banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2011, 06:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Elvis Presley je napisao:
Hristov je napisao:
Mozda i na ovom snimku ima ljudi koji su izgubili nekoga u sukobima koje je izazvala Amerika (a ne tamo neka sacica terorista).

To ti je kao da si rekao da su familije poginulih 11.9. izašle danas na ulice, pjevali iz sveg glasa od radosti, organizovali vatromet, itd..

Pa je l' nisu???

Mislim da im nije do slavlja. Smrt Osame im predstavlja neku satisfakciju zbog izvršene pravde, ali do pjevanja im nije sigurno. Nikad nisam vidio da likvidacija ubice biva povod za žurku kod srodnika žrtava. Ovaj slučaj me jako podsjeća na smaknuće Ted Bundy-ja, ljudi se sakupili ispred zatvora i pjevali, skandirali, smijali se (rođaci žrtava su bili unutra, pratili smaknuće direktno). Državni tužitelj ili novinar ili psiholog koji je intervjuisao Bundy-ja je dao odličan komentar o tim ljudima koji su pjevali, ako hoćeš potražiću taj video.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 07:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kako su znali gdje ce se i kada okupiti? To nisu sela pa da se sve procuje za dve minute, vec veliki gradovi? I stvarno, koliki debil moras biti da proslavljas smrt skoro zaboravljenog lika?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 08:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Los fotosop Ameri...

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 08:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fpkeREPNVm8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Hristov je napisao:
Mislim da im nije do slavlja. Smrt Osame im predstavlja neku satisfakciju zbog izvršene pravde, ali do pjevanja im nije sigurno. Nikad nisam vidio da likvidacija ubice biva povod za žurku kod srodnika žrtava. Ovaj slučaj me jako podsjeća na smaknuće Ted Bundy-ja, ljudi se sakupili ispred zatvora i pjevali, skandirali, smijali se (rođaci žrtava su bili unutra, pratili smaknuće direktno). Državni tužitelj ili novinar ili psiholog koji je intervjuisao Bundy-ja je dao odličan komentar o tim ljudima koji su pjevali, ako hoćeš potražiću taj video.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FwJqhPL28Zw[/youtube]

Mozete vi da pricate kako se to vama gadi i naravno da moralisete iznova i nanova kao i dosad ali niko se u takvoj situaciji nasao nije. Naravno, i ja smatram da je glupo da neko slavi smrt neke osobe a da mu ta osoba nista nazao nije ucinila (bilo direktno ili indirektno). Ali u nekim slucajevima mogu da razumijem to u neku ruku. Ko sam ja da moralisem ljudima koji su mozda izgubili nekoga u nekom sukobu ako bi ih vidio da slave smrt jednog odgovornog pojedinca?
Vama to nije problem ali mogli bi da se uzdrzite od komentara da su to debili i kako je ovo nakaradna planeta i slicno...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/251478/Ovo-NIJE-slika-mrtvog-Bin-Ladena

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Teoretičari zavere iznervirani pričom o navodnom Bin Ladenovom ubistvu

Ceo svet je očekivao nešto maštovitiji rasplet

3. maj 2011. (Njuz) – Najpoznatiji svetski teoretičari zavere su juče, nakon navodne smrti Osame Bin Ladena, izjavili kako smatraju da je „trud američke administracije da prikrije pravu istinu u ovom slučaju stvarno ispod svakog pristojnog nivoa“ i „da ovako lošu priču ne bi ni oni sami mogli da smisle“.

- Kada smo čuli da je gospodin Bin Laden ubijen, pa zatim bačen u more, nismo mogli da verujemo svojim ušima. Pa to ne bi progutao ni pas s maslom! U čemu je čar opovrgavanja nečega što uopšte nije toliko komplikovano za opovrgavanje – upitao je zaprepašćeno Marko Bulat, pevač i jedan od najpoznatijih domaćih teoretičara zavere – Ovakav scenario ne ostavlja prostora za kreativna tumačenja jer je već toliko besmislen da mu se ne može ništa dodati niti oduzeti. Pogledajte samo naziv navodne akcije. Džeronimo! Deca ispred moje zgrade bi dala maštovitije ime – dodaje Bulat.

Od poznatih svetskih teoretičara zavere za sada stižu samo reakcije negodovanja i razočarenja dosadašnjim informacijama, jer je „teško biti razotkrivač zavere onda kada od početka skoro niko ni ne veruje u originalnu priču“.
Donald Tramp, čuveni američki ekscentrik i milioner kaže da je od Obame očekivao mnogo bolji scenario.
- Mnogi filmovi C produkcije imaju uverljiviju radnju od akcije koja se navodno odigrala juče u Abotabadu, ukoliko to mesto stvarno postoji. Zašto do sada nije objavljena smrtovnica Osame Bina Ladena, i zašto nema video snimka njegovog ubistva na Youtube-u? Kada su vešali Sadamovog dvojnika, barem su se toliko potrudili – izjavio je Tramp.

Mnogi svetski čudaci smatraju da ovako loše prikrivanje detalja od strane Amerike predstavlja nečuven presedan u stvaranju zavera i da će ovako loše prikrivena zavera dopustiti i običnim ljudima da se nazovu teoretičarima zavere, „umesto da taj poziv bude rezervisan samo za najveće ludake kao i do sada“.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
И шта ће се сад промијенити у спољњој политици САД-а? Ништа, њихов ''рат'' против тероризма се наставља, као да се ништа десило није.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Dosadašnji bed gajs broj 1 je potrošen, a za nove akcije i ciljeve im je potreban novi bed gajs broj 1 i to je to, da li je Miladin uopšte postojao i ako jeste da li je odgovoran za bilo šta što mu pripisuju, u to ne bi ulazio, vjerujem da nije, ali očekujmo da uskoro anglosaksonci i židi objave novog bed gajs broj 1.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
naravno svima je jasno da bin laden niti je postojao (bar u onoj formi kako su ga predstavljali) niti je ubijen. i to da su ga
ZBOG ISLAMSKIH OBICAJA ODMAH SAHRANILI U MORU je nesto najretardiranije sto su mogli da smisle. oni ocigledno racunaju da ce se narednih dana desiti mnogo veci BOOOM pa da niko nece ni preispitivati njihovu verziju dogadjaja.

ali, amrikanci su najavili da ce da se desi odmazda al kaide za "smrt bin ladena" i ovo bi moglo znaciti jednu od dvije stvari:

ameri hoce da organizuju nuklearni napad u evropi!!!

ili ce opet da organizuju na teritoriji amerike, ovaj put napad atomskom bombom i krenu u totalni obracun sa arapima.

jedno je sigurno, nisu slucajno bas sad ovo sve pokrenuli.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Naravno...Kao i onaj veliki zemljotres koji je Banjaluku trebao pogoditi onomad...šta bi s njim, Friški?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
ne bi jednom vec dva puta.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ko sam ja da moralisem ljudima

Kako ko, pa ti si Tonka, moj indijanski brat, i ne smije da ti fali pero s perjanice.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Tijekom dana u javnost nastavili su izlaziti novi detalji o operaciji. Glasnogovornik Bijele kuće Jay Carney na konferenciji za novinare tako je priznao da Osama bin Laden nije bio naoružan kad su specijalci upali u njegovo skrovište i ubili ga.

Specijalci Navy Seals kat po kat su "čistili" trokatnicu u kojoj se Bin Laden skrivao zajedno sa članovima svoje obitelji i nekolicinom vjernih suradnika. Na prvom katu ubijeno je troje ljudi, uključujući jednu ženu.

Na drugom katu pronašli su Bin Ladena u društvu žene za koju vjeruju da je njegova supruga. Oboje su bili nenaoružani. Žena je ranjena u nogu, a Bin Laden je pogođen s dva metka i ubijen. "Američki specijalci ponašali su se krajnje profesionalno", rekao je Carney, ali nije želio odgovarati na pitanja kakav je otpor Bin Laden pružao, niti zašto je ubijen ako nije bio naoružan.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 22:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa može se profesionalno ubiti nenaoružana osoba....samo,onda se ne zoveš vojnikom,nego plaćenim ubicom...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
_zoka je napisao:
Pa može se profesionalno ubiti nenaoružana osoba....samo,onda se ne zoveš vojnikom,nego plaćenim ubicom...

Nije to ništa novo. Pripadnici američkih oružanih snaga mogu da urade bilo šta, ubiju, siluju, pljačkaju, muče i sve po zakonu. Odgovaraju samo ako neki novinar objavi nešto užasno, ali i tada samo disciplinski, pred američkim vojnim sudom. To ja zovem imunitet.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 00:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 07:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bDs-mEeh-k4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Hajde nekog dobra iz ovoga ubistva nevinog čovjeka za šta ga Amerika tereti. :evil3:

Nafta pojeftinjuje, Obami skače rejting, negdje u Evropi će atomska da odjekne, borci za slobodu će da izaberu novog vođu vjerovatno zajebanijeg od ovoga.

A one budale sa CNN likuju, a prisješće im.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
kako da ne, jeftina nafta moz se godinu dana vozati sa jednim rezervoarom..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]