banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Dec 2011, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
E bio sam zaboravio, daj me podsjeti kako se zove?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
:angry4:

milka sa kokicama :mad:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ajde de,naci ce se nesto. :P

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2012, 21:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Nov 2008, 12:56
Bolivija zatvara sve McDonalds fast food restorane u zemlji

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2012, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Navodno vlasnik Avaza je usao u saradnju ma MC, u koperaciju su ostvorili u Sarajevu a sada ce i kod nas.....

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2012, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Што се мене тиче, могу да позатварају све и један Мек на свијету. Јео сам ономад у првом "Меку" у БГ, прије рата, јео сам у "Меку" у Италији, и у "Меку" у Шведској, све иста говна, да извинеш. Сладолед је ок, све остало је... Хемија Модрича... :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
prije par dana pojeo big tasty bacon u BG, ukusan je za 10!
I ne, nije zavrsio u obliznjem cucavcu, za razliku od cap cap pljeskavice, bureka iz pojedinih pekara itd.
Ja u principu ne cujem bas najbolje, a ni vid mi nije jaca strana. Ali ukus i miris su mi prilicno izostreni i vjerujte mi na rijec da ta "govna iz MC-a" nisu uopste gora od vecine brze hrane po bl. U mnogim slucajevima je upravo suprotno.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 17:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
sinip je napisao:
Што се мене тиче, могу да позатварају све и један Мек на свијету. Јео сам ономад у првом "Меку" у БГ, прије рата, јео сам у "Меку" у Италији, и у "Меку" у Шведској, све иста говна, да извинеш. Сладолед је ок, све остало је... Хемија Модрича... :D

Dijelim misljenje

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
[Enterprise] je napisao:
prije par dana pojeo big tasty bacon u BG, ukusan je za 10!
I ne, nije zavrsio u obliznjem cucavcu, za razliku od cap cap pljeskavice, bureka iz pojedinih pekara itd.
Ja u principu ne cujem bas najbolje, a ni vid mi nije jaca strana. Ali ukus i miris su mi prilicno izostreni i vjerujte mi na rijec da ta "govna iz MC-a" nisu uopste gora od vecine brze hrane po bl. U mnogim slucajevima je upravo suprotno.

Da, sve to stoji, ukusni su. Samo ne valja pretjerivati, kao ni sa čim drugim :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
normalno. Ovi gore klipovi o ljudima koji su se hranili mjesec dva samo MC-om pa se onda otrovali i porazbolijevali, nista ne pokazuju i namjenjeni su naivnim ljudima, dakle vecini. Ljude koji se mjesec dana (ili koliko vec, nisam ni gledao te snimke) hrane samo u MC i jedu istu hranu (ne mora to nuzno biti MC) treba dobro da pregleda psihijatar a ne kardiohirurg! Nacin njihove ishrane je tu najmanji problem, ili da se preciznije izrazim - takav nacin ishrane je rezultat problema, a ne problem sam po sebi.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 01:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
[Enterprise] je napisao:

bez uvrede, ali za sad si prva osoba na koju sam naletio da tvrdi da ima izostreno culo mirisa i ukusa i da mu je nesto iz McD-a mirisno i ukusno

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 10:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2010, 21:17
1 mj hranjenja u Mc Donaldsu = 7 kg manje.
Tajna - kalorijski balans. Ako si u deficitu, gubis kilograme. Debeli ljudi jedu previse. Tacka. Mrsavi jedu premalo. Tacka. Fizika je neumoljiva, visak energije, manjak energije, nece se tezina sama stvoriti ni nestati.

Slika

Starting weight: 203
Ending weight: 188

15 pounds. 30 days.

Slika

http://www.mcdoug.blogspot.com/2009_03_01_archive.html

Prosjecan burek i cevap su daleko stetniji od Mc-a, jer ima nekoliko puta vise sprzenog ulja, trans masti, i obiluje mesom kojem je u prosjeku istekao rok. Samo sto niko ne dize larmu i ne radi studije, ali nasa hrana ima puno vise masti ukupno, i mnogo vise izuzetno stetnih trans-masti. Pored toga, kolicinski za iste novce dobijas barem 2x vise bureka i cevapa/pizze nego hrane u McD.

U McD jedes sanitarno-tehinicki najispravniju hranu, sto ce vam rado potvrditi mnogi profesori prehrambeno-hiotehnoloskog fakulteta u Zagrebu. Da je rafinisana i dugorocno stetna po zdravlje, to stoji, kao i bijelo brasno,secer, slatkisi, suncokretovo ulje te sva brza hrana.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 10:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
U kakvom stanju je bio njegov organizam nakon tog mjeseca hranjenja u Meku?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joj gluposti.
Ja sam gledala jedan eksperiment na njemackoj tv (ne mogu sada traziti) covjek se izvjesno vrijeme hrani samo fast fudom, ne samo da je dobio znatne kg vec mu je izdravstveno stanje bilo katastrofalno, zamascenje jetre, povisen pritisak i sl. Trebalo mu je duplo vise vremena da se istih kg rijesi a jos dosta vise da svoj organizam dovede u normalu.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 11:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2010, 21:17
Kako mislis gluposti blackrose?
Mogu ti obecati da cu tebe udebljati, kao sto se i taj ugojio, ALI, za 2 mj bez slatkisa i brze hrane (dakle zdrava hrana) udebljati sa najmanje 6-7 kg cistog sala, uz znatno pogorsanje zdravstvenog stanja. A neces se prezderavati ni jesti losu hranu, samo cu ti dati pozamasan visak kalorija.

Pogorsanje zdravstvenog stanja je donijelo prvenstveno debljanje i visak kilograma, samo su sredstva razlicita.

Ovom momku iz McD dijete se zdravlje sigurno mu se poboljsalo, kao i krvna slika i pritisak.

Profesor nutricionizma na univerzitetu, isao je dokazati da je broj 1 razlog debljine prekomjeran unos kalorija. Ne samo broj 1 nego stavise, alfa i omega. Covjek koji iza sebe ima barem desetak godina izucavanja nutricionizma u teoriji, i u praksi ko zna koliko. Jeo je gotovo samo slatkise i brzu hranu. Za 2 mjeseca, skinuo 12 kg i poboljsao krvnu sliku.

Citiraj:
For 10 weeks, Mark Haub, a professor of human nutrition at Kansas State University, ate one of these sugary cakelets every three hours, instead of meals. To add variety in his steady stream of Hostess and Little Debbie snacks, Haub munched on Doritos chips, sugary cereals and Oreos, too.

His premise: That in weight loss, pure calorie counting is what matters most -- not the nutritional value of the food.

The premise held up: On his "convenience store diet," he shed 27 pounds in two months.

For a class project, Haub limited himself to less than 1,800 calories a day. A man of Haub's pre-dieting size usually consumes about 2,600 calories daily. So he followed a basic principle of weight loss: He consumed significantly fewer calories than he burned.

His body mass index went from 28.8, considered overweight, to 24.9, which is normal. He now weighs 174 pounds.

But you might expect other indicators of health would have suffered. Not so.

Haub's "bad" cholesterol, or LDL, dropped 20 percent and his "good" cholesterol, or HDL, increased by 20 percent. He reduced the level of triglycerides, which are a form of fat, by 39 percent.

Za citav clanak kliknite ispod

http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/11/0 ... index.html

Mc Donalds je zdrav onoliko koliko mu dopustimo (jer je zdravije pojesti mc obrok nego ostati gladan jos satima). Mc Donalds je stetan onoliko koliko mu dopustimo (jer je nezdrav ako nam je on suvisan obrok i prekomjerna kalorija). Sve je do nas.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:
Ne kazem da me ne bi mogao udebljati kada bi me tovio sa duplo ili troduplo vecom kolicinom hranom (kalorijama) od koje sada unosim, ali cinjenica jeste da, ako bih svoju sadasnju ishranu zamijenila sa fast fudom u istoj kolicini (onoj koja je dovoljna da mene zasiti) to ne bi bilo kalorijski srazmjerno jer hrana iz meka bi imala vise supljih kalorija, stetnih masti i sl.
Evo npr, upravo sam za dorucak slistila veliki oslic i 2 kasike sampinjona. Kolicinski, trebala bi mi bar dva ta govanceta da bi me zasitila, a razlika u kalorijama je znacajna...ako ne i dupla (cek da dodje tensa, on ce izracunati).

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Cuj, za dorucak oslic i sampinjoni? Pa sta rucas i veceras :o Sjecam se da me je majka, kao klinku, sopala za dorucak sarmama i slicnim jelima ali hvala Bogu, oteh joj se iz ruku :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pogledaj u koliko sati sam doruckovala

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Porist je napisao:
sinip je napisao:

Dijelim misljenje

Apsolutno. Sladoled je jedino sto valja ,ostalo je bullshit.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2012, 13:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ako ti je oslic bio pohovan onda nema razlike od meka.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]