pjanac je napisao:
@ waltere ni meni nije drago sto kad idem sa curom ispadaju svakakvi debili,al morate shvatiti da to nema veze sa lesinarima!!!...ljudi to je ulica sve kriva...vec sam pisao o tome u ranijim postovima...mi tim klincima nismo ni mama ni tata...ja ne zelim nikom da budem mama i tata osim mom buducem djetetu...problem je ulica,problem je droga,a za to nisu krivi navijaci...vec kriminalci...i onda tu jos kad ubacis klinacko lozenje na film Rane i kriminal,sta ti ocekujes???...a sve to dolazi iz divnog li nam Beograda...
...inace niko ne kaze to sto lesinari klincima koji zele da nesto znaju da se edukuju pomazu u svemu...tjeraju ih da se bave sportom,da se batale droga,da urade nesto od zivota...jbt pa ja sam sa jednim klincom isao da mu pomognem da se upise na faks,dao skripte malo sa njim isao u citaonu...ima takvih iks primjera...al ljudi vide samo lose...ovim nisam zelio da se hvalim ili nesto tako vec da vam kazem glavna fora je koliko god mi zeljeli da te klince malo usmjerimo,ne mozemo...jer oni to nece,draze im je bleja,piva,droga...oni koji zele nesto oni dodju pa se druzimo,malo ih uvedemo u pricu,da stvore zdravu neku pricu,da bodre klub najbolje sto mogu,da sebi prave gotivu,da se druze...to je poenta svega...
Koliko kontradiktnosti u tvojim postovima!!cccc
Ja sad ispade da ste vi primjer za sve gradjane, da ste zlatni, da pomazete ljudima, da se brinete za njihovo zdravlje!!!
De mi reci...kad vec spominjem svoje buduce djete...dal bi ti zeleo da eto tvoje buduce djete neki navijaci onako iz cistog mira uhvate na ulicu i da ga polome onako eto zato sto im je bilo dosadno ili zato sto je tvoj buduci sin imao crne patike, bjelu trenerku i mosshh mislit crni dux...ma pravi partizanovac??!!!???!!!???