banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Jul 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2011, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Brz ti je metabolizam, kao što neko reče, to je san mnogih ljudi da jedu koliko mogu i ne mogu ali da im linija ostane ista.
Mislim da će ti metabolizam uspoiriti (kao i svima) i da će kilogrami početi da se lijepe, ne brini.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 13:49 
Snowflake2 je napisao:
A šta mislite da tempiram vrijeme pa da jedem na svaka 3 sata kao beba????

To ce ti jos vise ubrzati metabolizam, ja tako jedem, 6 obroka na dan, ali ces i unijeti mnogo vise kalorija...
Lean body nemoj uzimati, nemas potrebe ici vise od 20 grama proteina u jednom obroku, on sam ti nece pomoci nista vise nego hrana...

A ovaj drugi proizvod je: Od dodatak ishrani mozes koristiti [b]gainer[/b]

Gaineri su specificni po tome da imaju malo proteina u odnosu na ugljene hidrate, odnosno tek oko 30 gr proteina i ostalo seceri.

Ne zaboravi da su to sve dodaci ishrani, sto nisi otisla kod nutricioniste, mogu ti oni pomoci vjerujem.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 13:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
manjak kilaze nije automatski uzrok malo hrane nego greski u metabolizmu koji nije u stanju unosenu hranu pravilno prenijeti u masu/energiju stim odrzavanju kilaze. pravilno bi bilo ljekarski pronaci uzrok. greska u metabolizmu se nasuprot naseg misljenja jaca, unosimo li jos pogresnu hranu u sebe, kao chips, cokoladu - jer smo misljenja to deblja.

ps: ako stvarno zelis nesto da uradis, mani se self-experimentiranja i otidji ljekaru.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 13:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2011, 13:29
Ja nikako ne mogu preći 50kg

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 14:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jan 2011, 13:29
Ja nikako ne mogu preći 50kg

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 14:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Ja isto nikako ne mogu preci 50 kg.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Al s gornje strane.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 14:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2010, 21:17
Niposto nemoj jesti svaka 3h. Drzi se najvise 4 obroka dnevno, mali obroci ti mogu samo ubrzati metabolizam.

Ako bi bila ljubazna da napises jos i visinu?

Nadji i sliku neke zenske osobe u bikiniju na google, pa prikazi kako otprilike izgleda tvoja gradja.

Moja pretpostavka, uz toliki unos nezdrave hrane u piceriji, dobijanje samo par kg, znaci da si defitinivno ekstremna varijanta ektomorfa.

Dakle, izrazito tesko se deljas, izrazito lako mrsavis.

Moj prijedlog bi bio da se jednostavno pomiris sa tim, jer ne postoji "lagan nacin" da dobijes kilograma. Ako nisi spremna posvetiti barem 1h dnevno dodavanju kilaze, najbolje je da prihvatis stanje, budes sretna s tim sto ti je priroda dala i zivis sretno u potpunosti prihvatajuci da je stanje takvo kakvo je.

Nas narod ima veoma ruzan obicaj da slavi debljinu i da nipodastava, pogotovo zene, koje nemaju ovecu guzu i deblje noge, uz malo stomaka. Prihvati to kao sveprisutnu devijaciju, da ovdje zene ne daju drugim zenama da budu vitke ili zgodne. Valjda zbog prosjeka, koji nosa nekoliko kg viska, nastoje da sve ostale prilagode sebi, pa cesto za djevojke sasvim normalne kilaze govore da su cackalice, caplje, kosturi i slicno.

Dakle, prihvati cinjenicu da imas normalnu kilazu, a da ostali favorizuju blagu pretilost, to je tako kod nas.

Ne vodi se ni BMI kalkulatorima, jer su veoma nepouzdani.

Jedino cime se mozes bezbjedno voditi jeste biologija. Ako imas menstrualni ciklus, znaci da imas dovoljnu kilazu za normalne reproduktivne funkcije, da je ravnoteza u tijelu uspostavljena. Takodje, trebas imati dosta energije, osjecati se zivo i zdravo, a ne mlatiti se okolo kao zombi. Ako pocnes gubiti ciklus, onda si definitivno premrsava.

Takodje, nisi predebela ako si sposobna vrsiti sve uobicajene svakodnevne aktivnosti bez da se izmoris, gubis dah i slicno, imas dosta energije i elana, onda znaci da nemas rizican viska kilograma/ocajnu kondiciju, bez obzira ako imas visak sala i kilograme viska, to je pitanje estetike.

Koliko si ti zadovoljna svojim izgledom i tezinom, to treba biti pitanje. Pusti sta ostali misle, ako se ti sebi svidjas sa 48 kg i ne stetis svome zdravlju, sta je koga briga? Dok god si u zdravim opsezima tezine, bilo da imas 46 ili 66 kg i ne skodis sebi, jedino treba biti bitno zdravlje i to da si TI zadovoljna izgledom i kilogramima.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Mozda si hiperaktivna; imam druga koji zdere ko sumanut (znalo se desiti da nakon vecere , jos jednom vecera i onda ne odbije poziv za trecu veceru), ali nikad ne sjedi, stalno je u pokretu - pa je mrsav ko grana. U svakom slucaju je bolje da se ne mozes udebljati, nego smrsaviti :D .

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
laoce je napisao:
Mozda si hiperaktivna; imam druga koji zdere ko sumanut (znalo se desiti da nakon vecere , jos jednom vecera i onda ne odbije poziv za trecu veceru), ali nikad ne sjedi, stalno je u pokretu - pa je mrsav ko grana. U svakom slucaju je bolje da se ne mozes udebljati, nego smrsaviti :D .

Znam i ja takvih ,i cesto ti ljudi se zale se na stalnu dijareju ...ima neka bakterija zaboravio sam ime pocinje sa D veoma je cesta kazu da su to muke zive...cim nesto pojedes odmah trkom na wc(nije bas uvijek do metabolizma ,genetike itd)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 18:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2011, 16:55
Bennet je napisao:
manjak kilaze nije automatski uzrok malo hrane nego greski u metabolizmu koji nije u stanju unosenu hranu pravilno prenijeti u masu/energiju stim odrzavanju kilaze. pravilno bi bilo ljekarski pronaci uzrok. greska u metabolizmu se nasuprot naseg misljenja jaca, unosimo li jos pogresnu hranu u sebe, kao chips, cokoladu - jer smo misljenja to deblja.

ps: ako stvarno zelis nesto da uradis, mani se self-experimentiranja i otidji ljekaru.

Na kraju ce tako i biti ako se stvari ne promijene...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

dangerous.datula je napisao:
Niposto nemoj jesti svaka 3h. Drzi se najvise 4 obroka dnevno, mali obroci ti mogu samo ubrzati metabolizam.

Ako bi bila ljubazna da napises jos i visinu?

Nadji i sliku neke zenske osobe u bikiniju na google, pa prikazi kako otprilike izgleda tvoja gradja.

Moja pretpostavka, uz toliki unos nezdrave hrane u piceriji, dobijanje samo par kg, znaci da si defitinivno ekstremna varijanta ektomorfa.

Dakle, izrazito tesko se deljas, izrazito lako mrsavis.

Moj prijedlog bi bio da se jednostavno pomiris sa tim, jer ne postoji "lagan nacin" da dobijes kilograma. Ako nisi spremna posvetiti barem 1h dnevno dodavanju kilaze, najbolje je da prihvatis stanje, budes sretna s tim sto ti je priroda dala i zivis sretno u potpunosti prihvatajuci da je stanje takvo kakvo je.

Nas narod ima veoma ruzan obicaj da slavi debljinu i da nipodastava, pogotovo zene, koje nemaju ovecu guzu i deblje noge, uz malo stomaka. Prihvati to kao sveprisutnu devijaciju, da ovdje zene ne daju drugim zenama da budu vitke ili zgodne. Valjda zbog prosjeka, koji nosa nekoliko kg viska, nastoje da sve ostale prilagode sebi, pa cesto za djevojke sasvim normalne kilaze govore da su cackalice, caplje, kosturi i slicno.

Dakle, prihvati cinjenicu da imas normalnu kilazu, a da ostali favorizuju blagu pretilost, to je tako kod nas.

Ne vodi se ni BMI kalkulatorima, jer su veoma nepouzdani.

Jedino cime se mozes bezbjedno voditi jeste biologija. Ako imas menstrualni ciklus, znaci da imas dovoljnu kilazu za normalne reproduktivne funkcije, da je ravnoteza u tijelu uspostavljena. Takodje, trebas imati dosta energije, osjecati se zivo i zdravo, a ne mlatiti se okolo kao zombi. Ako pocnes gubiti ciklus, onda si definitivno premrsava.

Takodje, nisi predebela ako si sposobna vrsiti sve uobicajene svakodnevne aktivnosti bez da se izmoris, gubis dah i slicno, imas dosta energije i elana, onda znaci da nemas rizican viska kilograma/ocajnu kondiciju, bez obzira ako imas visak sala i kilograme viska, to je pitanje estetike.

Koliko si ti zadovoljna svojim izgledom i tezinom, to treba biti pitanje. Pusti sta ostali misle, ako se ti sebi svidjas sa 48 kg i ne stetis svome zdravlju, sta je koga briga? Dok god si u zdravim opsezima tezine, bilo da imas 46 ili 66 kg i ne skodis sebi, jedino treba biti bitno zdravlje i to da si TI zadovoljna izgledom i kilogramima.

Svaka ti cast na sve ijednoj rijeci napisanoj... Sve je istina živa sto si napisao /la.I slazem se sa tobom...Visoka 165 cm kilaza 48-50kg varira samo u te dve kile.1982 sam godiste...preko 50 nece i nece... Ja sam inace ko cigra,nemam zdravstvenih problema,redovan menstrualni ciklus,nalazi krvi perfektni(nedavno sam analizirala krv),ja bi samo voljela kad bi mogla da predjem preko ovi 50 kg. Za nutricioniste i doktore nemam ni para ni zivaca...mislila sam da postoje neke lakse verzije...A ja sam itekako zadovoljna sa sobom...nisam iskompleksirana,samo bi voljela da mogu nabaciti jos koju kilicu.Hvala ti PUNOOOOOOOOOOOO na svim ovim divnim rijecima. :o

Poslednji put menjao Snowflake2 dana 27 Jan 2011, 19:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
дијана јес` то ти :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
дијана јес` то ти :lol: :lol:

Nije Dijana...:-) Vjerovatno poznajes nekog slicnog meni...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:08 
Vanja jes to ti?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Mislim da je problem u tome sto si k'o cigra :D .

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ма идентичну :)
годиште, опис.. све :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
ма идентичну :)
годиште, опис.. све :)

Ajd dobro samo nek nas je vise.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Kako da zakacim sliku u pm....

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

www.slikomat.com

идеш на browse, изабереш слику са компа и онда доле на Naloži
онда нам копираш линк који ти избаци :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]