganije koja dole teferiči.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 08:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ne jarane, svaka roba ima svoju budalu. U MA je uvijek se išlo zbog kampa i provoda i to većinom mladi, Vodice i Tučepe porodice, a na Hvar, Istru i Kvarner raja sa dubljim džepom. BTW bio sam u Istri i Umagu toliki je smor i penzija da je to dosada za medalju, poslije 10 naveče ko da je policijski čas nigdje nikoga, tu se ide da se odmori, al im to ne smeta da napucaju cijene duple od Makarske rivijere.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]