banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 16:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2006, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
monstrum je napisao:
Ili da mu samo odsjeku ruke

Hm, ja sam da mu se odsijeche neshto drugo Slika, pa ne bi ni pozelio izlaziti, a kamo li qrchiti se..... Oprostite na izrazu..... :oops: Slika :evil: :evil: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2006, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Osobi tih godina, uveliko duva kroz glavu.
Druga stvar, tamo gdje nema kucnog odgoja, a pri tome roditelji su ti koji svom djetetu kupe tako bijesna kola i priuste mnogo stosta pretjeranog, tako da se takva djeca osile i ceznu za tim javnim budzenjem i pokazivanjem, jer pobogu , on misli da je prava momcina cak vozi i ima i dobra kola :roll:

zalosno, znam takvih slucajeva, sto djeci priuste motore, bijesna kola, voze cak i prije 18-te, lupali se, lezali po sok sobi, derali koljena, razbijali glavu, ali to nije nikakav nauk, cak naprotiv, dice se time, kao nista ima ne moze biti..i time misle da su u svom mejstu josh vece face :roll:

Sve je to ogledalo odgoja, a i ne moze se ocekvati da neko odgoji svoje dijete ispravno kad je i ponasanje takvog roditelja diskutabilno.

Cak i ne znam cim se bavi roditelji tog malog, i odakle je on uopste, ali sve to, mi ne nalikuje na neku bistru glavu i cist obraz...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 01:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2006, 02:15
Kakve gluposti pisu pa naravno da ima olaksavajucu okolnost (pjesak nije prelazio preko pasarele) a ima i 2-3 otezavajuce okolnosti (prebrza voznja preko 150 a ogranicenje 60 i rane kazne za prebrzu voznju i jos sto sta)

A sto se tice slobode jos je na slobodi i nece zadugo ici na robiju mada trebo bi dobiti min. 1.5 godinu

A svoju Boru je popravio 2-3 sata posle kako je udario covjeka i iso se vozati dalje, kazem ovo posto ga poznajem.

P.S. Znam da sam zakasnijo na temu ali nisam mogo ranije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
u mojoj ulici djeca prvo nauce voziti, pa onda hodati...
voze zestoka auta, jer im starci tako nadoknadjuju ljubav, koju ostavljaju po njemackim i svajcarskim hotelima, gradjevinama...
sta ocekivati od klinca koji ima "sve", prije nego sto uopste shvati dio toga... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2006, 20:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Feb 2006, 17:03
Para na paru, fukara na fukaru! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2006, 16:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Nikad se ljudi opametiti... evo, maloprije na tranzitu. Valjda nije bilo mrtvih.
Slika
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2006, 17:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
Svaka cast Flash, ti si bash brz.. Maloprije sam cuo da se to desilo..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2006, 19:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
a havarije u komsiluku...

e kako se samo uspio onako zapucati... kao u filmovima, uletio kamion u kucu.. u kuhinju..., a najbolje od svega je shto nikome nishta nije bilo
evo upravo dizhu kamion... kao na utakmici ljudi navijaju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2006, 18:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Prebacujem sa druge teme koju cu kasnije izbrisati, da ne bude dupla.
Suljo je napisao:
BANJA LUKA - Šleper pun cementa udario je juče poslijepodne u kuću pored banjolučkog zapadnog tranzita, dok je 69-godišnja domaćica Radojka Čenić gledala televiziju u susjednoj sobi.

Prema izjavama očevidaca, nesreća se desila oko 16 časova, kad je Nikola Novaković (34), vozač trgovinskog preduzeća "Janjoš", pod još nerazjašnjenim okolnostima, izgubio kontrolu nad kamionom, prešao u suprotnu traku i udario u ostavu Čenićeve kuće.

Na sreću, prošao je samo s posjekotinama i nakon obrade u banjolučkoj bolnici, otpušten je na kućno liječenje.

"Gledala sam televiziju u susjednoj sobi, kad je odjednom nešto tresnulo i cijela kuća se ispunila dimom", ispričala je preplašena domaćica, okružena komšinicama.

Njena ostava, u kojoj na sreću nije bilo nikoga u trenutku kad je kamion probio zid, bila je prepuna šuta i razbijenih cigala. Na prostoriji je kamion, koji se prevrnuo na bok, ostavio krater od nekoliko metara.

Milena Tomić, komšinica, svjesna je da je šetnja ispred Čenićeve kuće mogla biti posljednja u životu.

"Šetale smo ispred kuće kad je odjednom taj kamion u punoj brzini preskočio bankinu i krenuo pravo na nas", kazala je Tomićeva, dok je preplašenim komšinicama mjerila krvni pritisak, smirujući ih.

Policija još nije složila sve kockice ove neuobičajene nesreće, ali, kako se moglo vidjeti na licu mjesta, u nesreći je učestvovao i kombi mercedes, kojim je upravljao Banjolučanin Goran Trubajić (46).

"Ne znam ni sam šta je bilo", pričao je Trubajić, dok je njegov mercedes bio nasukan na bankinu. Tragovi kočenja iza njega ukazivali su na dramatičan pokušaj kočenja. Do zaključenja ovog izvještaja, policija još nije uradila uviđaj, tako da je ostalo nejasno ko je odgovoran za nesreću.

http://www.nezavisne.com/dnevne/dogadja ... 006-03.php

btw, langolijer, prolazio sam tuda kad se to desilo (nakon sto se desilo), tako da nije rijec o nikakvoj brzini. Slucajnost je da ja bas naidjem na te nesrece. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2006, 21:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
znaci, da te izbjegavam na tranzitu? :)

nova kletva: dabogda da bio na Flashovim fotkama. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2006, 08:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
langolijer je napisao:
znaci, da te izbjegavam na tranzitu? :)

:lol: :lol: :lol:

Na zalost, skoro sam isla prijateljici koja zivi ispod Paprikovca i mogu reci da dosta ljudi ne koristi pasarelu, vec pretrcavaju okolo.
I dok sam isla i u povratku - ljudi stoje kraj pasarele i vrebaju momenat kad mogu pretrcati, a (sto je neko vec napisao) mogu za to vrijeme mirno i opusteno preci preko pasarele.
Prijateljica koju sam posjetila sama kaze da ona ne koristi pasarelu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2006, 14:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

langolijer je napisao:

:lol: :lol: :lol:

A sto se tice pasarele. Ja je u zadnje vrijeme stalno koristim (rijetko se omakne da ne koristim), a to bas i ne vidim kod drugih. Samo vrebaju momenat kad ce pretrcati. :-? I ja ponekad predjem bez pasarele, al' ne bas stalno. :)
U zadnje vrijeme ovuda se vrzmaju neki policajci, kao paze da niko ne prolazi i piste za onima koji prolaze, al' cim malo zahladi oni odmah pobjegnu. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2006, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Preko pasarele je ljepše.

Bezbjednije.

Brže.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2006, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ispod pasarele je neizvjesnije, uzbudljivije, trcis brze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2006, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Neizvjesnost i uzbudljivost mogu biti super, ali...izem ti neizvjesnost, uzbudljvost i brže trčanje kad su iste bazirane na tome da *možeš poginuti*, kao i onaj čiko nedavno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2006, 04:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Apr 2006, 04:02
auto_web je napisao:
Pored citavog zapadnog tranzita, postoji jos jedna potencijalno opasna tacka u gradu. To je onaj potez oko Lesnine gdje staju autobusi i gdje djeca koja idu u Tehnolosku imaju obicaj prelaziti, a u utorak im se pridruzi jos masa naroda sa sela koja je pristigla na pijacu?

Slazem se u potpunosti stobom, jer sam isao u Tehnolosku skolu i dobro znam kako je opasan taj prelaz :oops: . Inace sam takodjer i odrastao blizu mjesta gdje se desila nesreca i taj tranzit sam i sam prelazio 100 puta i molio boga da se nesto napravi da se ne tresem svaki put kad ga prelazim. Napokon je nesto napravljeno i narod ga ne koristi, ne mogu da vjerujem :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]