gsasa je napisao:
Megabyte je napisao:
gsasa je napisao:
Jbg nisam ja u šoku, samo realno sagledavam svoje probleme. Ja ne vidim a sam se krećem. I kad poledi.... eto belaja. Ne znam da li je to bila 2008. ili 2009. godina. Pao je snijeg i baš je bilo gadno poledilo. Sedam puta sam pao dok sam došao do posla. Ali tad se bilo i dosta mlađe pa se to mnogo lakše podnosilo. Od tad uvijek gledam da ostavim godišnjeg kad je tako gadna poledica. Proteklih godina sam ostavljao puno godišnjeg a snijega i poledice skoro da i nije bilo. Ove godine, kad sam ostavio malo godišnjeg, evo gadnog snijega.
Misliš slabovidna si osoba?
Izvini što kasnim sa odgovorom. Dva i po dana sam bio bez struje. Nisam slabovida već slijepa osoba. Ljudi moji, baš je gadno kad si skroz odsječen. Dva i po dana smo bili bez struje. Čim nestane struje odmah nestane i signala mobilne telefonije. Jedino smo od nekuda dobijali nešto malo signala Bh telekoma pa smo mogli kako tako stupiti u kontakt sa svijetom. Ne znam kako je po drugim selima, da li odmah nestane signala mobilne telefonije čim nestane struje. Ovdje u Karanovcu čim nestane struje u nekom kratkom roku ostajemo i bez mobilnog signala. A to je kao bazna stanica koja se nalazi na magistralnom putu.
Ау, пријатељу. Извињавам се свима на дигресији, али буквално сам се најежио од твоје приче. Свака теби част. Не знам како бих ја на твом мјесту и која снага воље је потребна.
Што се тиче нестанка телефонског сигнала, пошто се нисам могао чути са родитељима цијели дан јуче, све више размишљам о упуштању у радио-аматере. Па купити ту станицу, злу не требало. Ето, велики хендикеп су направили са пребацивањем телефоније на нови систем.
_зока je napisao:
ElPadrino je napisao:
Ja iskreno mislim, kad je već sve ovo na zalasku, da u principu je padao i veći i gori snijeg, da su ulice bile i lošije očišćene
Slušam jutros Miličevića, kaže sa su iz Teslića slali urgencije da Putevi RS počnu čistiti na vrijeme, a oni nisu pa je pola opštine odsječeno i put ka BL preko Borje neprohodan.
Читам сад код Миличевића на Фејсбуку да су одмах ангажовали све градске и приватне капацитете и очистили број заселака, али по коментарима се јављају љути људи из заселака који нису очишћени и питају се кад ће доћи на ред. Онда није чудо што је овако код нас гдје се није кренуло ни на вријеме, ни довољним капацитетом.