sinip je napisao:
crnidjordje je napisao:
Znaci moj otac je izdajnik,ugrozava RS,a evo KV-SNSD-ovci su branici Republike Srpske-Mujko iz Sipraga,njegova kcerka Enisa,inace presjednik lokalne skupstine,Dzerard Selman presjednik Ustavnog suda,komadant policijske stanice Skopljak,ili hrvatski kadrovi-pekar Juricevic,Stipo Maric i Sladjana Subara-direktorica OS ,,Sveti Sava,,.
Чисто ако ти је промакло, СДС кадар из Добоја на челу с Обреном Петровићем
је у Добој довео Бакира Изетбеговића, двапут. Оно први пут се зауставио у Шеварлијама (већински муслиманско насеље) на "отварању" почетка радова за нову фабрику за прераду воћа и поврћа, заједничка инвестиција са пази сад, Азербејџаном (мада ми неко рече да су радови већ стали и да од тога нема ништа), церемонији на којој НИЈЕ БИЛО ОБИЉЕЖЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!!
А "у међувремену" је СДС успио да упропасти фабрику "Босанка" која је производила то исто прије рата и остала мање-више неоштећена.
Значи синко мани ме шупље приче о патриотизму СДС-а, не купује то више нико.
Aha,eto nasu privredu prijeratnu su unistili veliki SNSD-ovci,kao i po koje banjalucko preduzece.
Hocemo li uporedjivati Glamocaka i Bibeta ili Bebca,ta zadnja dva su unistili od nase privrede sve sto su mogli.
Sto se tice Doboja,da ta fabrika proradi,to ce biti super stvar za Doboj,a sto se tice Bakira,niko njemu ne moze zabraniti da bilo gdje dolazi,a ovo za Obrena-to je njegov licni gest,nije SDS-a,a sta je sa onim Novakovicem iz Zengi-jel Srbenda,jeste li ga smjenili jeste ku...
.
Е зато сте опозиција толико дуго. И бићете и даље ако се не реформишете, а нећете јер је руководство криминално у сваком погледу. Аха, ок, лични гест Обрена а не изађе нико из СДС-а да каже да се не слаже са личним гестом јер нарушава углед СДС-а и политичку линију. И није Бакир сам дошао него су га звали, ваљда ти је то јасно. И како рекох, нема изгледа од те фабрике ништа јер су и добојска општина и Азербејџан познати по томе што се руководство "угради" а народ ко јебе. И ако ниси примјетио, а ниси очигледно, не тврдим ја да је СНСД сјајан, напротив, него да је СДС још већа труба и да је сва та прича о патриотизму и одбрани РС толико шупља да одзвања.