žaoka je napisao:
...momak, u svakoj normalnoj drzavi potezes ako te napadne rulja od pet-sest naduvanih budala...normalno ako imas sta potegnuti...ovaj je imao a rulja je dobila sto je trazila...usput cuo sam da su i oni bili naoruzani...
De mi reci u kojoj normalnoj drzavi izbacivac u diskoteci ima pistolj. Paralela fudbalska utakmica dodje do nereda izmedju navijaca i policije i po toj logici najbolje ja da policajci uzmu pistolje pobiju 100 navijaca i smire ih ( zivot im je bio ugrozen ). Mislim ako ti radis kao doktor od tebe ocekuju da znas lijeciti ljude ako se zaposlis kao izbacivac u diskoteci znaci da imas iskustva i da znas sacuvati mir. Pazi ja nisam balavac, izlazio sam u Hanioti dok su radila braca Santrac tamo i vjeruj mi tada je dole bilo opasnijih likova od Pavica a oruzje je imao ama bas svako ( kraj rata i neposredno poslije njega ) ali nikad nije bilo takvih pizdaija. Ako bi ko i pomislio praviti sranje prisli bi mu Santraci ( jedan pod jednu ruku, dugi pod drugu ) i doslovno bi ga iznjeli iz kafane i bacili na cestu. Sad u diskotekama radi svako ( malo nabije misica i misli da je sposoban dijeliti pravdu) Sjetite se splava dok je radio Raco ( prebio dva tri momka koja su pravila sranje )a poslije toga mikom nije palo na pamet da redi bilo sta . Hanioti onakav kakv je imao je 2 puta vise izbacivaca nego titanijum sad
Meni je samo neshvarljivo da komentari idu u pravcu da j emladi Pavic dobio to sto je zasluzio a razlozi su jer se tukao u diskoteci i jer ima problematicnog brata a Goran ispada cvjecka a isto tako mogao je pogoditi i kakvu curu ( na chatu sam upravo pricao sa momkom koji je bio u subotu tamo i kaze mi da je njegova djevojka izasla sva krvava iz titanijuma jer je Pavic pogodjen metar od nje a ona nije imala pojma ( bila okrenuta ledjima a mislila da neko baca petarde )
Halo sta je vama