banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5634 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 282  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2011, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
stigmata je napisao:
azdajica-ny je napisao:
uh,al' su mi ispale odlicne bruskete sa spinatom i kozjim sirom,a kruh domaci (heljdino i psenicno brasno ) 8)

´ajde, ´ajde, nemoj da se hvalis tu nego recept na sunce jer zvuci extra ukusno :lol:
ja odoh da pravim krem supu od brokolija. njam :D

ja obozavam krem supe,od tikve,brokolija,komoraca...
a bruskete su za cas gotove,ostalo mi domaceg kruha od nekoliko vrsta brasna i sjemenki(otvorila ladicu i potrpala sve sto sam imala :lol: ) kruh premazan maslinovim uljem,malo obaren spinat isjeckan ,sitno isjeckan b,luk,paradajz ,so i komadici kozjeg sira ,u vrelu rernu i za par minuta gotovo :)
meni su odlicne i u kombinaciji paradajz ,tofu i domaci pesto :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ajkula je napisao:
Ogromna je razlika izmedju kravljeg mlijeka i sojinog. Sojino je blaze malte ne bezukusno i samim time idelano za kuhanje.

хмммм онда то мора да сам ја нешто побркао. чини ми се да сам једном пробао сојино млијеко и да ми се није допало, али ко ће га знати шта сам ја то пробао :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sojino mlijeko (kao i rizino ili bilo koje "biljno")je prilicno bezukusno ako mu nije dodana neka aroma ,obicno ide vanila,cokolada..mada je meni to vec kao neki sejk,uz to kiflu i doruckujes :lol:
ja najcesce kupujem te bez arome jer ih dosta,od nes kafe pa na dalje...solidan izbor imas u dm-u...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Sojino mlijeko - brrrrrrrrrrr, uzeo gutljaj i okus ostao u ustima sve dok usta nisam isprao normalnim, kravljim mlijekom.
I jedno pitanje : sta je/su bruskete?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
laoce je napisao:

bruschetta http://www.tec-search.net/de/group/176948/Bruschetta :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
Sojino mlijeko - brrrrrrrrrrr, uzeo gutljaj i okus ostao u ustima sve dok usta nisam isprao normalnim, kravljim mlijekom.

ja sam alergicna na protein mlijeka,a obozavam mlijecne proizvode(ali ne bas i mlijeko)
izbjegavam koliko mogu sve sireve i ostala cudesa koliko mogu,ali mi tesko ide,a sto se tice mlijeka,sasvim sam se navikla na ukus sojinog i rizinog,pa cak i heljdinog da mi je sad cudan ukus kravljeg,a mislim da bih umrla kad bih popila solju domaceg mlijeka brrr,
a bruskete,stigma ti je vec okacila :D fini hrskavi "sendvici"

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 01:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Bruskete su zapečen lebac. Pa onda odozgo nabaciš ostatke meze :D Skoro mi starci bili u posjeti, bilo je još nekih gostiju i ja se zapričala šta sam pravila te ovo te ono, te hummus, te tortillas... gleda me ćaća i pita: A šta su tortilje, ako nije sramota da pitam pred ovim ljudima? Reko' to ti je ono što je vama vaša mater pekla od tijesta za pogaču na plehu od šporeta-kolačići. Njih je bilo sedmoro, pa ujutro nikako nisu mogli dočekati da se pogača ispeče, pa bi ona dio tijesta odvojila i pekla na plehu. Onda je to bilo siromaški i prostački, a sad gledam pakovanje tortilja od pet do sedam maraka=fancy :D
Kad već lupetam, jel pravi iko od vas hummus (a ne mislim na humusnu zemlju:)? Ja sam to skoro počela praviti i super nam je, mogli bismo to stalno jesti.
Odavno nisam probala nešto što mi se toliko svidjelo, a da je tako jednostavno.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 03:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

e plava maco, kasnis :D
mi smo jos na 10-toj strani pravili hummus i razmenili recepte :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 07:41 
Citiraj:
иначе опазио сам да су онако генерално људи доста избирљиви и тешки на храни, док сам ја на примјер, тешка крмача :oops: :D

Davno izgubljeni brate... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 07:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Citiraj:
иначе опазио сам да су онако генерално људи доста избирљиви и тешки на храни, док сам ја на примјер, тешка крмача :oops: :D

:lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 08:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
tensSa je napisao:
Citiraj:

+1
Jedino ne volim "slatki" kupus osim u salati...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 08:36 
Dobar je ali kad ima 200 grama kupusa i pola kile rebarca, vsuvog vrata ili koljenica jedna... :)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
I ja sam svejedece prase :D .

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 09:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
+1
to se kaze slatkohrano dijete :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

svaka cast momci!
ja sam mnogo "izbirljiva". izgled hrane mi igra veliku ulogu. moze to biti super ukusno, ali ako ne izgleda lepo, nema sile da pojedem.
meso retko gde jedem, uglavnom samo kod kuce kada ga sama "obradim", tj odvojim svaku zlipicu i masnocu :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
evo sta ovde kod mene jedu danas sam izbjegao ali sutra ili prekosutra me ceka garant za rucak ili to ili neki dzinovski puzevi (koji nisu losi by the way jeo sam ih sa rostilja na sisevima )
stigmata ovde nema puno zilica vidi kako su jadnog grasscutter-a razgulili pa osusili isto ko mi gicu ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Кад прочитам како је стигмата избирљива, одмах ми пада на памет једна прилично неугодна сцена коју сам имао прије неколико година :)

август мјесец, ја са фолклором идем на турнеју у једно село поред Ниша. Буквално читаво село слави Светог Илију. Мене угостили неки веома фини, поштени и гостољубиви људи, али су баш сиромашни били. Ми дошли 1. августа навече и апсолутно нисам био гладан, јер сам се прејео сендвича, али не можеш ти људе убједити. И на крају пристанем ја да једем. Донесу ми супу, ја наспем у тањир, кад оно упаде ми она огромна мува зунзара у супу :-?
јооој мајко моја шта ћу сад, јест да ја нисам гадљив, али ово ми је ипак било мало фуј...
и шта ћу ја да их не увриједим и да се не би осјећали неугодно, ја извадим муветину и поједем супу. ем нисам био гладан, ем ми се супа згадила од муве. једва сам појео :D

баш ме занима шта би ви форумаши урадили на мом мјесту :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
iskreno ja bi isto kao i ti izvadio i nastavio jesti
mene vise cude ljudi koji kad vide dlaku u hrani krenu kolutati ocima i zeleniti u licu ispade da svi inace drze glavu u septickoj rupi ili s glavom sifon otcepljaju

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 19:21 
Muva puna proteina, tako Bir Grils kaze...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Muva, dlaka.. nista mi to ne smeta ali bi mi se gadilo ako bi escjag bio prljav ili tako nesto. Postoje odredjene stvari koje ne jedem ili ne bih jela - puzevi, zabe, morski plodovi i slicno.. sve drugo jedem.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5634 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 282  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]