azdajica-ny je napisao:
i atmosfera k'o da si dosao na 40 dana a ne u restoran na rucak
meni su jahting i m.stanica/pored vlade i dalje br1 sto se tice i klope,usluge,atmosfere..
Ja sam išla na nekoliko poslovnih objeda u zadnje vrijeme, pa evo komentar.
Ne sviđa im se
Integra (ni meni da budem iskrena). Previše pokušavaju da budu fensi, a nekako napeto i bez duha i prave atmosfere.
Sviđa im se
Kazamat pošto je autentičan i hrana je bila dobra, sem sača (ne mogu se tačno sjetiti da li je bila jagnjetina ili teletina ispod sača, ali je bila prilično suva), ostao je bilo super, računajući uslugu. Još je bio neki hladan i kišan dan, a mi smo sjedili pored kamina, pa je bio prilično lijep ugođaj. Jedna koleginica je na preporuku probala neku salatu sa ćuretinom i blitvom i bila oduševljena. I svidio im se neki dezert sa višnjama i orasima, nešto između baklave i slatke pite sa višnjama.
Stara Ada standardno ok. Hrana, usluga, ambijent... Mada, meni je prevelika, nisam ljubitelj tih velikih rastorana, ja sam za nešto,što jedna moja drugarica kaže- ušušnije, manje.
Za
Malu stanicu su mi rekli da im je ok, ništa naročito, pošto restorana sa takvom ponudom hrane ima svugdje, u smislu ok je napravljeno ali ništa spektakularno niti neobično, ali su oduševljeni sufleom.

A na Yachtingu mi se ne sviđa što su promijenili meni.

Prije su imali veći izbor hrane i još nemaju par nekih jela koje sam voljela da jedem.