banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 11:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: 4s na stomaku ?
PostPoslato: 19 Jul 2015, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
PKT jesi li ti bosanski nacionalista?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 07:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja sam iz Ljute Krajine, ili kako stranci kažu Krajina Pikante...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

aaw yiiis :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 12:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jul 2015, 14:37
PKT je napisao:
Maroon1996 je napisao:

Pa ne ide to tako, mijenjaš teze. Emigracija Bošnjaka (oni koji su imali sreće da ne budu ubijeni) je posljedica, a ne uzrok. Uzrok znaš koji je.

A to da neće da se vrate je logično, ko bi se i vratio. Ali to je nebitno. Treba se pozabaviti pitanjem ko je zapečatio sudbinu tih Bošnjaka, a niko normalan se nebi ni vratio nazad u taj haos.

Najviše mrzim tjeranje vode na svoj mlin pa ću zato da napišem šta bi bilo objektivno sa tvoje strane, a to bi bilo da si umjesto riječi "Bošnjak" upotrebio riječ "Bosanac" koja bi predstavljala svakog žitelja BiH bez obzira na nacionalnost. Ide mi na živce balijska retorika: "Vi Srbi ste krivi za sve". Ma ko vas jebe, i vi ste htjeli rat, a kad ste dobili batina onda ste počeli plakati.

Nisu Srbi krivi za sve. Isključivo pojedinci iz reda Srba, partija koja je vladala u to vrijeme (SDS) i političari koji su tada vodili bosanske Srbe.

Zbog toga ja uvijek kažem da je Dodik premija za nas Bošnjake, em što siromaši svoj narod i smanjuje mu uticaj, em što je vrlo poslušan, ima milion afera iza sebe preko kojih ga stranci mogu ucjenjivati i to uspješno rade.

Kad pogledaš, bolje jedan takav prizemni veseljak koji uspješno kontroliše svoj narod, sluša zapad šta mu kaže i podvremeno podvikne Sarajevu.. mnogo bolji su takvi nego SDS, čiji je glavni brend u stvari genocid, protjerivanja, silovanja, klanja, sekundarne i tercijarne grobnice. To je SDS patentirao. Dodik mi ne izgleda kao psihopata koji bi tako nešto radio. Dodik mi liči na baš ono šta je radio u ratu, sklonio se u stranu i bavio se kriminalom.

Mada opet.. neko je za taj SDS morao glasati.. neko je u toj vojsci morao pobiti desetine hiljada civila (to sigurno nije Mladić sam radio).. neko je morao premjestiti grobnicu sa jednog na drugo mjesto..hiljade i hiljade kostiju.. čitava mehanizacija.. neko je morao pružiti podršku toj vojsci.. bilo bi interesantno istražiti koliki broj Srba je direktno vezan za istrebljenje Bošnjaka.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ima li muslimana da je kriv za nesto ili si dosao da nam otvoris oci, da i mi slepi progledamo

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Nema,Srbi su se sami klali...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 12:59 
Početnik
Početnik

Naravno da ima ja to ni ne sporim. U ratu nisam učestvovao, ali teritorije se gube, dobijaju, vojska jača, slabi, moral se diže pada.. ima ubistava vojnika i civila i naravno da ove druge treba propisno istražiti.

Ali problem je konkretno tipa Višegrada, gdje je narod A imao potrebu da očisti, ukloni svaki trag naroda B. Da se više nikad ne zna da je narod B tu postojao. I što je najgore, niko se nije ni pobunio. Dakle jedan cjelokupan narod je ustao protiv jednog drugog cjelokupnog naroda, dojučerašnjih komšija. To nije rat... to je jedno svjesno istrebljenje jednog naroda.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9HI5FIGeoZk[/youtube]

Pogledajte ovaj film. U 3 navrata CJELOKUPNA srpska populacija tog grada radi kompletno istrebljenje Bošnjaka, a poslije sva 3 navrata, Bošnjaci se opet vraćaju na svoje. Naravno oni koji nisu pobijeni.

Poslednji put menjao Maroon1996 dana 20 Jul 2015, 13:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zar nije bolje za vas Bošnje da SDS vodi Republiku Srpsku, brže će se urušiti? :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 13:04 
Početnik
Početnik

Nije cilj urušavanje RS. Cilj je osvjestiti narod da je RS sastavni dio BIH i da se to nikad ni u kakvoj situaciji neće moći podijeliti i da se trebamo posvetiti sebi, ući u EU a onda granice ionako neće biti bitne.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 13:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nisi ucestvovao u ratu, ali se razumes u kompletnu problematiku istog... Aj ti razguli, nama je lepo da zivimo ovako zatucani u republici šumskoj i da sanjamo o odvajanju i velikoj Srbiji...

Kako to da dodjete samo o srbima da pljujete i da pisete o nasim zlocinima, a toliko tema na forumu o zlocinima muslimana na kojima ni rec niste napisali

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Maroon1996 je napisao:
Nije cilj urušavanje RS. Cilj je osvjestiti narod da je RS sastavni dio BIH i da se to nikad ni u kakvoj situaciji neće moći podijeliti i da se trebamo posvetiti sebi, ući u EU a onda granice ionako neće biti bitne.

A što se npr Republika Srpska ne bi odvoila, jer svejedno kad te dve nove zemlje uđu u EU, granice neće biti bitne?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Takođe zahvalan sam Maroonu i njemu sličnima, kojima nije bitno što su i sami jadniji od nas, već naše srpske (nama još uvjek nevidljive) iterese stavljaju ispred svojih.
Hvala, ljudine ste, zamjerke vam nemam.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2015, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nikad nisi čuo za istorijski termin "Dobre Bošnje"?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2015, 14:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Maroon1996 je napisao:
Naravno da ima ja to ni ne sporim. U ratu nisam učestvovao, ali teritorije se gube, dobijaju, vojska jača, slabi, moral se diže pada.. ima ubistava vojnika i civila i naravno da ove druge treba propisno istražiti.

Ali problem je konkretno tipa Višegrada, gdje je narod A imao potrebu da očisti, ukloni svaki trag naroda B. Da se više nikad ne zna da je narod B tu postojao. I što je najgore, niko se nije ni pobunio. Dakle jedan cjelokupan narod je ustao protiv jednog drugog cjelokupnog naroda, dojučerašnjih komšija. To nije rat... to je jedno svjesno istrebljenje jednog naroda.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9HI5FIGeoZk[/youtube]

Pogledajte ovaj film. U 3 navrata CJELOKUPNA srpska populacija tog grada radi kompletno istrebljenje Bošnjaka, a poslije sva 3 navrata, Bošnjaci se opet vraćaju na svoje. Naravno oni koji nisu pobijeni.

ovo ti samo govori da je narod A potpuno nesposoban da provede pakleni plan, jer narod B se tri puta vraca, tj narod A ne uspijeva u svojim nakanama.
ili si ti glup pa vjerujes u pakleni plan naroda A, ili je narod A nesposoban, treceg nema...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2015, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Maroon1996 je napisao:

Аха, јесте, и БиХ је била саставни дио СФРЈ и то се ни у каквој ситуацији неће моћи подијелити.
А пошто границе нису битне кад уђемо у ЕУ, де да се сад подјелимо, у чему је проблем? А онда је мрмот замотао чоколаду у фолију...

РАЗГУЛИ!

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]