banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 18:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 01:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Da, ali sada ima gadnu funkciju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
joooj pa ovaj nacrt nece biti ostvaren ni za 50god a i onda ce u medjuvremenu naci nesto novo tako da bi ja fino ovo ignorisao

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2006, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
SRC je napisao:
Tvoj problem je što ne znaš šta govoriš. Uopšte nisi upućen u plan razvoja grada a komentarišeš isti.
Kolega, ti ocigledno nemas nikakvih problema cim ti je jedina briga urbanisticki plan BL. Vidi, sta je bitnije, nova zgrada sa diskutabilnom rentabilnoscu tamo negdje u gradu ili da se zabrani ulaz maloljetnim srednjoskolcima u pub za vrijeme (i poslije) nastave.
Sta je bitnije, park od nekoliko miliona ili gradska bolnica koja je u stanju raspada?
Ne sumnjam da si buduci srucnjak, ekspert za prostorno uredjenje i drago mi je zbog toga, ali ti pricas strogo o tehnickim pitanjima, a ja ne.

A meni stvarno ne smeta lijepa zgrada, ali mi smeta gdje ce i kako govna iz te zgrade da se zbrinu, vjerovatno u Vrbas direkt. Prestani da me provociras, ja BL volim 25 puta vise od tebe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 13:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kao sto je neko rekao BL je provincija a tesko da ce se pretvoriti u grad sve dok su na glavnim pozicijama ljudi koji nemaju viziju kako grad treba izgledati i dok stanovnici ne skotaju kako se treba ponasati u gradskoj sredini (eto neki dan sam iza susjedne zgrade zamalo ugazio u necije govno - u 21. vijeku ljudi jos seru iza "kuce")

sto se tice kvalitete gradnje....lol
kad su poplocali Trg Krajine, nakon 3 dana vec su popucale neke ploce
isto tako park PK je isto vec poceo da se raspada (takodje popucale plocice), da ne spominjem kako je jedan mladi bracni par nedavno besramno skinuo dijete i nagnuo ga uz rijeci moralne podrske "samo ti seri sine"
hrak pljuc

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2006, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Zanimljivo je kako dobar dio ljudi smatra da je modernizacija grada podizanje stakelnih zgrada sa toniranim staklima i izlijevanje betona na svaku zelenu površinu.

Saobraćaj ispod glavne gradske saobraćajnice? S obzirom na ažurnost koja se pokazuje prilikom dosadašnjih izvođenja građevinskih radova, slutim da je Bik veoma blizu sa svojom prognozom o završetku radova. Lijepo zvuči to sa podzemnim saobraćajem, ali to predstavalj samo nastavaljanje trenda koji je započet u skorijoj prošlosti, trenda naguravanja svega u uži centar grada. Podzemni saobraćaj lijepo zvuč i jako lijepo izgleda, pošto sam vidio nešto tako u Štutgartu, ali moramo biti realni i svjesni da se ne postaje metropola tek tako. Ukoliko ipak i dođe do ostvarenja nekog takvog projekta, mislim da bismo se s pravom mogli zapitati odakle tolika sredstva, i kolika je stvarna cifra uložena u takve projekte. Zašto naša prepametna gradska uprava ne rješava neke jednostavnije probleme, kao što je zatrpavanje one rupe pored Paskuline ciglane, problem urušenog Gradskog stadiona i slične stvari koje su ruglo grada.
Ja se lično ne mogu oteti utisku da ipak postoje neke primarnije stvari od uljepšavanja grada i modernizacije. A i u ta naklapanja o modernizaciji i napretku grada ka nekim modernim tokovima, zarad opšteg dobra grada i građana, ću da povjerujem onda kad povjerujem da političari u ovoj našoj državi rade u korist naroda više nego u svoju korist.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]