banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Okt 2012, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
O ukusima se ne raspravlja. Sto se tice "stetnosti" ovog o cemu se raspravlja, ni manje ni vise nije stetan od nekih 80% namirnica ili polufabrikata kojim se danas vecina modernog svijeta hrani. Licno imam 2 Mc Donaldsa relativno blizu kuce, ali ne zalazim tamo nesto posebno, mozda 1x u 2 mjeseca, ali mislim da je ova hajka i pljuvacina potpuno besmislena i puna insinuacija i sranja za 10, i da dobrim dijelom iza iste lezi samo animozitet prema zapadu i velikim lancima. Takodje , ove teorije zavjere su :pottytrain4: , Za ex Yu ne garantujem, ali de matere ti, sta mislis da bi za neku sicu koju Mc D ima opticaja u npr. jednoj Svedskoj, moglo proci bez dizanja prasine da prodaju muda pod bubrege? Cisto sumnjam

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
У ШвеЦкој су много крупније ствари пролазиле без фрке, рецимо слободно вршљање лАмеричких шпијуна и прикупљање информација. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
У ШвеЦкој су много крупније ствари пролазиле без фрке, рецимо слободно вршљање лАмеричких шпијуна и прикупљање информација. :)

Hajde dobro, nek ti znas kako to ovdje prolazi bolje od njih samih

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Mislim da je komšija Eror u pravu, što se ovog posta tiče.

ERROR je napisao:
sta mislis da bi za neku sicu koju Mc D ima opticaja u npr. jednoj Svedskoj, moglo proci bez dizanja prasine da prodaju muda pod bubrege? Cisto sumnjam

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Да поновим још једном. Нико нормалан не би свом дјетету дао цигарету. Доста родитеља без проблема води дјецу у Мек.

Ако сва ова моја просеравања и пљувачине и анимозитет према Западу и великим ланцима натјерају макар некога на размишљање - ја сам свој циљ испунио.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ama kakvo crno razmisljanje? Imam 2 djece, ovo sto je 14 vise tamo ne zalazi, dok ovo sto je 6 voli tamo da ode, ali kao sto napisah ,to bude nekad i nekad. Sta je u tome stetno i po cemu sam to nenormalan?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
sinip je napisao:
Tpojka je napisao:
sinip je napisao:
Кад сте задњи пут чули за неко масовније тровање у Мекдоналдсу?

Мислите о томе...

Iskreno: na šta bi ovo trebalo da aludira?

Немогуће је да се у толиком броју ресторана, у толиком броју земаља, толике године, не поткраде нека грешка, пропуст, било шта, џебемлига, и да се 10-20-30 људи отрује храном. Осим ако:
1. то што се тамо служи није храна (тј. није оно на шта сви помисле кад се каже храна)
2. је третирана нечим

Јасније?

HACCP?

ERROR je napisao:
mislim da je ova hajka i pljuvacina potpuno besmislena i puna insinuacija i sranja za 10, i da dobrim dijelom iza iste lezi samo animozitet prema zapadu i velikim lancima.

Potpis

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
otkud vam vise snaga za valjanje gluposti,eto ja sam sretna sto se otvara,jer se otvaraju i nova radna mjesta pa ce barem neko od omladine dobiti posao,a ko hoce da ide ici ce,ko nece,neka preskoci... eto ja u subotu vodila mamu na sladoled u mek u sarajevu,voli zena :) pojedoh i ja,kao sto cu vjerovatno ponekad pojesti i u bl...koliko otrova i smeca svakodnevno pojedemo i koliko ozbiljnijih problema imamo,mek je smijesan da se uopste spominje...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 07:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
sinip je napisao:
И на крају крајева, колико има Мекдоналдсових ресторана у читавом свијету?
МНОГО!
Кад сте задњи пут чули за неко масовније тровање у Мекдоналдсу?

Мислите о томе...

Da li ovo vrijedi za sve druge lance brze ishrane?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 11:46 
azdajica-ny je napisao:
otkud vam vise snaga za valjanje gluposti,eto ja sam sretna sto se otvara,jer se otvaraju i nova radna mjesta pa ce barem neko od omladine dobiti posao,a ko hoce da ide ici ce,ko nece,neka preskoci... eto ja u subotu vodila mamu na sladoled u mek u sarajevu,voli zena :) pojedoh i ja,kao sto cu vjerovatno ponekad pojesti i u bl...koliko otrova i smeca svakodnevno pojedemo i koliko ozbiljnijih problema imamo,mek je smijesan da se uopste spominje...

Upravo tako...

I meni djeovjka rece da je sladolen ekstra u meku, bas ukusan i da bi jedino to voljela ici jesti tamo...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja ne znam sto sa sinipom uopste raspravljate na ovoj temi, jer se iz njegovih postova vidi da kod njega nije problem u kvalitetu hrane Mc-a nego mrznja prema zapadu, covek pljuje sve sto ima veze sa zapadom, tako da nije ovde zbog hrane...

Cuj kako je moguce da se niko nije otrovao u Mc-u :lol:

Logicno da se u Cap Capu i slicnim prcvarama pojavi salmonela kada osetljive namernice cuvaju u nehigijenskim i lose zasticenim vitrinama, koje su uvek otvorene i lako se pokvare zbog toga...

Imas hranu i kod kuce, drzis je u manje kontrolisanim uslovima nego u restoranima pa kako to da se nikada nisi otrovao kod kuce je li i to neka teorija zavere sa zapada...

Cenim da sinip ima EI Nis racunar jer ne koristi zapadno smece

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Hrana jeste nezdrava, ali nimalo nezfravija od ostale brze hrane kao što je CAP CAP, razne pice trokuti i slično. Jedi CAP CAP učestalo koliko pojedini ameri jedu mekdonalds, bićeš i deblji i bolesniji od njih..

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Kao i sa ostalim ponuđačima usluga na planeti: i u Meku valja ono što sam probao davno davno (krajem osamdesetih) kao asortiman Meka na Slaviji.
Big Mac & Double Cheese. To i sada valja, kad budem imao više vrmena u životu probaću i McBacon, McNuggets, McChicken ili neku drugu "novotariju".
Veliki pomfri, velika kokakola, može i šejk. Sladoled i pita su se kasnije pojavili i isto su OK.
Tradicionalista sam po tom pitanju pa ću se držati stare ponude i isprobanih recepata a usput ću otkrivati nove okuse, ne nužno u Banjaluci.
SlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sve zavisi od zemlje do zemlje, pa je i ponuda drugacija, u USA bas ima dobrih proizvoda u Mc-u, sto po evropi nisam nasao i dosta su sveziji, verovatno veci promet pa ne stoje dugo, uz to Large porcije su bas ogromne pomfri je veci i sok je od 1L, za razliku od EU gde je najveca porcija sa 0.5L soka i manjim porcijama krompirica :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ozbiljno? Nisam to znao, ja sam mislio da su porcije svugdje iste. Koliko košta Big Mac?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 17:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Što bi rekao pokojni Zoran Radmilović: " Počeli seljaci da se j..u u d.Pe!!"

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
To je, da prostiš, necooltura :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 22:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ovo dođe isto ko i narodnjaci: niko ih ne sluša, a svi znaju sve i jednu pjesmu napamet :D Kad se otvori, biće dupke pun, a svi će biti protiv njega... ja znam da ću otići popiti milkshake, a vi kako oćete :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Danny ^_^ je napisao:
Koliko košta Big Mac?

A tek to zavisi od zemlje i standarda. Mislim da je u Hrvatskoj oko 15-17 kn - ~2.xx € što se može i ovde očekivati. U Švedskoj je puno više, zar ne?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Baš tačnu cijenu ne znam, ali sam sad pronašao, jedemo 4 najskuplji big mek na svijetu: $5.91 (41 Kr.)

Venecuela prva kod njih košta 15 USD što to?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]