banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2015, 20:14 
Bez obzira, ukus ovoga u meku je sranje i nema nikakve veze sa mesom...

Da opet ponovim, ovo g na slici je placeno 3.75 eura, a nikakvog ukusa, isto mi bilo da sam jeo pastetu sa kiselim kupusom i krastavcima iz rasola...

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Dva zalogaja za 3.75e

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Mek nije ni napravljen da ima super ukus, da narucis, pa sacekas jedno dvadesetak minuta, pa onda narednih sat vremena uzivas uz vino i hranu..

Moj ti Milane, samo piletinu gruvati, eventualno kebab ako je nesto brzinski. 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 20:25 
Samo nigga piletinu, ostalo je sve sajze....

Cica, jedva da i dva zalogaja ima...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 23:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Okt 2012, 07:25
BeckaSkola je napisao:
Kometari na nezavisnim su pokazali da smo do zla boga sjebani. I pogani... ali ipak vise sjebani nego pogani.
Narod koji se dokopao tastature, narod koji ne poznaje nikakve ekonomske principe (za koje ni ne treba neka skola), narod koji je elementarno neobrazovan, nepismen, narod koji je priucen, koji zna poluistine, ponesto sto je nacuo iz treceg oka i toga se slijepo drzi i tako.

O Meku i nezdravosti sve receno. Cigare su bar podjednako ili vece zlo, pa narod olako prelazi preko toga. O alkoholu da ne govorim. Al valjda iskoci neki poriv, pa mora da se pljuje i likuje protiv Amera, Meka, jevreja sto kontrolisu svijet, mekdonaldse a samim time valjda i nas Srbe?! Kao slag na tortu, marva sve to pise sa americkog operativnog sistema, sprave kojoj su amerikanci dali danasnju smisao. :) Kakve uopste veze ima narod u US sa ovom firmom.. profit ide uskom krugu ljudi. Strasno ce se uspaniciti u centrali u Americi sto su propali u BL, odmah sazivaju vanredan sastanak. :oops:

Niko ne pominje narod već su ljudi politički revoltirani upravo prema tom malom broju ljudi koji jedini istinski profitira u takvom franšiznom konceptu prodaje nečaga upitne zdravstvenog efekta na potrošače.
Neće se niko uspaničiti u Americi, al će se svakako nasekirati odlikaš koji je u promociju američkog goncepta junk fooda bahato i neoprezno uletio najmanje 2.500.000 maraka.
I dalje mislim da nije problem tržište već idiotski projektovani troškovi bez ikakve poslovne logike. Uostalom to je potvrdio i investitor koji je javno poručio da se restoran zatvara, ali firma ne prestaje sa radom (traže novu - jeftiniju lokaciju).
Jednom će je valjda naći i ponovo krenuti u posao (mada u to iskreno sumnjam), ali nakon ovog iskustva Banjalučana (u prvom redu osoblja), sigurno nikada neće imati toliki početni pozitivan publicitet i entuzijazam jer nema šanse da se takvim neozbiljnim i nepoštenim poslodavcima na konkurs ponovo prijavi više od 100, a kamoli preko 600 kandidata.
Banjaluka kupuje njihove proizvode, al da su Bogom baš dani da im pola oka mesa toliko košta i da svi mi trebamo da im postignemo promet da pokriju tolike troškove, ... e to im nema veze s mozgom.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Smrt Franshizmu, Sloboda Narodu!

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Šteta za dobru kafu i sladoled. Za ostalo postoje druga mjesta.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2015, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ja sam jedno dva puta jeo u Mack-u ,i nije mi se dopalo nikako.Skoro sam u Novom S uzeo samo pomfrit i koje sranje ,ništa posebno,mala količina i mislim da košta 1,5 eura.Onda sledeći put odem fino u neku roštiljnicu i za istu cijenu dobijem tri puta veću količinu i ukusniji.
Kad jedem po roštiljnicama i brzoj hrani isključivo jedem piletinu i naglasim da bude dobro pečena.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 14:03 
Pripravnik
Pripravnik

Nakon svega viđenog, nema Boga da će idući put i mrežom po Banjaluci nafatati ni ovih 40-ak momaka i djevojaka da ih danonoćno na nogama trpe za 400 maraka mjesečno. Konobarisanje u bilo kojem obližnjem kafiću je prava atrakcija za taj tamo očaj od posla.
Tih 400 maraka valjda treba da nadoknadi 8 sati stajaćeg rintanja (roštilj, smeće, toalet...) uz obavezan osmjeh u tri smjene, bez prava na bakšiš, bez prava na topli obrok koji nije njihov junk food kojem je rok ili je pri kraju ili je čak i istekao, bez prava na privatni kontakt sopstvenim mobilnim telefonom..., Tu kao da je neki sadista dobro sebi mašti pustio na volju.

Prava je natprirodna vještina uspjeti poslovati negativno uz ovako izrabljivanje i hajcanje zaposlenih.

Poslednji put menjao Rainbow Six dana 18 Jan 2015, 14:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Узимајући у обзир економску ситуацију, мислим да ће и идући и сваки други пут на тих 40 мјеста да се јави најмање 400 кандидата.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Rainbow Six je napisao:
Nakon svega viđenog, nema Boga da će idući put i mrežom po Banjaluci nafatati ni ovih 40-ak momaka i djevojaka da ih danonoćno na nogama trpe za 400 maraka mjesečno. Konobarisanje u bilo kojem obližnjem kafiću je prava atrakcija za taj tamo očaj od posla.
Tih 400 maraka valjda treba da nadoknadi 8 sati stajaćeg rintanja (roštilj, smeće, toalet...) uz obavezan osmjeh u tri smjene, bez prava na bakšiš, bez prava na topli obrok koji nije njihov junk food kojem je rok ili je pri kraju ili je čak i istekao, bez prava na privatni kontakt sopstvenim mobilnim telefonom..., Tu kao da je neki sadista dobro sebi mašti pustio na volju.

Prava je natprirodna vještina uspjeti poslovati negativno uz ovako izrabljivanje i hajcanje zaposlenih.

Ostala si bez posla i sada pljujes po poslodavcu i kako je sadista... Da li si ti prosla obuku i bila upoznata sa uslovima koji se traze, da li si bila upoznata sa obavezama koje su propisane ugovorom, da li si bila upoznata sa visinim plate... JESI, ne znam sta koji moj imas sada srati po svemu tome, sve si PRIHVATILA i bila si spremna na takav nacin rada, zasto odmah nisi isla u kafic, butik i slicno...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 15:25 
Pripravnik
Pripravnik

Neopjevana si indijanština od moderatora na ovoj temi. Nadobudni moderator koji siromah konta da objavljuje podatke o identitetu članova?
Posebna je priča što si zapekao na stolici pred kompom, a ne dopuštaš da iko od prisutnih zna o nekom segmentu života više od tebe.
Otvori sebi temu o ćevapima i popisu stanovništva pa se tako konstruktivno sito izdiskutuj.
Šta ti uostalom znaš o ovoj priči da bi ovako nastupao? Znaš li barem jedan konkretan podatak o njima osim onoga što si pročitao u novinama pa se barem zato ovdje tako ponašaš?? Eto vidiš, ima ljudi koji rade u određenoj službi pa su upoznati i s tim, samo što, za razliku od tebe, ja znam granice svojih ovlaštenja pa svoje komentare koncipiram u skladu s zakonima ove države.

Ja svakako nisam ta osoba, a i da jesam to ne mijenja smisao mojih postova na koje si se zakačio. Nedao Bog da radim u tim tuturutu firmama.

Poslednji put menjao Rainbow Six dana 18 Jan 2015, 15:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 15:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ja ovdje nigdje ne vidim tvoje ime, prezime, JMBG, broj LK ili mail adresu... o kojim ti podacima o identitetu uopšte pričaš?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 15:34 
Pripravnik
Pripravnik

<Enter_name> je napisao:
Ja ovdje nigdje ne vidim tvoje ime, prezime, JMBG, broj LK ili mail adresu... o kojim ti podacima o identitetu uopšte pričaš?

Malo bolje razmisli!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 15:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Podatak da radiš ili si radio/la u Macu... to mi ne treba niko reći, dovoljno je da pročitam tvoje postove i da mi to bude jasno. I što ti svakako daje kompetenciju da pišeš na ovoj temi, a mi je nemamo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ko ti ne dopusta, u cemu je problem, ne slazemo se u misljenju i onda histerises...

Svi ti zaposleni su imali dva izbora, prihvatiti ili odbiti ponudjeni posao. Ne zivimo u feudalnom ili robovlasnickom drustvu pa da moraju raditi za tu firmu...

Oni su tu ostali do poslednjeg dana, a ako kazes da su imali bolje uslove u kafani od te u McD-u onda ne znam zasto nisu otisli, nego su cekali da ih fizicki i psihicki izmuze poslodavac...

Opet ti ponavljam, gde i sta cu pisati ( ja ili neko drugi) neces ti odredjivati

Poslednji put menjao Hertzog dana 18 Jan 2015, 15:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 15:39 
To sto si ti ostavio svoj email tako da svaka budala vidi tvoj FB profil nije problem moderatora...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 15:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pustite trola. Ljudima je rečeno da se zatvara da bi se ispoštovala zakonsta odredba o najavi otkaza mjesec dana unaprijed, a radi se na pronalaženju adekvatne lokacije za preseljenje. Zatvaranje je krajnja opcija. Eto, insajderski info.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
_зока je napisao:
Eto, insajderski info.

Zoka radi u menadzmentu :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 15:59 
Pripravnik
Pripravnik

Hertzog je napisao:
Ko ti ne dopusta, u cemu je problem, ne slazemo se u misljenju i onda histerises...

Svi ti zaposleni su imali dva izbora, prihvatiti ili odbiti ponudjeni posao. Ne zivimo u feudalnom ili robovlasnickom drustvu pa da moraju raditi za tu firmu...

Oni su tu ostali do poslednjeg dana, a ako kazes da su imali bolje uslove u kafani od te u McD-u onda ne znam zasto nisu otisli, nego su cekali da ih fizicki i psihicki izmuze poslodavac...

Ma jebeš uostalom odnos prema zaposlenima,... Njihova je sreća što još uvijek mladi dolaze u ovakvu situaciju pa imaju još vremena da se snađu. Ja sam ionako ovdje uglavnom navodio nekakve njihove poslovne nelogičnosti, dok su se tebi očigledno više sviđali komentari o Mujinom ćevapu, Brkinoj piceti, veličini CAP CAP porcija... Ja tebe i tvoje motive za nastup nisam komentarisao dok nisi ti to tako počeo. Svako je tu našao svoj nivo za komentarisanje. Dakle, sve ok, samo mi nije mi jasno šta si odjednom ti se navrzao na mene.
Citiraj:
Opet ti ponavljam, gde i sta cu pisati ( ja ili neko drugi) neces ti odredjivati.

Samo druže nastavi! Naravno da možeš pisati šta hoćeš, al drugi će ti svakako određivati koliko će te to koštati. Naravno, neću ti ja to određivati, al je evidentno da si upućen u svoja ovlaštenja taman dovoljno da uokolo razveseliš tuđe advokate. Lijepo to činiš druže, stručno taman da se čovjek ovdje registruje i tužbama se skući. Ipak se ti u pljeskavice bolje razumiješ.
To što ti je vlasnik foruma povjerio čast i mogućnost da uređuješ teme po istom, svakako ne znači da sad svojim javnim qrčenjem treba da ga "obraduješ" u najboljem slučaju kojekakvim advokatskim upozorenjima pred tužbu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]