banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 01:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5634 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 282  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2011, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
izbirljiva, ali ne bas gadljiva, da ne pomislite da sam razmazena. :D
recimo svez paradajz ne jedem, ali termicki obradjen obozavam. krem corba od paradajza mi je jedna od omiljenih.
zhlipe iz mesa odvajam, ali slaninu mnogo volim.

sto se dlaka tice, jbga, sve zavisi. ako vidim da je pala na hranu, sklonim je i nastavim dalje jesti. ali ako je bas aktivno ucestvovala u pripremi hrane, tipa da je u sredini nekog fila ili testa, ili u sarmi unutra, pa moram da je izvlacim, a ona jos neka dugacka, jos pukne uz sve to ... jbga, onda ne mogu jesti.
a muhe, pa ako je mala, nije problem. one velike zelene, sto se po kakicama muvaju ... neka ´fala.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 02:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Meni ne smeta dlaka ako mogu diskretno da je maknem i da ne razmišljam više o njoj, ali to što kažeš kad se lijepo raskuha, pa pukne brrr. Zadnja dva puta kod svekrve je bio taj slučaj, ona je toliko spominjala tu dlaku i izvinjavala se, da se dragom smučilo, ja sam svoje pojela do kraja, ali jedva. I onda slijedeći put ista situacija:D Skontala sam da sam u zadnje vrijeme počela bivati gadljivija. Pogotovo kad počenem da razmišljam o toj hrani, npr. mesu. Onda mi nije ni do čega, ali mogu pojesti ako treba, nije da povraćam ili sl. To mi je baš čudno, jer sam kao dijete glockala kosti i sl, a sad me jeza hvata na takvu pomisao. Morsku hranu i pipke svih vrsta jedem samo tako, svake sedmice pravimo, prije nego što počnem jesti izvinem se račićima koji me gledaju i navalim. Ne jedem oči i mozgove :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 07:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
_zoka je napisao:
Jedino ne volim "slatki" kupus osim u salati...

mene je ova salata prosle godine u 11.mjesecu kostala 4 dana bolnice. trovanje kupusom. cime su ga prskali mamicu im njihovu... furadanom?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 07:09 
Ja juce kuvani kupus sa piletinom, cisto za promjenu...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 16:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Da li iko od vas jede svjež korijander, mislim na listove. Do sad sam koristila samo sjemenke i super su i za slano i za slatko, ali sad kad sam probala list bljeee. Ima mi okus kao spaljena najlon kesa začinjena sa malo vegete. Čitala sam da je specifičan i da se ljudi teško naviknu, ali ovo...Imam gomilu istočnjačkih recepata sa njim, ali mislim da ću da ga zaobiđem, a biljčice ću pustiti da sazriju, pa ću da oberem na jesen :D
Posijala sam i dvije vrste rukole, tako da sad imam pun balkon smrdljivog bilja :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 02:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
stigmata je napisao:
svaka cast momci!
ja sam mnogo "izbirljiva". izgled hrane mi igra veliku ulogu. moze to biti super ukusno, ali ako ne izgleda lepo, nema sile da pojedem.

ja sam vec dugo predmet sprdnje jer na slavama ne jedem meso ko svi normalni ljudi,mislim na pecenje,svinjsko,gadi mi se da jedem meso ako se rASponaje kost.misic,zila...... :confused3: :confused3: :confused3: al pasteta sunk aparizer ajoj miline :)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 08:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne voliš meso,a voliš otpad od mesa samo samljeven?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 08:58 
_zoka je napisao:
Ne voliš meso,a voliš otpad od mesa samo samljeven?

I mene to zacudi...

Pa u te parizere stavljaju najgori otpad od hrane, sve one papke, soju i ostale otrove...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Već vidim alkibijada na slavi kako pita domaćicu "A jel' možete da mi sameljete malo ove prasetine?" :)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
tensSa je napisao:
soju i ostale otrove...

Takva kolicina gluposti moze samo iz tvojih usta izaci :o Imas li ti dokaze da je soja otrov? Poznajes li nekoga ko se otrovao konzumirajuci soju? Stvarno ne bi bilo lose da se malo vise obrazujes a u materiju koju ne poznajes ne zalazis.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:05 
Soja je za mene smece bila i ostace, ne mozes pitu od govana praviti...postujem tvoj auvjerenja,al su glupa...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Spoiler:
Slika

:D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
на страну та ваша расправа да ли соја ваља или не ваља, мени је пуно занимљивије ово што алкибијад неће да једе месо, а једе оно смеће он паризера и слично?! :)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
tensSa je napisao:
Soja je za mene smece bila i ostace, ne mozes pitu od govana praviti...postujem tvoj auvjerenja,al su glupa...

Moja uvjerenja su glupa? :lol: Imas li dokaz da je soja smece i da je stetna?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
lako se vama zajebavati sa sojom i parizerom mene i dalje muci sta su zhlipe koje stigmata ne jede

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:57 
ajkula je napisao:
tensSa je napisao:

Moja uvjerenja su glupa? :lol: Imas li dokaz da je soja smece i da je stetna?

Napisao sam ti gore, tvoja stvar hoces vjerovati ili ne... :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nije stvar u (ne)vjerovanju nego cinjenici da je gomila strucnjaka i studija pokazala prednosti ishrane koja u sebi sadrzi i proizvode od soje (ja prvi ne bih u potpunosti presao na soju, treba napraviti balans izmedju svega).
Tebi je smece jer nema puni AK sastav i sto ima fitoestrogena u tragovima kao sto ti je i smece i vecina ishrane koja se ne nalazi na BB jelovniku.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 12:08 
Jeste smece jer nije meso, a pokusava se podvaliti pod isto (jeftin pokusaj imitacije), prodaju muda pod bubrege, pod tim kontekstom sam mislio kad sam rekao smece ali ajkula kao sto joj ime kaze...

I muskarci bi zaista trebali izbjegavati fitoestrogen, kazem vec znam dva primjera koji su redovno konzumirali pa...

Za ostale blagodeti soje ne znam...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sve u pretjeranim kolicinama steti, tako i fitoestrogen.
Problem je sto si ti soju otpisao i nazvao smecem odmah u startu bez da si sagledao sve aspekte, i pozitivne i negativne.
Malo sta sto mi konzumiramo (a pogotovo danas) ima sve poene u koloni "pozitivno".
Meso danas, u eri sopanja zivotinja raznoraznim hormonima, je sigurno sve samo ne u potpunosti "zdravo".

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 14:48 
Soja je nista drugo do jeftin pokusaj imitacije mesa...

Citiraj:
Sve u pretjeranim kolicinama steti, tako i fitoestrogen.

Naravno, o tome i govorim, momci su konzumirali soju jer je jeftin izvor bjelancevina i krenulo je masno tkivo na grudima rasti, naravno ne znam koliko su konzumirali, ali vjerovatno mnogo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5634 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 282  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]