banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Sacuvaj Boze :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
zerocool je napisao:
Pjanac, evo jedno pitanje od mene. http://www.nezavisne.com/hronika/vijest ... aluke.html

Jel i ovaj momak trazio batine kad se vracao kuci sa drugom? Jel ih na tribini vaspitavate da tuku nekog zato sto ima dugu kosu, i to njih desetorica na dvojicu, pravi junaci, nema sta ;)

To je ono na sta sam ja mislio...10 na 1...p**ke....eeeee buraz lako je tako i sjediti na svojim tribunama i praviti se boss....ajd ti malo dalje u nekom vecem gradu, gdje su organizovaniji i u svom dresu udji medju navijace suprotnog tima....budi faca...pa da ti njih 20 na vrat skoce pa mi reci....sve do tada suti i ne ***ci se..... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 01:13
@ waltere ni meni nije drago sto kad idem sa curom ispadaju svakakvi debili,al morate shvatiti da to nema veze sa lesinarima!!!...ljudi to je ulica sve kriva...vec sam pisao o tome u ranijim postovima...mi tim klincima nismo ni mama ni tata...ja ne zelim nikom da budem mama i tata osim mom buducem djetetu...problem je ulica,problem je droga,a za to nisu krivi navijaci...vec kriminalci...i onda tu jos kad ubacis klinacko lozenje na film Rane i kriminal,sta ti ocekujes???...a sve to dolazi iz divnog li nam Beograda...

...inace niko ne kaze to sto lesinari klincima koji zele da nesto znaju da se edukuju pomazu u svemu...tjeraju ih da se bave sportom,da se batale droga,da urade nesto od zivota...jbt pa ja sam sa jednim klincom isao da mu pomognem da se upise na faks,dao skripte malo sa njim isao u citaonu...ima takvih iks primjera...al ljudi vide samo lose...ovim nisam zelio da se hvalim ili nesto tako vec da vam kazem glavna fora je koliko god mi zeljeli da te klince malo usmjerimo,ne mozemo...jer oni to nece,draze im je bleja,piva,droga...oni koji zele nesto oni dodju pa se druzimo,malo ih uvedemo u pricu,da stvore zdravu neku pricu,da bodre klub najbolje sto mogu,da sebi prave gotivu,da se druze...to je poenta svega...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
pjanac je napisao:
...@ romeo ogranicenost se odnosila na to da vi tako svi nacitani ne mozete posteno ni jedan post da procitate..a vidim da ti sam sebe bas dobro ukopavas...vrtis pricu u krug a sve sam ti objasnio kako i sta..nisu napadnuti neki debili vec navijaci...brate ti ih branis ko da si ti dobio batine... :lol: ti momci znaju sta i kako i oni sigurno se nece zaliti ko neke tetke...vise vas bole te batine nego njih :lol:

Sva sreca pa imamo tebe da nam objasnis...Pa eto, vrati se na postove na pocetku, pa procitaj sta sam napisao o slucaju mog prijatelja...Momak koji je u zivotu pogledao mozda tri fudbalske utakmice, i koji je kupio sal partizana cisto kao odjevni predmet za zimu, a usput iskazao i malo patriotizma ako se tako moze reci...I onda je naislo nekoliko Vulturesa i otelo mu sal pod prijetnjom batinama, tako da ti ta prica o napadanju navijaca pada u vodu...I to je tebi ok?...Hocemo li uskoro morati paziti i da nam spoj odjevnih predmeta kojim slucajem ne bude u crno-bijeloj ili crveno-bijeloj kombinaciji da ne bi neki nafuri vrebali iza coska?...Druga stvar, j..e se meni i za vulturese, a i za grobare i delije.Oces biti clan navijacke grupe, da izigravas fudbalskog fanatika, tuces se ili sta vec, ok.Tvoja odluka.Ali zar sutra ja ili neko drugi, ko na utakmicu ide samo radi navijanja, treba da strijepim da me neko od vas ne uvuce u svoje navijacke obracune?...Zato i postoje organizovane tuce.Otidjite, pomlatite se ako vam je vec volja, i gotovo. A ne terorizirati gradjane "vaseg" grada, koji eto kao toliko volite...Ovo sto ti pricas su ciste gluposti.

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
pjanac je napisao:
oni koji zele nesto oni dodju pa se druzimo,malo ih uvedemo u pricu,da stvore zdravu neku pricu,da bodre klub najbolje sto mogu,da sebi prave gotivu,da se druze...to je poenta svega...

Odlicno napisano. Samo si zaboravio reci i da ih savjetujete da napadnu one na protivnickoj tribini i koji imaju obiljezja suparnickog tima.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
pjanac je napisao:
@ waltere ni meni nije drago sto kad idem sa curom ispadaju svakakvi debili,al morate shvatiti da to nema veze sa lesinarima!!!...ljudi to je ulica sve kriva...vec sam pisao o tome u ranijim postovima...mi tim klincima nismo ni mama ni tata...ja ne zelim nikom da budem mama i tata osim mom buducem djetetu...problem je ulica,problem je droga,a za to nisu krivi navijaci...vec kriminalci...i onda tu jos kad ubacis klinacko lozenje na film Rane i kriminal,sta ti ocekujes???...a sve to dolazi iz divnog li nam Beograda...

...inace niko ne kaze to sto lesinari klincima koji zele da nesto znaju da se edukuju pomazu u svemu...tjeraju ih da se bave sportom,da se batale droga,da urade nesto od zivota...jbt pa ja sam sa jednim klincom isao da mu pomognem da se upise na faks,dao skripte malo sa njim isao u citaonu...ima takvih iks primjera...al ljudi vide samo lose...ovim nisam zelio da se hvalim ili nesto tako vec da vam kazem glavna fora je koliko god mi zeljeli da te klince malo usmjerimo,ne mozemo...jer oni to nece,draze im je bleja,piva,droga...oni koji zele nesto oni dodju pa se druzimo,malo ih uvedemo u pricu,da stvore zdravu neku pricu,da bodre klub najbolje sto mogu,da sebi prave gotivu,da se druze...to je poenta svega...

To bi trebala biti poenta svega, i bila je kad sam ja isao na utakmice 97-8-9.. Ali sad je poenta izgleda da se skupi 10-tak klinaca i idu po gradu ganjati nekog ko nosi sal/duks Zvezde, Partizana ili koga vec da ga pretuku kako bi oni dokazali da su face, kako je BL njihov grad, kako u BL niko ne smije navijati ni za jedan drugi klub osim Borca itd, itd..

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

crni_bl je napisao:
zerocool je napisao:
Pjanac, evo jedno pitanje od mene. http://www.nezavisne.com/hronika/vijest ... aluke.html

Jel i ovaj momak trazio batine kad se vracao kuci sa drugom? Jel ih na tribini vaspitavate da tuku nekog zato sto ima dugu kosu, i to njih desetorica na dvojicu, pravi junaci, nema sta ;)

To je ono na sta sam ja mislio...10 na 1...p**ke....eeeee buraz lako je tako i sjediti na svojim tribunama i praviti se boss....ajd ti malo dalje u nekom vecem gradu, gdje su organizovaniji i u svom dresu udji medju navijace suprotnog tima....budi faca...pa da ti njih 20 na vrat skoce pa mi reci....sve do tada suti i ne ***ci se..... :angry4:

...e da samo sam cekao da se povuce ta prica...ti momci sto su napali kotu idu na utakmice koliko i moja mama...momci su lokalni mejdanski kriminalci ono nafur na Rane i ta prica...jedan od momaka je imao sal koji je oteo jednom klincu koji je kasnije dosao i rekao...ti momci su bili privedeni,al policija i tuzilastvo je odradilo svoj posao tako sto ih je vise manje sve pustilo...pa te ja sad pitam...sta je veci problem lesinari ili to sto se kriminalci pustaju na ulicu???

...inace i sa tim momcima je bio obavljen "razgovor"... :wink:

...ja iza ovih rijeci stojim i ne lazem zato sto mi to nije u cilju,znam kotu i znam da je to momak koji najmanje je zasluzio da mu se to desi...al ja vam to pokusavam reci...nisu problem lesinari...vec je problem vrijeme u kojem zivimo...i sto sve polako odlazi u kurac...a kad nemas koga okriviti,onda ajmo naci nesto ili nekog i opleti po njima...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Jbg, najbolje biti totalni idiot, i za to okriviti VRIJEME U KOJE ZIVIMO. Mosh mislit.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:
crni_bl je napisao:
zerocool je napisao:

...e da samo sam cekao da se povuce ta prica...ti momci sto su napali kotu idu na utakmice koliko i moja mama...momci su lokalni mejdanski kriminalci ono nafur na Rane i ta prica...jedan od momaka je imao sal koji je oteo jednom klincu koji je kasnije dosao i rekao...ti momci su bili privedeni,al policija i tuzilastvo je odradilo svoj posao tako sto ih je vise manje sve pustilo...pa te ja sad pitam...sta je veci problem lesinari ili to sto se kriminalci pustaju na ulicu???

...inace i sa tim momcima je bio obavljen "razgovor"... :wink:

...ja iza ovih rijeci stojim i ne lazem zato sto mi to nije u cilju,znam kotu i znam da je to momak koji najmanje je zasluzio da mu se to desi...al ja vam to pokusavam reci...nisu problem lesinari...vec je problem vrijeme u kojem zivimo...i sto sve polako odlazi u kurac...a kad nemas koga okriviti,onda ajmo naci nesto ili nekog i opleti po njima...

Nije tako! Problem jeste doba u koje zivimo zbog droge i svega ali VI koristite to isto u vasu korist jer VAMA trebaju isti ti ufurani klinci za praviti nered kako treba!!! Jer kako ces tuci narod sa partizanovim salom ako si normalan??? Nikako!!!!!!Ali eto imaju ovi koji se loze na rane pa eto oni odrade to sto treba!!! Neka neka doce i vama iz guzice u glavu samo daj Boze da ne platite visoku cjenu za to!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:

Koliko kontradiktnosti u tvojim postovima!!cccc
Ja sad ispade da ste vi primjer za sve gradjane, da ste zlatni, da pomazete ljudima, da se brinete za njihovo zdravlje!!!
De mi reci...kad vec spominjem svoje buduce djete...dal bi ti zeleo da eto tvoje buduce djete neki navijaci onako iz cistog mira uhvate na ulicu i da ga polome onako eto zato sto im je bilo dosadno ili zato sto je tvoj buduci sin imao crne patike, bjelu trenerku i mosshh mislit crni dux...ma pravi partizanovac??!!!???!!!???

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
pjanac je napisao:
...mi nismo sportisti mi smo navijaci... :lol:

Volio bi da mi das makar jedan racionalan razlog zasto si se ti licno upustio u svu tu navijacku pricu.
Isto mislim da je velika ironija to sto ti pricas o ogranicenosti. Decko, ti se furas na potpuno neracionalne stvari, iz ko ce znati kojih razloga, i smatras za ogranicene one ljude koje vide da su te stvari obicna glupost.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Pametni ljudi su na tribini, a ovde su svi obicni nafuri :lol: :lol: :lol:

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

@ crni bl...objasnicu,ja ne zelim i ne mogu mu biti roditelj,necu ga vuci za rukav i govoriti mu ovo valja ili ne valja,osim ako on to ne zeli...postoje sastanci gdje se klinci nalaze da se druze i pricaju...o temama vezanim za navijace...al ti klinci zele da znaju nesto i njima ce se uvjek neko od starijih obratiti i rece im kako sta...a oni koji to nece,pa necu ih ja tjerati...

...postoji hiljadu i jedan razlog zasto sam se ja upustio u ovu pricu... :wink: ...druzenje,zajebancija nevidjena,upoznas ljude sa kojima prodjes i dobro i lose...svako ko jednom ode na gostovanje...zna o cemu pricam...ono ko da svaki vikend ides na ekskurziju...ludnica nevidjena...kad odes u drugi grad i Borcu pomognes da pobijedi,tako sto ih bodris toliko glasno da sutra ne mozes pricati...kad se vracas kuci a borac u 90 dao go i ti ides i samo se smijeskas i vidis da oko tebe svi ljudi isto drago im...kad vidis da jedna stvar spaja i advokate i automehanicare i akademike i klosare,kad vidis da su taj dan svi ravnopravni...ima tu jos za pisati...sad samo cekam kad ce neko nesto boldovati i baciti neki svoj komentar... 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
pjanac je napisao:
@ crni bl...objasnicu,ja ne zelim i ne mogu mu biti roditelj,necu ga vuci za rukav i govoriti mu ovo valja ili ne valja,osim ako on to ne zeli...postoje sastanci gdje se klinci nalaze da se druze i pricaju...o temama vezanim za navijace...al ti klinci zele da znaju nesto i njima ce se uvjek neko od starijih obratiti i rece im kako sta...a oni koji to nece,pa necu ih ja tjerati...

...postoji hiljadu i jedan razlog zasto sam se ja upustio u ovu pricu... :wink: ...druzenje,zajebancija nevidjena,upoznas ljude sa kojima prodjes i dobro i lose...svako ko jednom ode na gostovanje...zna o cemu pricam...ono ko da svaki vikend ides na ekskurziju...ludnica nevidjena...kad odes u drugi grad i Borcu pomognes da pobijedi,tako sto ih bodris toliko glasno da sutra ne mozes pricati...kad se vracas kuci a borac u 90 dao go i ti ides i samo se smijeskas i vidis da oko tebe svi ljudi isto drago im...kad vidis da jedna stvar spaja i advokate i automehanicare i akademike i klosare,kad vidis da su taj dan svi ravnopravni...ima tu jos za pisati...sad samo cekam kad ce neko nesto boldovati i baciti neki svoj komentar... 8)

Slazem se sa svim. Vidis kako si i ti malo ublazio stavove. Da je tako, ja bih mogao sa Zvezdinim salom doci na Borcev stadion, bez straha, ali ipak nije tako. Sta cemo sa onim napadima, nas grad i slicno?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:
kad se vracas kuci a borac u 90 dao go i ti ides i samo se smijeskas i vidis da oko tebe svi ljudi isto drago im...kad vidis da jedna stvar spaja i advokate i automehanicare i akademike i klosare,kad vidis da su taj dan svi ravnopravni...ima tu jos za pisati...sad samo cekam kad ce neko nesto boldovati i baciti neki svoj komentar... 8)

Shvatas li ti da to sto se vi nafuravate na te vase ratove i uniforme nema nikakve veze sa tim sto je Borac dao go u 90. min?
Ove stvati o kojima ti pricas su vezane za sport. To sto se vi ganjate i tucete po gradu ili sto napadate nevine ljude po gradu nema nikakve veze sa tim.
Ovo sto si nabrojao nema veze sa vasim ponasanjem i ne moze biti razlog za isto.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

@ mr no objasnio sam,nemam snage da se ponavljam...

@besparica...bratac ja sam taj primjer uniforme naveo kod oblacenja,vidis da nisi dobro procitao moj post...u navijackom svijetu oblacenje je jedan vazan segment...al to je vec neka druga prica...e sad...ja hocu borac da gledam i kad igra u sarajevu...naravno ocekujem svasta..i bilo je svega...a u ovom slucaju niko nije bio nevin tako da :P

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:53 
:lol: :lol: :lol: :lol: koliko smo vremena utosili raspravljajuci se sa njim koji i onako nista ne shvata.. zali Boze....
i ja te molim, samo reci koliko godina imas.... kad vec imas tako "jake i cvrste stavove", pohvali se i svojim godinama.. molimooo teeeee :D

prica o zajednistvu, druzenju, "srpstvu" i prijetnjama grobarima i delijama, malo su mi vise od nelogicnog.. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

@ besparica...postoji i druga strana,navijacki rivalitet...koji se ogleda u dizanju parola,tucama....tu je razlika izmedju navijaca i simpatizera...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

@ majlili...nisam nikom prijetio,pokusao sam da objasnim neke stvari...ti si ta koja ispada glupa,jer pod broj jedan vidis da ne znas nista o navijackoj kulturi (kao sto rekoh to nije smrtni grijeh)..i zato je bezveze da ti nesto sad tu pametujes...drugo nisi mi jos odgovorila na pitanje :lol: a zar su moje godine bitne toliko??? sta mogu reci da imam 50,29,10...to nista ne bi znacilo...mogu da slazem sto se toga tice,al necu...u ranijim postovima nisam lagao,pa necu ni sad...a godine smatram da su nebitne u cijeloj prici...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:
@ besparica...postoji i druga strana,navijacki rivalitet...koji se ogleda u dizanju parola,tucama....tu je razlika izmedju navijaca i simpatizera...

Pa mene interesuje bas taj razlog zasto se upustate u taj rivalitet i tuce. Te vase tuce nemaju nikakve veze sa rezultatima na terenu. Zasto ti je vazno bas da budes navijac? Cini mi se da to nema bas veze sa sportom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]