banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 03:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 419 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pizza
PostPoslato: 30 Jun 2008, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
verdi je bio dobar...ali naj naj bolja pica je bila u Soul City-u pa onda u Boski....5+ i te ostale zajebancije ne rachunam to nije pica, Zadnji pu ja mislim d asma pojeo picu u bl u marco polo...ako je to onaj fazon tamo kod venecije....jestiva je bila :fadein:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2008, 15:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 14:20
Ipak kod nas su sve pizze iste nema neki izbor dodataka, recimo mislim da nam treba pica sa slaninom, suvim mesom, sirom, majonezom, kecap, vegeta, ljuti bijeli luk.... 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2008, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Gazda je napisao:
verdi je bio dobar...ali naj naj bolja pica je bila u Soul City-u pa onda u Boski....5+ i te ostale zajebancije ne rachunam to nije pica, Zadnji pu ja mislim d asma pojeo picu u bl u marco polo...ako je to onaj fazon tamo kod venecije....jestiva je bila :fadein:

Ništa, vrijeme je da me posjetiš... :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2008, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Picerija Toscana > vise ne, dostava spora, pica tanka i hladna.
Perla, jako dobra, preporuka.

Ne znam da li imaju dostavu? Ko ima oke picu i dostavu? Da li san remo radi dostavu?

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2008, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
E stvarno koja je dobra picerija za kućnu dostavu? Ja nisam nešto puno naručivao za dostavu tj. nisam iz puno raznih picerija, naručivao sam iz Dontelo picerije preko www.donesi.com, par puta iz Rome i jednom iz Langola. Ne znam da li je do picerija i njihovih pica ali čini mi se da se pice koje se dostavljaju i koje se jedu u samoj piceriji ne mogu porediti po kvaliteti. Nisam jeo u Donatelo piceriji ni u Romi pa ne znam kakve su kada se tamo naruče i dobiju. Ima li Sanremo kućnu dostavu? Tamo mi je dobra a par zadnjih puta sam bio tamo pa ako imaju onda bih mogao uporediti dostavljenu sa onom u piceriji.

Koje piceriju imaju dobru dostavljenu picu?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2008, 12:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Vader je napisao:
E stvarno koja je dobra picerija za kućnu dostavu? Ja nisam nešto puno naručivao za dostavu tj. nisam iz puno raznih picerija, naručivao sam iz Dontelo picerije preko http://www.donesi.com, par puta iz Rome i jednom iz Langola. Ne znam da li je do picerija i njihovih pica ali čini mi se da se pice koje se dostavljaju i koje se jedu u samoj piceriji ne mogu porediti po kvaliteti. Nisam jeo u Donatelo piceriji ni u Romi pa ne znam kakve su kada se tamo naruče i dobiju. Ima li Sanremo kućnu dostavu? Tamo mi je dobra a par zadnjih puta sam bio tamo pa ako imaju onda bih mogao uporediti dostavljenu sa onom u piceriji.

Koje piceriju imaju dobru dostavljenu picu?

Daj odgovorite covjeku, i mene interesuje :D

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2008, 16:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Nov 2008, 19:20
Pizza je, ustvari, ostaci hrane, u srednjem veku, oni siromašniji kupili su sa trpeze plemića ostatke i pekli ih, i tako nastade pizza..
Moja mama pravi najbolju pizzu.. :D
al opet Ksenijina je bolja.. :P

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 16:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2008, 15:28
Danas je bila savrsena :)
Narucila sam u Piceti... Bila je mekana, vrela i ukusna... mozda malo slanija, ali to je opet po mom ukusu .. mmmmm ... ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2008, 23:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
Pice rijetko jedem vani ali je dobra u Markosu.Ja cesto picu pravim sama,pa mogu vam samo dati savjet tj reci moj nacin spremanja :[list=]300-400 gr mekog brasna,1 supena kasika instant kvasca,1 supena kasika ulja,1 cajna kasika soli,malo secera,tople vode koliko primi[/list]Izmijesiti tijesto ali da ne bude pretvrdo i ostaviti ga pola sata u frizideru,razviti tanju koru,nafilovati i peci na maksimalnoj temperaturi u plehu od rerne.Sto se fila tice probajte ovako za posnu picu:kecap,tunnjevina iz konzerve bez cijedjenja,posni sir za picu,po pola crvene,zelene i zute paprike isjeckane na kockice,crveni luk isjecen na kolutove tanje pa ih rastavite i poslazite,origano i masline kao i bijeli luk i bosiljak po ukusu.Nadam se da ce te biti zadovoljni a ako vam se zuri tijesto nestavljajte u frizider a rernu obavezno zagrijte prije nego sto stavite peci picu

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
pierredevil je napisao:
probajte picu u restoranu Romansa u Budzaku!
sa desne strane kad se ide iz grada prije centruma!
nema dostavu, pice su sa prsutom ima svega na njoj!

Odlicna je capriciosa u romansi.potpisujem

Nego misle li vise ovi iz 5+ da vrate sampinjone na picu....skrtci.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 00:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Radnice u 5+ .. politi benzinom i zapaliti .. em prespore .. em nevidjeno bezobrazne

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 11:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
V@nja je napisao:
Radnice u 5+ .. politi benzinom i zapaliti .. em prespore .. em nevidjeno bezobrazne

jos kad vidis kako malo materijal troska po pizzi, a malo sebi u usta stavlja :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 12:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
V@nja je napisao:

Slazem se. Neljubazne i spore.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
BSE je napisao:
V@nja je napisao:

jos kad vidis kako malo materijal troska po pizzi, a malo sebi u usta stavlja :D

Reci da se salis? :o

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 02:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 14:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
BSE je napisao:
V@nja je napisao:

Reci da se salis? :o

ne, kolega i ja se isplakali od smijeha gledajuci scene, dok nas nisu konacno usluzili :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
U 5+ ne bi svinjama kupila hranu... Previše ih cenim........

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 16:38 
Gdje se nalazi taj 5+?

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 16:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

preko puta IEFK banke

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Macr0 je napisao:
V@nja je napisao:

Slazem se. Neljubazne i spore.

Slazem se i ja kako koja od radnica....al sta svega i one dozive vikendom u sitnije sate,koliki samo red zna biti a sve pijano (poneko i nadrogiran)nije ni to druze lako.. :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 419 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]