banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Jul 2025, 06:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: City food
PostPoslato: 06 Jul 2010, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Налази се поред хотела видовић, одмах преко пута. Продају само помфри :D

Био сам два пута и мени је ок. имају обични помфри и ребрасти, а на врху добијете један кромпирчић у облику смајлија :)

Порција кошта 2 марке и уз њу добијете два соса по избору, а за марку више добијете и пепси. све фино уклопњено једном картонском кутијом. мени је супер. штета што само помфри продају

Vrh

Tema posta: Re: City food
PostPoslato: 06 Jul 2010, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Onda se meni učinilo da imaju i nešto pohovano. :o Ako je samo krompir, ćem probam. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 16:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šajine,jedeš li ti išta kod kuće ili se hraniš samo po fast food-ovima? ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
cuj samo pomfri pa to je nekada pri "izlasku" u parkic bila omiljena zabava dok je Roda drzao kiosk pred zenitom utalimo se fino 2-3jica jedan veliki tri cackalice onaj u sredini drzi fisek i udri do kulture ne stignemo a vec gotov e onda nastaje otimanje za fisek posto se sav kecap scurio na dno ko je veceras na redu da pregrize dno i iscijedi kecap ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
chils je napisao:
cuj samo pomfri pa to je nekada pri "izlasku" u parkic bila omiljena zabava dok je Roda drzao kiosk pred zenitom utalimo se fino 2-3jica jedan veliki tri cackalice onaj u sredini drzi fisek i udri do kulture ne stignemo a vec gotov e onda nastaje otimanje za fisek posto se sav kecap scurio na dno ko je veceras na redu da pregrize dno i iscijedi kecap ;)

Prejako... Kako male stvari cine coveka srecnim :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka

Dzaba se nabacujes necu ti ja leskovacke pljeskavice kupovati kad se vrnem ;) ti placas za onaj napad na "teleci jezik"

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 19:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
drz`te se teme

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka

ja u prvom postu spomenuh krompir u drugom pljeskavicu na temi gastronomija ? ajd da spomenuh karburatore i karikature rahmetli josipa pa da se uzbudjavas ali ne ide kolega
ps
tebi na volju slobodno brisi halal ti cufta (gurmanska)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 21:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma u redu je sve bilo dok nije krenulo sa onim foluskama "kad ja dodjem...ti placas..."
zato no sikiriki, nije za brisaniju, samo raspravljajte o City food-u, a ne o licnim planovima za medjusobne susrete :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 16:27 
Gdje se rode sjeti, kad je izmjestio ikada kiosk... :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Šajine,jedeš li ti išta kod kuće ili se hraniš samo po fast food-ovima? ;)

hahaha :D Ne bih ja bio ovoliki da jedem stalno u fast foodovima :D jedna pizza,burek ili sendvič - to meni jedva da za zub zapadne :D trebalo bi mi jedno 10KM se najedem u gradu ;) inače kod mene roditelji vode filozofiju zdravog života(bašta na selu jer je domaće voće i povrće ukusnije i nije prskano i slične stvari) a i ja nešto ne volim puno fast foodove,zbog loše higijene, a i znam šta svašta trpaju unutra,tako da se pocastim palačinkom ili pomfrijem jednom u 10-15 dana ;) cisto da me prodje zelja :) a i volim da probavam nove stvari :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 23:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

isprobao danas i nije lose
mada mi je reklama bila presmjesna, a gazdino objasnjenje o kakvom je krompiru rijec je bila tacka na I
ali hajde de, mora se izgleda kupcima mazati oci, samo sto on ne konta da je to sad atrakcija i da ce za nekoliko mjeseci biti prosla vijest, te ce kupci opet traziti nesto novo

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 15:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
BSE je napisao:
objasnjenje o kakvom je krompiru rijec je bila tacka na I

Da li je neko obratio pažnju na reklamu? Ono naš krompir sadrži ovoliko ovog i onog vitamina, te ostalih hranjljivih sastojaka, bjelančevina itd. A sad u ponudu sokova ubacili i presladak đus od narandže pored standardnog i toliko zdravog pepsija.

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
arhangel_mihail je napisao:
BSE je napisao:
objasnjenje o kakvom je krompiru rijec je bila tacka na I

Da li je neko obratio pažnju na reklamu? Ono naš krompir sadrži ovoliko ovog i onog vitamina, te ostalih hranjljivih sastojaka, bjelančevina itd. A sad u ponudu sokova ubacili i presladak đus od narandže pored standardnog i toliko zdravog pepsija.

ko bi uopšte shvatio tu reklamu ozbiljno? kako pomfri da bude zdrav :roll: vjerujem svi koji odluče da kupuju tamo znaju šta dobijaju. mene sigurno neće tamo privući reklama i objašnjenja kako je taj krompir pun vitamina,bjelančevina...itd. smiješno..privuće me činjenica da obožavam pomfri :D meni su za sada ok..sok svejedno nikad i ne uzimam..a ko hoće zdravo blizu mu je ''mrkvica'' ili kako se već zove :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 17:14 
Pripravnik
Pripravnik

Nisam ni napisao da sam je uzeo ozbiljno već mi je više bilo smiješno ali reklama je reklama. Ne mora uvijek biti ni ozbiljna. Prije nekog vremena nisam uzimao sok ali sada obavezno uzimam đus. "Mrkvica" to je nešto sa onom ishranom za one što ne jedu meso?

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ja kao veliki ljubitelj potejtoa :D , nisam nešto oduševljena... Onako... Simpatična im je ambalaža, sestra mala me cima stalno da je vodim tamo zbog toga ali krompir k'o krompir i nije nešto... Et' od mene tol'ko 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 20:05 
Pripravnik
Pripravnik

Eeeeeee ja sam veliki ljubitelj komfrita. Bilo mi je u jednu ruku smiješno što taj krompir nazivaju da se tako izrazim zdravim. Da li se može nazvati zdravim nešto što je izašlo iz friteze? U kojoj ulje nije promijenjeno ko zna od kada. Ono naš krompir je naj naj. A onaj moj na selu što čeka da se vadi kao neće biti takav kao njihov.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Eeeeeee ja sam veliki ljubitelj komfrita. Bilo mi je u jednu ruku smiješno što taj krompir nazivaju da se tako izrazim zdravim. Da li se može nazvati zdravim nešto što je izašlo iz friteze? U kojoj ulje nije promijenjeno ko zna od kada. Ono naš krompir je naj naj. A onaj moj na selu što čeka da se vadi kao neće biti takav kao njihov.

eh da si bio vrijedan do sad bi vec jeo svoj krompir iz baste,znas kako je fin oni mali sitni pa ih peces cijele :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:

eh da si bio vrijedan do sad bi vec jeo svoj krompir iz baste,znas kako je fin oni mali sitni pa ih peces cijele :D

уф млади кромпир је дефинитивно најбољи. баш сам га јео прије неки дан :D као што већ рекох моји старци гањају здрав живот па има тог домаћег поврћа колико хоћеш :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Bilo mi je u jednu ruku smiješno što taj krompir nazivaju da se tako izrazim zdravim. Da li se može nazvati zdravim nešto što je izašlo iz friteze?

Reklama govori o krompiru, ne o pomfritu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]