banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 01:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jan 2012, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jaja i slanina, sarena

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Nije bio pohovan
sjasite sa mog oslica!

:lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
i sreca da sam jela oslic....mahune za rucak...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
blackrose je napisao:
Joj gluposti.
Ja sam gledala jedan eksperiment na njemackoj tv (ne mogu sada traziti) covjek se izvjesno vrijeme hrani samo fast fudom, ne samo da je dobio znatne kg vec mu je izdravstveno stanje bilo katastrofalno, zamascenje jetre, povisen pritisak i sl. Trebalo mu je duplo vise vremena da se istih kg rijesi a jos dosta vise da svoj organizam dovede u normalu.

a jel' mislis da bi prosao bolje da se to izvjesno vrijeme hranio samo brokulama, tikvicama, sojom itd? Ljudski organizam nije "projektovan" da svaki dan jede istu hranu, bila ona masna ili "zdrava"

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 19:42 
Tesko je ljudima objasniti da recimo hot dog, pljeska i burek nije razlicita vrsta hrane, to je sve ustvari proizvod bjelog brasna i mljevenog mesa...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 19:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ajde za bijelo brašno da ti i povjerujem ali ovo za meso u navedenim specijalitetima mi je skroz sumLJivo.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 19:51 
Citiraj:
Ja sam gledala jedan eksperiment na njemackoj tv (ne mogu sada traziti) covjek se izvjesno vrijeme hrani samo fast fudom, ne samo da je dobio znatne kg vec mu je izdravstveno stanje bilo katastrofalno, zamascenje jetre, povisen pritisak i sl. Trebalo mu je duplo vise vremena da se istih kg rijesi a jos dosta vise da svoj organizam dovede u normalu.

Ko se zdravo hranio i presao na fast fud sasvim je normalno da se njegovo zdravstveno stanje pogorsa. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://source.ba/clanak/110237476606/ga ... ?ref=tiker
да не буде да је тако у само Меку, мислим да исто раде у поприличном броју угоститељских објеката у БЛ. нажалост. само кад видим да дјевојек у 5+ узимају паре па онда истим тим рукама храну...

Генерално противник сам Мека и не бих волио да дође. Међутим што се тиче хране ништа он није гори од оноих отрова који се продају у Цап-Цапу(бај д веј ЦапЦап управо гори :D http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 24007.html )

Исто сам сагласан са већином, да једино што им ваља је сладолед. Ако се отвори у Бл отићи ћу можда једном и то је то. Не пада ми на памет да дајем дупло више пара, за дупло мању порцију него у било ком фаст фуду у граду. А и америчк осу смеће па их још више не волим због тога :D

BrankoP je napisao:
свака част за ово, али нажалост, наш народ нема такав менталитет па да се нешто овакво деси и код нас

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Шајин je napisao:
http://source.ba/clanak/110237476606/gastro/U%20McDonaldsu%20u%20pecivu%20prona%C4%91en%20mi%C5%A1/?ref=tiker
да не буде да је тако у само Меку, мислим да исто раде у поприличном броју угоститељских објеката у БЛ. нажалост. само кад видим да дјевојек у 5+ узимају паре па онда истим тим рукама храну...

Ovo se u Meku ne može desiti. Kod njih su svi proizvodi pojedinačno zapakovani, tako da ih blagajnici ni ne dodiruju direktno.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Jan 2012, 11:51
Mc Donalds nije za nas!
Preskupo je, nemamo para, 4.8 KM je hamburger, od kojeg se realno ne mozes najesti.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
points je napisao:
Ovo se u Meku ne može desiti. Kod njih su svi proizvodi pojedinačno zapakovani, tako da ih blagajnici ni ne dodiruju direktno.
ето нека су у нечему бољих од ових наших тровачница :)

и још нешто. не знам гдје ће се код нас отворити Мек, али надам се да неће у Господској како се причало. Па то ће бити тоне смећа испред. Иовако када су изласци испред Житопеке и 5+ има смећа колико хоћеш, само нам још треба у Господској. Мада за смеће код Житопеке могли су ови из града да поставе тамо неколико корпи.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2012, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pa u svakom gradu se prvo otvori u centru.
Meni je isto bolji Burger King, pogotovo zbog cookie-ja :D Bas sam nekidan smazala jedan :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 15:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Za mene je banjalučki ćevap svetinja i majka, ko misli da zamijeni isti sa nekim ameljom treba ga protjerati iz grada :bad-words: domaće je najbolje :evil3:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
brzu hranu mogu jesti najčešće jednom u deset dana, čim se desi da je češće jedem postaje mi odvratna, a stomak mi žestoko protestuje. Domaće supe, čorbe, sarme, punjene paprike se ne bih odrekao ni za milion mekova, kfc-ova isl..
Ne budite lijeni - sami kuvajte hranu! :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Da, da, riza sa mesom, kuvana 4 sata u listu kiselog kupusa je milinica za stomak. Njam njam.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 17:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ipanema_ je napisao:
Da, da, riza sa mesom kuvana 4 sata u listu kiselog kupusa je milinica za stomak. Njam njam.

Ne diraj mi svetu sarmu :notworthy:
Hehehe :D prije koju godinu ja u ZG poslovno sa drugom i poslije sastanka kao jesmo gladni da nas počasti klopom, i naruči on iz Meka hamburgere i pomfrit sve sa kolom jel :wink: i otvara ovaj moj luđo onaj paket pa veli: Opa uštipci :lol: ja kad ne padoh sa stolice :laughing5: Velim ja ovom purgeru dođi ti kod nas da vidiš šta su veliki ćevapi i pljeskavica pa onda pričaj o klopi :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2012, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
kako samo serete :roll: :roll: :roll:
super je sto ce doci u bl, da ljudi vide kakvo je to u sustini smece.
ali svako ima pravo da jede sto mu volja, pa makar to bio mek svaki dan ... zaboli me.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2012, 19:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Nije nista vece smece od bureka gde nema trunke mesa ili krompiruse koju kad jedes ko da jedes pire krompir .

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 19:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Tотално су ми нејасни ови хејтери који стално пљују по овој врсти хране (мек, цап цап, бањалучки ћевап, бурек, пите..) а константно је једу. Па брале нико те не тјера да једеш то смеће. Мени такође не одговара брза храна нимало, али сам зато престао да је једем и научио сам да самостално спремам храну.. Истина, оде ми доста времена, али знам шта једем и то је управо онакво какво треба бити(мислим на укус и састав). Е сад, деси се и овако понекад да немаш времена нешто спремити, али један хамбургер/бурек у 10 дана ти сигурно наштетити неће, а и укуснији је кад се ријеђе једе! :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2012, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Hercegovac je napisao:
Tотално су ми нејасни ови хејтери који стално пљују по овој врсти хране (мек, цап цап, бањалучки ћевап, бурек, пите..) а константно је једу. Па брале нико те не тјера да једеш то смеће.

potpuno tačno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]