banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 15:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: KRMETINA
PostPoslato: 20 Mar 2005, 21:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2004, 22:55
Da li volite krmetinu ili ti prasetinu i kakvu?
Ja sam veliki fan ito one klasicne za raznja

http://www.stormfront.org/forum/
http://www.28serbia.org/
http://www.heathenfolk.net/forums/
http://www.thepaganfront.com/

Vrh

Tema posta: Re: KRMETINA
PostPoslato: 22 Mar 2005, 16:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
WHITE DEVIL je napisao:

|Tebi covjece srcani dolazi u trides/cetrdesetoj .Jer kao sto citam ovuda po gastronomiji tvoje vrste ishrane nikada ti neces docekati 60u prihvati ovo kao upozorenje i savjet od covjeka koji ima iskustva sa pravilnom ishranom.
Mogu zamisliti tvoje arterije pune onog smrdljivog zivotinjskog fata, isuse kosa mi se digne na glavi samo misleci na to kako izgledas,(nista licno) caklish se od masne koze, neradijantnog lica, pocinjes dobijati na debljini sto ce ti biti kasnije fatalno po zivot , i nemozes disati kako treba plus zadah ti smrdi na kilometar.
Veoma je lako imati utisak kako neko izgleda samo na osnovu informacije so tome sta jede.
MI SMO ONO STO JEDEMO.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
hahahaha :lol:

ti si da pretpostavim soja?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 23:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

VeLiKi je napisao:
hahahaha :lol:

ti si da pretpostavim soja?

Ne ja sam jedan GIANT vegetable.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 11:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2005, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Mr.X je napisao:
WHITE DEVIL je napisao:

|Tebi covjece srcani dolazi u trides/cetrdesetoj .Jer kao sto citam ovuda po gastronomiji tvoje vrste ishrane nikada ti neces docekati 60u prihvati ovo kao upozorenje i savjet od covjeka koji ima iskustva sa pravilnom ishranom.
Mogu zamisliti tvoje arterije pune onog smrdljivog zivotinjskog fata, isuse kosa mi se digne na glavi samo misleci na to kako izgledas,(nista licno) caklish se od masne koze, neradijantnog lica, pocinjes dobijati na debljini sto ce ti biti kasnije fatalno po zivot , i nemozes disati kako treba plus zadah ti smrdi na kilometar.
Veoma je lako imati utisak kako neko izgleda samo na osnovu informacije so tome sta jede.
MI SMO ONO STO JEDEMO.

chovece pa ti ne znas shta je zivot!!bez dobre prasetine nema nishta..Kad ti podmazes stomak sve radi kako treba kaki zdrava hrana ovo ono sve nesto suvkasto bljutavo itd..kad ti fino podmazes crijeva sa slaninicom nema ti ravnog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 07:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Svinjetina sa raznja je OK, ali ja sam veliki obozavalac suhog mesa, ali to upraznjavam samo sa vremena na vrijeme.

Pazim na ishranu, ali i dalje uzivam u zivotu. 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2005, 09:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nBk|bokas je napisao:

chovece pa ti ne znas shta je zivot!!bez dobre prasetine nema nishta..Kad ti podmazes stomak sve radi kako treba kaki zdrava hrana ovo ono sve nesto suvkasto bljutavo itd..kad ti fino podmazes crijeva sa slaninicom nema ti ravnog.

Stvarno mi je zao da vjerujesh u ovakve stvari, jer je stvarno zalosno ,kako imash predstavu da ti "podmazuje" stomak ako nikada ni nisi vidjeo sta se desava unutra dok se trpash mrtvih zivotinja fatom, za pocetak?
Mislim da to nije tvoja krivica vec staromodni nacin zivota koji je prisutan i veoma se osjeti kod tebe kao i influenca ljudi koji su neobrazovani bar sto se medecine i nutricije tice tako da stvarno ne krivim tebe vec rutinu nad kojom si odrastao i u koju bolesno vjerujesh bez ikakvog pokusaja da razmotrish netacnost tih informacija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 12:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
:lol: :lol: :lol:
jeste demode-jedete svinjetinu :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2005, 20:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mr.X je napisao:
nBk|bokas je napisao:

Stvarno mi je zao da vjerujesh u ovakve stvari, jer je stvarno zalosno ,kako imash predstavu da ti "podmazuje" stomak ako nikada ni nisi vidjeo sta se desava unutra dok se trpash mrtvih zivotinja fatom, za pocetak?
Mislim da to nije tvoja krivica vec staromodni nacin zivota koji je prisutan i veoma se osjeti kod tebe kao i influenca ljudi koji su neobrazovani bar sto se medecine i nutricije tice tako da stvarno ne krivim tebe vec rutinu nad kojom si odrastao i u koju bolesno vjerujesh bez ikakvog pokusaja da razmotrish netacnost tih informacija.

sve ja to kontam i pokusavam u zadnje veme da se zdravije hranim kao povrce, neke pahuljice itd. al ne kontam to da je covjek utripovan da ce da crkne ako pojede kilu pechenja na svadbi stvarno ne kontam..a to za slaninu u to verujem ne znam zasto al to je to i nemoj mi govoriti da sam zaostao zbog toga.. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 22:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Bas tako odlicna rjec za opis onog sto hocu reci , "crkne" da upravo se to desi mnogim ljudima koji se trpaju ne zdravim fatom-konstantno, -inace ja to zovem srcani napad.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 22:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i kod mene se tako zove :wink: he

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 02:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja nisam neki ljubitelj mesa sa raznja, al zato volim roshtilj. Po ovome shto je rekao Mr.X, niko ne bi trebao jesti meso... Mislim, prezderavanje je u svakom sluchaju nezdravo. Ja sam odskora pochela malo paziti na ishranu i izbjegavati hljeb. Ali, meso ne treba potuno izbaciti jer ima bjelanchevina. Ne znam da li si ti potpuni vegetarijanac Mr.X ili jedesh mlijechne proizvode?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 11:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Lisa_Simpson je napisao:
Ja nisam neki ljubitelj mesa sa raznja, al zato volim roshtilj. Po ovome shto je rekao Mr.X, niko ne bi trebao jesti meso... Mislim, prezderavanje je u svakom sluchaju nezdravo. Ja sam odskora pochela malo paziti na ishranu i izbjegavati hljeb. Ali, meso ne treba potuno izbaciti jer ima bjelanchevina. Ne znam da li si ti potpuni vegetarijanac Mr.X ili jedesh mlijechne proizvode?

Ja samo ne jedem "mrtvu zivotinju" a sve ostalo je OK zaista, ne zato sto stvarno mislim da ces umrjeti ako ga jedes hahaha nikako, ali iz licne preferencije ne jedem zivotinju prvo jer nemogu je ubiti i previse sam osjecajan prema zivotinjama uopsteno, jednostavnije da kazem- samo ne zelim da jedem flesh!
Ok, postoji vrste mesa koja su zdrava, ja nisam rekao da su sva mesa ne zdrava samo zato sto sam ja vegeterijanac, vec sam rekao da je ne zdravo se trpati zivotinjskim fatom kao sto je svinjsko meso ili ovcije itd,i to konstantno , meso koje je puno fata i koje klogira arterije, siguran sam da znash ovo jer iz tvojih postova sam primjetio da imash sasvim dovoljno znanja na ovim poljima.
I ja isto izbjegavam hljeb, postoje vegeterijanska vrts ahrane koju isto izbjegavam kao vrste sireva kranbert ili somerset bri sir koji nisu bas dobri konzumirani u velikim kolicinama.
Moja dnevna ishrana je prilicno jednostavna, pareno povrce je istinski tako zdrava svjeza i fantasticna hrana to je nevjerovatno, servirano sa vegeterijanskim recimo piletinom tj, vegeterijanski stil piletinom mislim ( uopste nije piletina a izgleda kao da je) zvano Quorn i onda oni prave sve vrste produkata koje izgledaju kao recimo kobasice i slicno a NIJE MESO i nije Mrtvo meso...E to je ono sto je meni zaista bitno , da nije meso!!!!
Onda ostoje mnoge vrste specijaliteta koje ja i moja partnerka uzivamo praviti nakon umornog poslovnog dana i onda uz casu dobrog vina uzivati u veceri,,,, hey lisa sad sam vec gladan sve j etvoja krivica!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
"Krmetinu" volim hladnu .. nije da mi ona s' raznja smeta nego mi ova jednostavno vise lezi .. sa raznja mi je daleko ljepsa jagnjetina.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa onako dok je jos vruca sa raznja prasetina je ok, kad se ohladi, ohladi se i moj apetit :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Mr.X je napisao:
Moja dnevna ishrana je prilicno jednostavna, pareno povrce je istinski tako zdrava svjeza i fantasticna hrana to je nevjerovatno, servirano sa vegeterijanskim recimo piletinom tj, vegeterijanski stil piletinom mislim ( uopste nije piletina a izgleda kao da je) zvano Quorn i onda oni prave sve vrste produkata koje izgledaju kao recimo kobasice i slicno a NIJE MESO i nije Mrtvo meso...E to je ono sto je meni zaista bitno , da nije meso!!!!

Kod nas nema kupiti tih imitacija ili ih ja nisam skontala. Bash bih voljela probati tu imitaciju mesa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Lisa_Simpson je napisao:
Mr.X je napisao:

Kod nas nema kupiti tih imitacija ili ih ja nisam skontala. Bash bih voljela probati tu imitaciju mesa.

i ja. ne kontam, meso je , a nije :-?

reci mi kako se to zove, pretpostavljam da mogu i ovdje naci. hocu da probam.

a i ja od mesa jedino sto bas volim je piletina i riba, ne svaka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 20:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Lisa_Simpson je napisao:
Mr.X je napisao:

Kad je moja porodica doliazila ovdje tacnije sestra i njen partner, (naravno u nasoj kuci se samo servira vegeterijanska hrana )ona je bila uplasena na pitanje -sta ce jesti a da ne sadrzi meso- Mene to prilcno nasmijalo jer naravno nisam joj objasnio da kod nas je mnogo lakse biti vegeterijanac nego sto misli i ima vise dostupne vegeterianske hrane nego ne-vegeterijanske. Quorn chicken style- je stvarno ukusan, nemozes vjerovat da nije ustvari piletina, jer je i moja sestra bila fasicnirana.Ja sasvim razumijem da ima ljudi kod vas koji bi htjeli biti vegeterijanac ali nemaju dostupnu ishranu u tom stilu, U Bosni rjetko nadjes jelo da ne sadrzi meso, sto je stvarno ludo.
Ja kad dodjem u Bosnu izgubim nekoliko kilograma jer samo jedem przeni krompir , neko povrce , -opet nema dovoljno izbora povrca , jaja i to je sve, a da i kifle, i naravno kad jedem u restoranima UVJEK moram dosadjivati ljudima i pitati ih ako mogu da provjere da li je koristeno vegeterijansko ulje i dali je ta hrana imala ikakav fizicki dodir sa mesom, i td, ljudi obicno ti se smiju i misle da si lud, ali takav je mentalitet i ja to razumijem, i ja se smijem njima, na neki nacin zar-ne?

I eto nakon dve sedmice provedene kod mene moja sestra i njen partner oboje odluce da postanu vegeterijanci, ne zato sto ne zele ubiti zivotinju , nego zato sto je hrana mnogo bolja i zdravija,(moras imati vise razloga da ako odlucis da predjes u vegeterijanstvo, ne samo iz sebicnih razloga kao tvoje zdravlje hahah) stoga kad su se vratili U Bosnu nakon dve sedmice , to je sve palo u vodu, kaze ona, NEmam sta da jedem ok, i to je veoma istina, nemozes bit u Bosni veg. osim ako stvarno imas znanje kulinarstva i kako koristiti sastojke u vise razlcitih svrha...Slazes li se?

Volio bi da mozes probat Quorn.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 20:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

http://www.quorn.com pogledaj ovdje , naravno da se prodaje i u Americi.
onda imas druge porizvodjace kao Linda Mc Cartney, Birds eyes itd ne znam sajtove ...

ps.mnogi ljudi ne-veg. nikad nisu culi za imitaciju mesa, nisam ni ja znao dok nisam postao veg. ,.znaci dobro je da se interesujete vec....
lol

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]