banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 20:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2009, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kvik je taj u Srpskoj ulici

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Meni se gadi kad vidim te radnice da nose one kape ili silterice na glavi samo nataknute reda radi i reklame, a ispod pramenovi/dlake strse na sve strane :angry4:
Zene sto rade u 5+ sednu na one stepenice pored peci i daske na kojoj je pizza i puse ladno, a ovamo red se uhvati jer jedna samo posluzuje i one sto ulaze i one na salteru!
Znojave su i cupave i ponasaju se ko na njivi da rade. I jos se za*ebavaju medjusobno i sa kupcima :roll:

Zato ja radje se strpim da odem kuci, makar i u pripitom stanju u 3h ujutro, radje cu bauljati po svom frizideru nego jesti iz 'micine kuhinje' :lol:
Narocito nocu ne radi puno tih trovacnica pa se manje obraca paznja jer uglavnom umorni/alkoholisani ljudi dolaze jesti tu.

Ovaj topic hitno preimenovati u "Gradske trovacnice" :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 17:09 
A pogotov sada kad pijan dodjem kuci, a tamo svargla, cvarci, slanina, ajvar, pindjur...pa to ce biti brutalno-nuklearni atak na frizider...uz sve to josh u 3 ujutru sprzim 5 yaya i odem spavati... :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Gdje zivis .. da upadnem kad se nalijem veceras ? :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Zalosno, ali kada bi na sve gledali, nigdje ne bi jeli osim u svojoj kuci, a stanje je isto svugdje, kako u prodaji, tako i u proizvodnji. Jedna moja ujna je prestala kupovati mlijecne proizvode kada se zaposlila u otkupnoj stanici mlijeka. Druga vise ne kupuje sokove. Ja sam bila odusevljena pljeskavicama u cap cap, ali ih dugo nisam jela do prije mjesec dana i nije mi sjela. Pokvarili su kvalitet i to primjetno.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Juce sam gledao u pekoteci Venezia (ako se tako zove ona kod Om cafea, kod Venecija mosta) - baba mijesi picu, ostavi tijesto da usitni dostavljacu 50KM, i onda istrese hrpu sice na ruke i prebira kovanice da mu jos nesto usitni. Nazalost skrenuo sam pogled da uzmem svoj sendvic, ali za par sekundi vidim nju stavlja rukama sunku na picu. Cisto sumnjam da je stigla oprati ruke tako brzo, ali da sam vidio da nije oprala ruke iskritikovao bih je sigurno.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
joj ljudi,nazalost gotovo svugdje je to isto...a radim u Merkatoru i gotovo svakodnevno vidim one kuvarice/konobarice iz okolnih slasticarni,restorana kako izadju iz wc-a ne daj boze da se osvrnu ka lavabou i operu ruke,eventualno onako prljavim rukama poprave frizuru :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vazno je da dobro mese :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 23:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2009, 17:15
glad ne pita

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2009, 08:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa kad su ljudi lijeni da si naprave nesto za jesti, onda nek` i dalje "uzivaju" u tome :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2009, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
majlili je napisao:
ja mislim da je onaj kod mister x bio najbolji lokalic sa pljeskama ikad..

Uhhhh neprevazidjeni "Lava Gril". Bio je aktuelan negdje 98-2000. Radio onaj debeli lik. Kako je tamo pljeska bila dobraaaaa. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 01:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2009, 17:15
U jednoj selendri na Ozrenu bila je trgovina u blizini osnovne skole. Srecom, po okolinu, je zatvorena.
Veci dio djece na velikom odmoru trcao je tamo gdje ih je za pultom docekivala, uvijek popita, gazdarica.
Djeca bi nagrnula unutra i trazila sendvice, neki sa salamom, koja je stajala u rashladnoj vitrini koja ne radi godinama, a neki opet sa eurokremom.
Kako je bila pedantna osoba strogo je pazila na red.
Tako da bi prvi od djaka dosao i trazio sendvic sa eurokremom i ona bi ga u roku od par minua uspjela da napravi.
Najveci problem joj je bio taj sto bi iduca musterija trazila sendvic sa salamom a ona nije imala dva noza.
Katastrofa pocinje ovdje. Noz bi ladno oblizala svojim odvratnim jezikom i bacila se dalje na posao.
Trgovina je zatvorena prije par godina ali ne od strane inspekcije. Uspjela je da rasproda svu robu koju je zadnji puta nabavila davne 1996.
I danas zalim sto je zatvorila, kako je samo vino imala. Primjerci stari po sedam, osam godina mogli su senaci samo kod nje.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 01:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
CAP CAP je jako dobra

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 10:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ferdinand je napisao:
majlili je napisao:
ja mislim da je onaj kod mister x bio najbolji lokalic sa pljeskama ikad..

Uhhhh neprevazidjeni "Lava Gril". Bio je aktuelan negdje 98-2000. Radio onaj debeli lik. Kako je tamo pljeska bila dobraaaaa. :D

Nešto si mi se zbunio......Lava je radila od marta '97. do kraja '98.godine.A debeli je krmak koji je zakidao koga je stigao i svašta trpao u plijeske...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 10:45 
meni je taj grill bio stvarno super, pljeska extra, najbolja koju sam probala ikad..
a taj debeli je meni bio ok, mozda zato jer sam ga znala.. ko ce znati... a i ja mislim da je radio duze od 98..

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
I meni je pljeska bila super a i onaj debeli posto sam ga znao :)
NIsam siguran ali mislim da su radili i poslije '98. Imali su stvarno extra pljeske i one dodatke.
Uh urnebesssss.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 11:54 
e da urnebes... vrh... :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 18:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Moja stara je radila tamo,negdje do maja '98.nakon par mjeseci su oni zatvorili........Čini mi se.Vjerujte mi da debeli nije super.... :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 19:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ljudi ne idite u pizzetu...najveca trovacnica u gradu

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Pre neko vece neki momak nasao dlaku u Pizzeti u zanatskom i samo zamoli onu sto radi da mu nosi to ispred njega i da nece drugu pizzu :pukeleft: :occasion9:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]