_зока je napisao:
МушкоБре,све је мени то јасно.....ал' сад се медијском хајком сви проблеми које ЖРС има покушавају свалити на машиновође...
Cuj, ja sam siguran da od svog viska koji postoji u ZRS, procentualno najmanji visak je medju masinovodjama. Siguran sam u to. Visak je u administraciji, racunovodstvima, nabavkama, lelemudanjima raznog tipa.
Skoro sam sreo jednog druga, rekao mi je da radi u ZRS. Obzirom da znam da njegova struka bas i nema previse veze sa ZRS, bilo mi je cudno. Kad mi je rekao sta tamo radi, i koje mu je radno mjesto, mislio sam da me zajebava. Toliko suludo zvuci, da se granici sa imbecilnoscu. I on se samo nasmijao, i slegnuo ramenima.
Jasno je meni da su se tamo ljudi primali, kako bi vlast (sa naglaskom na DNS) imala sto vece glasacko uporiste danas sutra na izborima. Medjutim, te iste masinovodje nisu izasli na ulice prije 3-4 godine i rekla :"Ljudi, nemojte to da radite, ionako se ZRS urusavaju zbog dugova, gubitaka, konkurencije, smanjenog obima posla, bla bla, jer cete zbog zaposlavanja raznoraznih ljubavnica ugroziti plate onima bez kojih ZRS ne mogu, a to su masinovodje, i ostala tehnicka lica".
Ne, nije im to palo na pamet, jer im tada nisu bila ugrozena radna mjesta, i plate. Nego su se sad nasli pametovati. Niko od njih nema nista protiv da Cubrilovic i Pavic zaposle jos hiljadu svojih poltrona, ako ce im garantovati da nece biti problema sa njihovim radnim mjestima i platama. Drustvo u kome pojedinac ISKLJUCIVO razmislja o sebi, je osudjeno na propast, i tu nema diskusije.