_zoka je napisao:
Sada sahrane sve više liče na slave.....samo što se još ne zapjeva.....
kako je krenulo pocece i vatromet da spremaju na istim
azdajica-ny je napisao:
) a svake godine nastojim da nesto izmijenim,dodam da ne bude monotono,pravimo za 100+ ljudi,uglavnom je ono standardno po obicajima supa sarma ,jagnje prase ali barem salaticama i prilozima kojekakvim pokusam malo razbiti monotoniju
po meni bespotrebno trosenje energije
naime, ljudi su bas navikli na standard kakva je slava, pa im neke sitnice sa strane pomrse idilu

znam kako je meni bilo kad sam otisao kod svojih u Srbiju prvi put na slavu i kad je krenulo umjesto (koljivo)-supa-sarma-pecenje-kolaci redoslijeda sa (aperitiv)-pihtije-supa-rinflis-kupus/sarma-pecenje-torta-kolaci imao sam osjecaj da sam u nekom stranom filmu

nego skrenuh sa teme
kao sto smo vec utvrdili slavljenici spremaju daleko vise kolaca nego sto se pojede, a sve u cilju primitivnog nadmetanja
elem sad se sjetih da u vezi sa slavskim kolacima me izbija kad dodjes na slavu i vidis vecinsku ponudu onih kolaca koje niko ne pipa i onda obavezno dodje ili domacin ili domacica i krenu sa onim "jesi probao kolace? e a probaj ove, ovi su suuuper", "prob`o sam ih prosle godine", "i?", "nisu mi se svidjeli", "ma to je bilo prosle godine, a ove godine su ispali extra. A mozda nisi bio prosle godine raspolozen. Probaj, probaj, probaj..."
ffs
pitam se samo ko izmisli te kolace