Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
monstrum je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Citiraj:
pravi pankeri uvijek pokupe otpatke koji ostanu iza njih!
Znaci one chike u narandzastom sto kupe smece po gradu su pankeri!!!??? Svasta...a ja mislio radnici gradske cistoce...

[/code]
tvoj potpis objasnjava ovako inteligentan sarkazam...
CCC...tvoja tuca za Novu Godinu dovoljno govori o tvojoj inteligenciji (a hvaljenje o toj isto tuci jos vise). Ako ne trpis salu ti presuti i preskoci vrijedjanje. Zasto ti smeta moj potpis stvarno mi nije jasno.
Siguran sam da si se osjecao sjajno dok su govorili "Braco, nakon jedanaest godina srpski narod ponovo zajedno!"
Ja nisam izazvao tucu, niti sam ikog udarao. Niti vidim da se hvalim, vise se sprdamo na racun toga. Da si pazljivije citao, vidio bi da sam cak djelovao preventivno, otimajuci hladno oruzje od obe strane (koliko sam mogao i stigao). A ti mi se mnogo pravis pametan, kad iz krajnje jasnog i nedvosmislenog posta ("pravi pankeri uvijek pokupe otpatke koji ostanu iza njih! to su neki seljaci pankeri ili klinci, koji pojma nemaju o zastiti okoline (sto je sastavni dio panka)...") izvuces samo jedan dio, i pokusavas od toga napraviti shalu. Ako ne mozes sam smisliti salu, nemoj izvrtati tudje rijeci u tu svrhu.