MRC090 je napisao:
Prilikom hranjenja psa
novac mi je ispao u pseci izmet, ja sam malo obrisao novac stavio ga u dzep i nakon nekog vremena otisao u 5+, dao novac djevojkama koje su poslje nastavile praviti sendvice neopravsi ruke.......
Citiraj:
Od mnoštva zaraza koje vrebaju iz psećeg izmeta najgora je ehinokoza čija se jajašca učvrste u ljudskom organizmu i uzročnik su mnogih ozbiljnih bolesti.
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/glas-javnosti-16-11-2007/pseci-izmet-nosi-stotinu-bolestiJucer kupujemo cura i ja palacinke u 5+ i sobzirom da smo cekali, a usli smo unutra, imao sam mogucnost posmatranja kako one obavljaju svoje duznosti. Naime ostao sam zapanjen, kad sam vidio da ista djevojka sto sam joj dao novac u ruke opusteno otisla da pravi sendvice svojom neopranom, prljvaom rukom uzimala je sir stavljala ga u sendvice jedan za drugim, nakon toga je otisla dirala pizzu, mjesila tjesto i radila sve ostale poslove bez da joj padne na pamet da opere ruke ili koristi rukavice, naravno indenticno se ponasala i njena kolegica.
Nase palacinke su bile gotove, nisam namjerno htijeo nista reci vec se pripramam poslati pismo sanitarnoj inspekciji, naravno palacinku sam bacio.
Nije mi ispao novac u pseci izmet,
dao sam samo primjer, mogao je ali nije,
vjerovatno bi ga i oprao da jeste, ali zasto bi one meni vjerovale da ja perem svoj novac...
Ti kao da si radio u Fast Food restoranu

A zamisli šta se dešava sa hranom koja se prodaje na tržnici. Ja sam radio na tržnici preko ljeta sa nekih 15, 17 godina. I nisam se zdravo hranio u to vrijeme, u smislu voće-povrće. Blago rečeno nije me privlačilo

A tek zamisli da neko ko ima tuberkolozu pluća i to aktivnu, a radio npr u multipleksu Kozara. A zamisli ...
Ma šta nas ne ubije to nas ojača, barem kažu da je tako. Ili se samo primiri dok ne dođe trenutak da nas dokrajči