banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 14:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2010, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
da se malo prisjetimo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hNy468U6i18[/youtube]

...ovo je gore i od spomenika papi u BL, ili nije?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Fast food je uvijek posebna priča, jer kao što je to hrana za one koji nemaju vremena ili su lijeni jesti iz tanjira, tako je priprema tih ''specijaliteta'' krajnje ekspresna.
Ne sviđa mi se uopšte kada neko golim rukama dira hranu koju ja trebam staviti u usta, npr. masnu lepinju.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Sve je to dobro za jačanje imuniteta.
Kad bi sve bilo savršeno čisto oko nas, umrli bi kad bi došli u dodir s prvom bakterijom :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 20:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
ignjholio je napisao:
da se malo prisjetimo

http://www.youtube.com/watch?v=hNy468U6i18

...ovo je gore i od spomenika papi u BL, ili nije?

U sunce ti j*em. Četri godine sam jeo u toj pekari svaki dan, a i većina djece koja idu u tu školu tu su se hranila i još se tu hrane. Od sutra nosim od kuće voće i to samo ono koje svježe uberem sa grane. Pekara me sigurno neće vidjeti skoro.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
zipo je napisao:

U sunce ti j*em. Četri godine sam jeo u toj pekari svaki dan, a i većina djece koja idu u tu školu tu su se hranila i još se tu hrane.

i nikome nista nije bilo :D :D :D :lol:

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
guess who je napisao:
Sve je to dobro za jačanje imuniteta.
Kad bi sve bilo savršeno čisto oko nas, umrli bi kad bi došli u dodir s prvom bakterijom :)

upravo,ja sam bas freak sto se tice cistoce po kuci,a uvijek mi nesto fali i vazda s nekim :-? alergijama se borim
a kako majlili rece,kad bi na sve gledali gdje sta jedemo,mislite da se to ne desava i u fensi restoranima a kamoli u tim pekotekama takvo nesto,da hrana ispadne na pod,da rade prljavim rukama?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Pošto radim u Jevrejska PC imam veći izbor ''brze hrane''

5+ sigurno nije moj izbor.

Jedan od razloga je taj da je djevojka koja je mazala palačinku evrokremom, oblizala onu kašiku kojom vadi evrokrem iz kantice.

Za razliku od 5+, veoma sam zadovoljan, sa Krunić pekarom (gdje je nekad bila piceta pa hopa klopa) i naravno CAP CAP.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kako mozes biti zadovoljan Cap Capom? Meni je njihova pljeskavica blago receno odvratna. Poslije nje se osjecam kao da sam pojeo kilu opeke :? :oops:
U tom krugu, Mrkvica mi je trenutno #1, poslije nje Pizzeta.
Recimo, djevojke koje rade u Mrkvici, svaki put kada sam ja bio tamo su nakon uzimanja novca i vracanja kusura prale ruke, kad se vec prica o toj temi. To me prijatno iznenadilo.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
DELLBOY je napisao:

Jedan od razloga je taj da je djevojka koja je mazala palačinku evrokremom, oblizala onu kašiku kojom vadi evrokrem iz kantice.

omfg pa ovo ja u svojoj kući ne radim :confused3:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 21:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Kad opet 10-oro pokupi salmonelu kao u tropiku bice kuku majci, ali dobro. Tako je svugdje, to se ne moze promijeniti :roll: .

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 21:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
V@nja je napisao:
Kako mozes biti zadovoljan Cap Capom? Meni je njihova pljeskavica blago receno odvratna. Poslije nje se osjecam kao da sam pojeo kilu opeke :? :oops:

Што неко рече, као да она једе мене а не ја њу. :roll:
И ја одавно избјегавам Цап-цап.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pricalo se vec o nehigijeni u 5+, tek sad mi pade na pamet :oops:
viewtopic.php?f=39&t=45219

skypostman, ne pamtim kada sam pojeo pljeskavicu u Cap Cap. Kad je vidim onako gotovu, u ulju da lezi pa ju samo isprevrcu i podgriju, ne bih je pojeo ni da je dzabe.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 04:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2001, 01:00
Još jedan glas protiv Cap Cap-a... Trovanje stomaka sam zadnji put imao od njihove pljeskavice... Fuj...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 06:45 
o cap capu sam vec pricala.. otrovala sam se jednom, muz dvaputa, njegov brat, ovi moji s posla... stalno cujem da se neko otruje tamo..
hahah.. oblizala kasiku.. pa nije to strasno, dodje ti kao da si se ljubio s curom koja maze palacinke..hahhaha

ma ljudi, to je manje vise, svugdje isto.. jedino sto nastojim izbjegavati tu brzu hranu ljeti jer se hrana zbog vrucine brzo kvari, a o ostalom ne razmisljam puno...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 08:36 
Izbjegavam pekare u zadnje vrijeme...samo rostilj iza kuce i fino mi...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Kao što reče le_papillon za ovu kašiku, to ne radim ni ja u svojoj. Branim čak i bratu da to radi pa vrati kašiku u teglu il' nešto slično. Nisam gadljiv na brata ali je nekulturno od njega jako. Što se tiče Cap Cap-a mogu se "pohvaliti" da sam se i sam otrovao dva puta tamo prije jedno dve godine i to u razmaku od mjesec dana najviše. Prvi put sam sumnjao na njih, drugi put sam to i potvrdio, nažalost. Što se tiče 5+ meni je hrana tamo odlična ali nemam naviku da jedem tamo niti igdje drugdje van kuće pa ne ovo nešto i ne tangira previše ali nije prijatno za pročitati ovakvo nešto. Sad definitivno ne ulazim nigdje da jedem...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
MRC090 je napisao:
Prilikom hranjenja psa novac mi je ispao u pseci izmet, ja sam malo obrisao novac stavio ga u dzep i nakon nekog vremena otisao u 5+, dao novac djevojkama koje su poslje nastavile praviti sendvice neopravsi ruke.......
Citiraj:
Od mnoštva zaraza koje vrebaju iz psećeg izmeta najgora je ehinokoza čija se jajašca učvrste u ljudskom organizmu i uzročnik su mnogih ozbiljnih bolesti.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/glas-javnosti-16-11-2007/pseci-izmet-nosi-stotinu-bolesti

Jucer kupujemo cura i ja palacinke u 5+ i sobzirom da smo cekali, a usli smo unutra, imao sam mogucnost posmatranja kako one obavljaju svoje duznosti. Naime ostao sam zapanjen, kad sam vidio da ista djevojka sto sam joj dao novac u ruke opusteno otisla da pravi sendvice svojom neopranom, prljvaom rukom uzimala je sir stavljala ga u sendvice jedan za drugim, nakon toga je otisla dirala pizzu, mjesila tjesto i radila sve ostale poslove bez da joj padne na pamet da opere ruke ili koristi rukavice, naravno indenticno se ponasala i njena kolegica.

Nase palacinke su bile gotove, nisam namjerno htijeo nista reci vec se pripramam poslati pismo sanitarnoj inspekciji, naravno palacinku sam bacio.

Nije mi ispao novac u pseci izmet, dao sam samo primjer, mogao je ali nije, vjerovatno bi ga i oprao da jeste, ali zasto bi one meni vjerovale da ja perem svoj novac...

Ti kao da si radio u Fast Food restoranu :D
A zamisli šta se dešava sa hranom koja se prodaje na tržnici. Ja sam radio na tržnici preko ljeta sa nekih 15, 17 godina. I nisam se zdravo hranio u to vrijeme, u smislu voće-povrće. Blago rečeno nije me privlačilo :) A tek zamisli da neko ko ima tuberkolozu pluća i to aktivnu, a radio npr u multipleksu Kozara. A zamisli ...
Ma šta nas ne ubije to nas ojača, barem kažu da je tako. Ili se samo primiri dok ne dođe trenutak da nas dokrajči :wink:

Poslednji put menjao danijell dana 29 Jun 2010, 10:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Neko rece da na zapadu nije tako - isto je to , samo mozda ne tako cesta pojava, ima npr. kiosk sa hranom i tu je zaposlena jedna osoba( kad bi jos neko unutra usao - morali bi se gurati) koja , naravno , priprema hranu i naplacuje, a ne pere ruke iz prostog razloga zato sto nema vode.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Па на пример, код нас са мном се десило тако: продавачица узима питу десном руком, затим ставља питу у леву руку, коjа jе у рукавици, и даје мени, а затим, узима новац опет десном руком. :lol: Коjа глупа превара! :lol:

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 10:33 
gledala sam svojevremeno neki ciklus emisija sastavljen od snimaka skrivenih kamera u tim restoranima, kuhinjama i slicno... zivot mi se smucio sta ljudi rade.. i od tad, NIKADA, ali NIKADA ne vracam hranu konobaru da je ponovo podgrije, dopuni salatom, prilogom i ne zalim se prije nego sto mi donese hranu.. da samo znate sta rade izrevoltirani konobari iz osvete ako im prigovorite prije nego vam posluze hranu.. strasno..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]