banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jul 2011, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Ministarstvo odbrane Hrvatske saopštilo je da je danas na Kosovu pucano na hrvatske helikoptere u sastavu Kfora, a povređenih nije bilo, prenose hrvatski mediji. Na dva helikoptera Kfora sa zemlje su pucali kosovski Srbi, navela je Hrvatska radiotelevizija (HRT) na svom portalu.

Reč je o helikopterima Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi171Sh koji su prevozili kosovsku policiju prema graničnim prelazima, saopštilo je Ministarstvo odbrane, a prenosi HRT.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/268173/HRT-Kosovski-Srbi-pucali-na-helikoptere-Kfora

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Борац БЛ je napisao:
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/268310/Ekstremisti-odbacili-apel-kosovskih-Srba-da-ne-zapale-Jarinje

21:27 - Veljović: Srpska policija će pomoći Kforu i Euleksu
Policija Srbije neće dozvoliti nasilje na severu Kosova i pružiće zaštitu pripadnicima Kfora i Euleksa, poručio je večeras direktor policije Milorad Veljović.
"Nećemo dozvoliti dolazak ekstremista iz unutrašnjosti Srbije na sever Kosova i da tamo narušavaju javni red i poredak", rekao je on agenciji Tanjug.
Veljović je istakao da policija neće dozvoliti nasilje i neće biti remetilački faktor.
"Pružićemo zaštitu pripadnicima Euleksa i Kfora i ostalim predstavnicima međunarodne zajednice", rekao je direktor srpske policije i dodao da je uveren da će pobediti razum, dogovor i politika, a ne nasilje. :oops: :cry: :(

o majko moja pa jel ovo moguce??
Nas netrbaju siptari ubijati pobicemo se medjusobno...

Ja samo ne znam kako ce im pomoci kada EULEX ne moze djelovati na teritoriji pod kontrolom Srbije. Isto se odnosi na KFOR. Jedino ako pripadnici EULEX-a ne pocnu bjezati ka centralnoj Srbiji i da im Srbija na taj nacin pomogne.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
old fashion men je napisao:
Davno sam rekao popišam se na Srbiju, sad bi se najrađe ko Marko poturčio iz inata,

zar se marko poturcio iz inata?

sto ne predjes na judaizam, to je mnogo solventnije ovih dana. pola foruma vec preslo.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 21:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
kako god okrenes, Srbi su dole nahebali ....ccccccc

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Frisky_Dingo je napisao:
zar se marko poturcio iz inata?

Ma ima ono iz pjesme, " ne bi se Marko poturčio ni za srebro ni za zlato ali bi iz inata..." tako nekako.

Inače Srbi su poznati po poturčavanju, pokatoličavanju i pokomuništavanju i takvi uvijek postanu najveći srpski krvnici.
Zanimljivo je da najveće zločine nad Srbima nisu radili Turci već poturice, da najveći ustaški zločinci nisu bili Hrvati već pokatoličeni Srbi, i na kraju šlag na tortu, čorbu koju su nam zakuvali devedesetih i koju još kusamo, nisu skuvali neki drugi već upravo pokomuništeni Srbi, a tu su čorbu pažljivo kuhali punih 50 godina na laganoj vatri u koju su bacali sve one Srbe koji bi se usprotivili njihovom kulinarskom umjeću, e ti vrsni kuhari su i dan danas na vlasti u usranoj Srbij, a zahvaljujući usranom narodu, sjeme mu se zatrlo.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ne bi me čudilo da su ogorčeni i ljuti na sve prvi mijenjali vjeru, naciju, ...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Koga interesuje iz prve ruke
http://twitter.com/#!/stefanzivkovic

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
4. MUP Srbije da uđe u Veliki Trnovac i napravi raciju kako bi pohapsili šiptarske narkodilere.

Druze MUP i vojska tamo nisu zalazili ni 1999.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 00:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Хапшења у Београду и Новом Саду

Полиција је вечерас (27.јул) око 18.30 часова привела пет активиста СНП НАШИ који су се упутили на протест подршке Србима на КиМ, а због који је требао да се одржи у 19 часова на Тргу Републике у Београду, док се остали грађани претресани, одузимана су им обележја републике Србије, и забрањује им се одлазак на Трг.

Такође, полиција је спречила комби са озвучењем које је требало да буде монтирано за говорнике да приђе Тргу Републике, уз образложење да је скуп забрањен, и да је то наредио лично министар полиције.

У Новом Саду на Тргу Слободе у 19 сати ухапшено је тројица активиста СНП Наши који су раширили српску државну заставу желећи да изразе подршку Србима на Космету.

СНП НАШИ тражи хитно пуштање на слободу активиста покрета, који су дошли са намером да подрже своје сународнике на КиМ које нападају шиптарски терористи, а не да праве нереде и немире. Србија је јединствен пример у свету где се хапсе грађани који желе да пруже подршку заштити државних интереса.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 00:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Grupa Albanaca pretukla je srpskog dečaka u selu Sušiće u opštini Štrpce, a potom su pobegli preko planinskog masiva Jezerce, javio je dopisnik Srne s Kosova.

Dežurni lekari Doma zdravlja u Štrpcu potvrdili su da je pretučeni dečak (15) u dobrom stanju, iako ima kontuziju glave i više podliva i rasekotina po telu.

"Njemu je ukazana lekarska pomoć i on se uspešno oporavlja", rekao je dežurni lekar Jovan Staletović.

Predsednik opštine Štrpce Bratislav Nikolić rekao je Srni da je 15 albanskih mladića nasrnulo na dečaka, koga su ostavili poluonesvešćenog kada se pojavilo nekoliko meštana Sušića.

Situacija u Štrpcu je mirna, a rukovodstvo opštine je savetovalo građanima da smanje kretanje i ostanu smireni na moguće provokacije.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka

Ja imam neki osjecaja da je ove dogadjaje Pristina isplanirala sa EU, SAD-om i Srbijom kako bi Srbija mogla na najlaksi moguci nacin odustati od Kosova i dobiti kandidaturu za EU. Zalosno da te vlastita drzava preda albanskim teroristima. Zar smo na to spali? Tadica i citavu vladu bi onda trebalo javno povjesati. Mislim da bi tek onda doslo do problema u Srbiji ako Tadic odluci da Srbe prepusti na milost i nemilost siptarskoj bagri.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka

Ravnogorac je napisao:
Grupa Albanaca pretukla je srpskog dečaka u selu Sušiće u opštini Štrpce, a potom su pobegli preko planinskog masiva Jezerce, javio je dopisnik Srne s Kosova.

Dežurni lekari Doma zdravlja u Štrpcu potvrdili su da je pretučeni dečak (15) u dobrom stanju, iako ima kontuziju glave i više podliva i rasekotina po telu.

"Njemu je ukazana lekarska pomoć i on se uspešno oporavlja", rekao je dežurni lekar Jovan Staletović.

Predsednik opštine Štrpce Bratislav Nikolić rekao je Srni da je 15 albanskih mladića nasrnulo na dečaka, koga su ostavili poluonesvešćenog kada se pojavilo nekoliko meštana Sušića.

Situacija u Štrpcu je mirna, a rukovodstvo opštine je savetovalo građanima da smanje kretanje i ostanu smireni na moguće provokacije.

Nisi valjda mislio da pojedinacno mogu ista. Oni su jaki samo u coporu! U Strpcu su Srbi vecina a na vlasti su Tacijevi prijatelji iz SLS-a.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 00:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Ja imam neki osjecaja da je ove dogadjaje Pristina isplanirala sa EU, SAD-om i Srbijom kako bi Srbija mogla na najlaksi moguci nacin odustati od Kosova i dobiti kandidaturu za EU. Zalosno da te vlastita drzava preda albanskim teroristima. Zar smo na to spali? Tadica i citavu vladu bi onda trebalo javno povjesati. Mislim da bi tek onda doslo do problema u Srbiji ako Tadic odluci da Srbe prepusti na milost i nemilost siptarskoj bagri.

+1

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka

Silvio Dante je napisao:
Citiraj:
4. MUP Srbije da uđe u Veliki Trnovac i napravi raciju kako bi pohapsili šiptarske narkodilere.

Druze MUP i vojska tamo nisu zalazili ni 1999.

Trebalo bi da zadju! Ako siptari pokusaju protjerati Srbe sa sjevera mislim da se Albanci iz Preseva, Bujanovca i ona saka jada u Medvedji sami poceti napustati te krajeve.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 28 Jul 2011, 00:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 00:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Policija Srbije neće dozvoliti nasilje na severu Kosova i pružiće zaštitu pripadnicima Kfora i Euleksa, poručio je večeras direktor policije Milorad Veljović.
"Nećemo dozvoliti dolazak ekstremista iz unutrašnjosti Srbije na sever Kosova i da tamo narušavaju javni red i poredak", rekao je on agenciji Tanjug.
Veljović je istakao da policija neće dozvoliti nasilje i neće biti remetilački faktor.
"Pružićemo zaštitu pripadnicima Euleksa i Kfora i ostalim predstavnicima međunarodne zajednice", rekao je direktor srpske policije i dodao da je uveren da će pobediti razum, dogovor i politika, a ne nasilje. Pruzicemo zastitu euleksu i kforu? :lol: :( :angry4: Rosu i Kfor mirno i dostojanstveno, pucaju na srpske ekstremiste,koji ih pri tom gadjaju suvim granjem i kamenjem :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 00:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cekaj, cekaj... Srpska policija pruza zastitu Kforu? Daj nam potop da nas sve odnese voda.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 01:33 
Stara kuka
Stara kuka

Twitterasi sa Kosmeta upravo javljaju da se pripadnici ROSU-a skupljaju u na stadionu u juznom dijelu Kosovske Mitrovice.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 01:37 
Stara kuka
Stara kuka

Ne znam za vas ali ja ne mogu zaspati.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 01:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
hercegovac27 je napisao:
Twitterasi sa Kosmeta upravo javljaju da se pripadnici ROSU-a skupljaju u na stadionu u juznom dijelu Kosovske Mitrovice.

moye link?
p.s. pozdrav dobri narode banjalucki :fadein:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2011, 01:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
rapsodija_wolfsburg je napisao:
Tebe(OFM) je bas pogodila "sitovacija" na Kosovu. Cudi me da nisi na braniku drzave, nego cvilis po netu. Covjek bi jos i rekao da si ti neki patriota. Znas koliko me briga za tim dijelom svijeta? Ali imam pravo prokomentarisati kao sto ponekad komentarisem zbivanja u Africi. I mislim da iznosim realnije komentare nego neko kome je stalo do toga, pa zasljepljen mrznjom ne moze realno govoriti. Jedan zivot je nasilno ugasen pa sam mislio da ce neko osuditi to ubistvo. Mozda cak i uhvatiti ubicu i dostojno ga kazniti. To bi bio pravi demokratski odgovor evropske Srbije tzv. pobunjenicima sa Kosova.
Ali to izgleda uopste nije vazno. Budi kao oni pa cak i gori. Ovim se banujem na ovoj temi jer mi uopste nije zanimljiva. A ne zelim se raspravljati ni sa kim zbog tamo daleko nekih divljaka.
Svako dobro Bosno i Hercegovino. :fadein:

sve si rekao!
svako dobro i tebi iz rep.Srpske!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]