banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Okt 2012, 07:25
Hertzog je napisao:
Pa napustis posao, ako ti se ne svidja sto si programiran i ciao

Ma sad si ti promašio... Nije stvar u tome dal ti se to sviđa ili ne, već ti hoću reći da za tebe i svakoga drugog kao gosta tamo nema nekakve između tamošnjih radnika. Svi su isti u nastupu. Vojnički drilovani... i da ne zaboravim... "Svi moraju da se dovoljno osmjehuju." Oni zaposlene često mijenjaju i to je poznata stvar. Razloga ima više i ne bih o tome sada, al ona tamo zaposlena omladina sigurn nije nimalo kriva za propast ove priče u BL. Radi narod ono što mu je posao tamo kao i u svakom drugom restoranu. Možeš ih sve zamijeniri i dobićeš možda nešto mlađe i neiskusnije, al za izvjesno vrijeme apsolutno iste BOTOVE kao što su i ovi! Mijenjanjem te djece nećeš smanjiti naduvane troškove koji se prometom ne mogu pokriti.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:37 
Pripravnik
Pripravnik

<Enter_name> je napisao:
Svaka budala ima svoje veselje.

Vidim! Pratim te druže.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ono nije RESTORAN nego FAST FOOD lanac, udjes, narucis, platis i izadjes, ako ces sesti sve isto samo jos sedis i pocistis za sobom, neces sigurno doci u fast fud i ocekivati toplu obiteljsku atmosferu, udji u cap cap i slicne pa vidi namrgodjena lica jer nemajupravilnik da se moras keslati, ali zato cap cap radi samo u BL, a McD u svetu, kome se ne svidja ne mora raditi za njih

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Jan 2011, 15:31
Kako god,neko voli, neko ne, al zatvaranje Mekdonaldsa ce otezat otvaranje bilo kakvog drugog stranog "brenda",a samim tim i otvaranje novih radnih mjesta,.nije niko lud da ulaze u zemlju u kojoj sve propada.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:44 
Pripravnik
Pripravnik

Hertzog je napisao:
Ono nije RESTORAN nego FAST FOOD lanac, udjes, narucis, platis i izadjes, ako ces sesti sve isto samo jos sedis i pocistis za sobom, neces sigurno doci u fast fud i ocekivati toplu obiteljsku atmosferu, udji u cap cap i slicne pa vidi namrgodjena lica jer nemajupravilnik da se moras keslati, ali zato cap cap radi samo u BL, a McD u svetu, kome se ne svidja ne mora raditi za njih

Razumijem te da ti imaš svoje lično shvatanje termina "restoran", al ono tamo se čak i zvanično tako zove, al uz prefiks "fast-food" kojeg izbjegavam jer se valjda podrazumijeva da je o njemu riječ.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Pa otvoriće se tu nešto drugo, gdje će isto trebati zaposliti neke ljude. Nije baš da će od sad tu biti prazan prostor ili jedan ogromni bankomat.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik

soundcity je napisao:
Kako god,neko voli, neko ne, al zatvaranje Mekdonaldsa ce otezat otvaranje bilo kakvog drugog stranog "brenda",a samim tim i otvaranje novih radnih mjesta,.nije niko lud da ulaze u zemlju u kojoj sve propada.

Stranih trgovine i usluga nam je svejedno preko glave. Svi dolaze da nam prodaju svoje za ono još nešto para koje iole imamo ili ga ljeti i za praznike donese naša dijaspora, a niko neće da otvori nekakvu fabriku pa da se stvori nova vrijednost i tako zaradi nešto da bi davali na trgovinu i usluge.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
jel stvarno kirija bila 40 000 KM ?

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
404_forbidden je napisao:

Prostor one kvadrature u Gospodskoj? Vrlo vjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
soundcity je napisao:

Onaj ko na nas gleda samo kroz prizmu potrošačkog društva veze nema o ekonomiji i zaslužio je da propadne
_зока je napisao:

U Laktašima Konzum za prostor bivšeg Olijandera mjesečno plaća 9 000 km ,samo usporedbe radi

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 13 Jan 2015, 22:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
_зока je napisao:

mnogo kume ...na prošloj stranici upitah jel postoji još ovakvih slučajeva da se zatvori Mek, dal smo mi najsiromašniji ili šta je u pitanju

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Čiča iz Rogače je napisao:
soundcity je napisao:

Onaj ko na nas gleda samo kroz prizmu potrošačkog društva veze nema o ekonomiji i zaslužio je da propadne
_зока je napisao:

U Laktašima Konzum za prostor bivšeg Olijandera mjesečno plaća 9 000 km ,samo usporedbe radi

Gdje taj olijander?

Onaj veliki objekat pored eminentnog kostreša? :D

EDIT: Jeste to je to. 8)

Poslednji put menjao burazer dana 13 Jan 2015, 23:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 23:05 
Pripravnik
Pripravnik

_зока je napisao:

Ja sam čuo i za nešto veću cifru, al nema veze.
Skontajte, kakav bi promet uopšte bio u stanju da pokrije takav startni mjesečni trošak? Dodajte na to još i mjesečne troškove njihovog marketing oglašavanja (barem 7.000-8.000km) i dolazite u situaciju da se pitate o čemu su oni uopšte kontali dok su projektovali finansijsku konstrukciju svog poslovanja.
Tolika kirija, a 30 radnika im danonoćno rintali za po 500 KM ntto u prosjeku i to bez prava na bakšiš.
Epilog je ipak pravedan za investitore, a nesrećna zaposlena omladina je ispala kolateralna šteta.

Poslednji put menjao Rainbow Six dana 13 Jan 2015, 23:07, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 23:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Jan 2011, 15:31
Citiraj:

pa ocigledno da vecina gleda tako,zbog toga nemamo ni Ikeu,ni H&M,C&a,jer znaju da ne bi uspjeli kod nas,jer kod nas bi narod najradije da bude dzaba,a kod Meka sta je u pitanju,ili su se za***ali i nisu dobro skontali gdje otvaraju ili je nesto drugo u pitanju...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 23:15 
Pripravnik
Pripravnik

soundcity je napisao:
Citiraj:

pa ocigledno da vecina gleda tako,zbog toga nemamo ni Ikeu,ni H&M,C&a,jer znaju da ne bi uspjeli kod nas,jer kod nas bi narod najradije da bude dzaba,a kod Meka sta je u pitanju,ili su se za***ali i nisu dobro skontali gdje otvaraju ili je nesto drugo u pitanju...

Gledaj to i ovako: Da su odmah na početku uletjeli svojih 1.500.000 u sopstveni objekat dobro procjenjenih gabarita (svakako ne u centru bez cestovnog prilaza, terase i parking mjesta. Za samo nešto više od 3 godine imali bi ponovo u džepu istu tu lovu plus imali bi i svoju nekretninu koja bi dalje donosila mjesečnu uštedu od tih 40.000 KM. To je jednostavna računica.
Ali neee... Bolidi htjeli da su u sred glavne ulice i to bezmalo na sprat da svi znaju za njih, kao da ovdje niko nikada nije čuo za McD.
Osim toga, voditi posao u ovom objektu je nemoguća misija jer niko živ ne može da se bori s prognozom vemena od kojeg uveliko zavisi posjećenost tog prostora.

Poslednji put menjao Rainbow Six dana 13 Jan 2015, 23:20, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 23:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Neam pojma šta je u pitanju...neka malo sačekaju dok se ne dignu firme koje trenutno rade u podrumima i šupama,jbg,to je jedini ispravan put....do sad smo počinjali sa kraja zanemarujući početak,preskakali po desetak stepenica....valjda smo nešto naučili i mi i oni

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Ne znam da li je bas do nemanja para..
Moldavija, vukojebina u rangu BIH (po svim parametrima), van svake bitne trase puta, van turizma i tih prica.. ima 4 mc restorana koja funkcionisu jos od 1998...

Pitanje za zoku ili nekoga tako upucenog: kako funkcionise onaj intersport u merkatoru? ogroman prostor, nabijene cijene (cak u odnosu na druge sportske radnje), vjecito pusto..
Druga stvar, da se otvori HM, CA i slicno to bi uspjelo.. kako tako ali bi radilo to sigurno.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Al nam se rainbow potresao...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 23:29 
Pripravnik
Pripravnik

WrDa je napisao:
Pitanje za zoku ili nekoga tako upucenog: kako funkcionise onaj intersport u merkatoru? ogroman prostor, nabijene cijene (cak u odnosu na druge sportske radnje), vjecito pusto..
Druga stvar, da se otvori HM, CA i slicno to bi uspjelo.. kako tako ali bi radilo to sigurno.

E to se pita barem pola Banjaluke! To je prava natprirodna pojava! Ja kontam da je u pitanju nekakva praona kinte mada u principu nemam pojma u čemu je magija.
Usput, ja u tom Intersportu i bez pogleda na budibogstobom cijene nikada nisam okom vidio bilo šta što bi poželio da imam. Najluđa prodavnica u kojoj sam ikada u životu bio. Praaaavo jedini motiv mog ulaska mi je dugo vremena bio da bar nešto tamo poželim, al uzalud mi trud i odustao sam na kraju.

Poslednji put menjao Rainbow Six dana 13 Jan 2015, 23:33, izmenjena 2 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]