banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 02:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 123 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2005, 19:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Sep 2004, 08:12
goooglanje na nivou,ma Ruzo ne sumnjam da uzivash,al eto meni nekako draze kad je na MOM jeziku....samo rekoh da i toga ima ovde :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2005, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Da, pa o tome i ja pricam. Mom jeziku. :lol: :wink:

Vidis, meni je tesko spojiti tebe i turbo-folk. Mislim da osobe kao sto si ti u tome "uzivaju" po defaultu. :wink:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2005, 19:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Avg 2001, 01:00
Macro je napisao:
Ali zanimljivo je to da su, generalno govoreci, ove 'seljanke' iz Kajaka i sl. puno zgodnije i ljepse od ovih urbanih iz Castre i sl, vecina ih nije ni da se bickl prisloni. :lol:

To je to !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2005, 20:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:
Da, pa o tome i ja pricam. Mom jeziku. :lol: :wink:

Vidis, meni je tesko spojiti tebe i turbo-folk. Mislim da osobe kao sto si ti u tome "uzivaju" po defaultu. :wink:

hahah Ruzo,pa nema ni potrebe da me spajash,ja se ne spajam ni sa chim....u tome je stos :wink:

Stos i jeste u tome,vreme i mesto odrastanja.
ja samo nisam ni u jednoj krajnosti......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2005, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
AztecMystique je napisao:
Macro je napisao:
Ali zanimljivo je to da su, generalno govoreci, ove 'seljanke' iz Kajaka i sl. puno zgodnije i ljepse od ovih urbanih iz Castre i sl, vecina ih nije ni da se bickl prisloni. :lol:

To je to !

Ajd kad smo vec toliko OT da lupim i ja jos nesto...
Kao , pitali Muju bi li radije bio sa ribom koju karaju svi ili sa nekom ruznom koja mu je vjerna... I on onako konta, pa kaze... Bolje jesti tortu sa svima nego pomije sam :lol:

U stvari , ne znam zasto sam vam ovo ispricao... :lol: Ali sigurno , ne moze da skodi, a sta ne skodi to je - korisno .... 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2005, 21:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Slika

Evo vam pa pjenite za njom...
Slika:iconbiggrin:Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2005, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
nofrks je napisao:

Stos i jeste u tome,vreme i mesto odrastanja.
ja samo nisam ni u jednoj krajnosti......

Ni ja. Narocito ne u krajnosti turbo-folka.

Citiraj:
To je to !

Ne pricaj o onome sto ne znas. Reci : To je to u tvojoj sredini. I btw : nije li u tome cijeli fazon ? Turbo - folk ima najmanje veze s muzikom, zar ne ?

p.s. Svaka cast Flash ! :lol:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2005, 21:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Avg 2001, 01:00
Japanese_rose je napisao:

Ne pricaj o onome sto ne znas. Reci : To je to u tvojoj sredini. I btw : nije li u tome cijeli fazon ? Turbo - folk ima najmanje veze s muzikom, zar ne ?

Pa posto je ovo BANJALUKA.com forum onda je i logicno da pricam o SVOJOJ sredini. Zaista me zabole q gde vi u USA ili whereva' izlazite i kakvo je stanje tamo.
Jos nesto ... pojam "Turbo Folk" je bio popularan negde u toku rata (91-95). Sadasnja Grand produkcija IMHO nema preterane veze sa tim. Dapace, sa nekakvog tehnickog aspekta mogu da tvrdim da vecina stvarcica moze da parira i mnogo ultra-kul-razvijenijoj MTV produkciji na koju vecina vas otkida. Ako cemo o tekstu i porukama, onda ni ta MTV produkcija ne moze da se pohvali - teme su uglavnom iste (smrt,ljubav,prevara), samo je razlika sto je ovo razumljivije nasem prosecnom coveku jerbo je na srpskom jeziku. Otuda valjda i tolika popularnost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2005, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
VIKI je shit da se razumijemo .... a estradna scena bivshoj jugoslaviji je nesto drugo i to skidam kapu ljudima jer rade svoj posao odlicino i nalaze potroshace za svoj produkt ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2005, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ma samo da stoka ne pocupa mlada stabla. a sto se tice vikija... ona ima svoju publiku i ko oce da je slusa neka naculi usi a ko nece neka pusta vodokotlic dok se koncert ne zavrsi.

sto se tice komentara da su puno bolje ribe koje slusaju TF (turbo folk) nego neke iz pub-a ili kastre to nije tacno. ja sam jedne od najljepsih cura vidjao po nekim rock koncertima. tako da ta prica ne pije vode. mozda te je sminka iliti malter tih sponzorusica prevario :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 03:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
FLASH je napisao:
Slika

Evo vam pa pjenite za njom...
Slika:iconbiggrin:Slika

ko trandza izgleda :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 05:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Sep 2005, 19:46
Neslusam Viki i slicne njoj, ali, cinjenica da sam cak i ovdje upoznata sa njenim postojanjem pa cak i pjesmama, i kad se nadjem negdje gdje nju pustaju necu odmah napustiti mjesto, niti cu dobiti napade histerije, ma jednostavno mogu to podnijeti. I nemislim da su ove sa MTV-a ista bolje od onih tamo nasih osim sto imaju vise para. Mogu reci da vise podnosim nase narodnjake nego ovaj rap ovdje, jer tek to nema nikakve veze sa nicim. Ovi ameri su meni isti seljaci kao oni nasi samo sto je sve to bolje upakovano. Ljudi, pa da nije Viki mi nebi ni znali da se rijec mahinalno moze rastaviti na slogove, a kamoli upotrebiti u pjesmi i to jos na tako srceparajuci nacin. Plus se cura stvarno trudi da to i scenski proprati, cak sam planirala da je malo oponasam ako nista da izgubim koju kilu mlateci rukama i nogama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 06:49 
Helena je napisao:
dobro ruz'ce narodnjaci shire primitivizam. A metlaci ?? Zar oni onda ne shire satanizam?? (mislim ovo je toliko glupo selektovati narod po muzici) itd...

Bozhe gospode.... :roll:

Ma "nidje" veze srce moje ljubichasto....

E to sam ja hteo da objacnim na DiR pod temom Death-trash metal!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 06:51 
Slika

Evo vam je pa se najedite....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 07:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Sep 2005, 19:46
Kao da je dosla iz Afrike sa safarija, veoma egzotican look.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 08:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
mangia je napisao:
sto se tice komentara da su puno bolje ribe koje slusaju TF (turbo folk) nego neke iz pub-a ili kastre to nije tacno. ja sam jedne od najljepsih cura vidjao po nekim rock koncertima. tako da ta prica ne pije vode. mozda te je sminka iliti malter tih sponzorusica prevario :)

Jeste, naravno da ih ima, ali to je kap u moru krampova... Mislilo se generalno, a ne pojedinacno.

I zasto kacite slike doticne pjevaljke? Nije tema njen izgled, a zena izgleda prosjecno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 08:36 
dje onaj selonacelnik da se zali kako slika izaziva pohotu....blud i ostalo shto je "loshe".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 08:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
"Sadasnja Grand produkcija IMHO nema preterane veze sa tim. Dapace, sa nekakvog tehnickog aspekta mogu da tvrdim da vecina stvarcica moze da parira i mnogo ultra-kul-razvijenijoj MTV produkciji na koju vecina vas otkida"

Da li si ti normalan? :cyclopsani: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 09:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

U pravu je kad je rekao,da je turbo folk davno ishcezla rech dole!!!Ono sto je hteo a i trebalo reci,to je da pesme koje ta ti ljudi pevaju,su iste pesme koje se slushaju na MTV-ju,samo sa drugim rechima.Secam se mog Boravk u Grchkoj,sve i jedna pesma poznata......uzeli ljudi i preradili to kod nas.Hteo ne hteo,kao sto negde Helena reche udje ti u ushi,chuje se u pola lokala i tv stanica......

Po chemu je Viki turbo folk,a Sakira nije?Iste pesme pevaju.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2005, 10:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2005, 19:34
moj komentar je da se ne treba puno raspravljati ko kakvu muziku slusa,hvala bogu nismo svi isti pa su nam i ukusi razliciti.......

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 123 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]