banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 15:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Nov 2009, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
majlili je napisao:
citala sam nekidan da ove pahuljice sto ljudi zderu za dorucak ubijedjeni da je lagana hrana imaju vise masti nego cips i vise secera nego krofna... ..

Jest, ako pojedes citavo pakovanje. :D :) Mislis 100 gr pahulja da su isto sto i 100 gr cipsa?! :oops: Ja znam da su one kukuruzne pahulje pune secera, kad ih jedes ko da jedes secer sa papirom. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 09:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hehehe k`o sto rece Vanja treba citati sastojke
nije isto Zdrav obrok i Energetski obrok :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 09:46 
Ti "energetski obroci" sto imaju puno secera su isto teshko sra**e, nepotrebno iritiraju pankreas da luchi insulin i onda nakon kratkotrajne energije padnesh josh dublje...bolje je pojesti kompleksne ugljene hidrate i imati energiju za narednih 5-6 sati...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 09:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
tensSa je napisao:
Ti "energetski obroci" sto imaju puno secera su isto teshko sra**e, nepotrebno iritiraju pankreas da luchi insulin i onda nakon kratkotrajne energije padnesh josh dublje...bolje je pojesti kompleksne ugljene hidrate i imati energiju za narednih 5-6 sati...

to nisam ni dovodio u pitanje, samo sam htio da istaknem da ljudi ne citaju ono sto pise

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 10:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
tensSa je napisao:

E,jeste me nešto danas nerviraš.. :D Energetski obroci imaju svoju svrhu,tu prvenstveno mislim na razne "čokoladice"....Nisu iste potrebe tebe koji treniraš jedan sat i onoga čiji trening traje par sati,maratonca,triatlonca.....

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 10:46 
Citiraj:
Nisu iste potrebe tebe koji treniraš jedan sat i onoga čiji trening traje par sati,maratonca,triatlonca.....

Istina, ali nagli skok secera kratko traje, a onda se "pada" josh dublje nego prije te cokoladice...mozda je cokoladica dobra za nekoga kome treba kratkotrajna energija.

Mada opet nismo svi isti, nekog fino "odradi" i taj slatkish...
Citiraj:
to nisam ni dovodio u pitanje, samo sam htio da istaknem da ljudi ne citaju ono sto pise

Da to je istina, i sam znam nekoliko primjera gdje su ljudi uvjereni da jedu zdravo, a uztvari jedu smece od hrane...chak i plazma uopste nije zdrava, sadrzi secere koji nisu potrebni uopste ljudima.

Citiraj:
E,jeste me nešto danas nerviraš..

Moram malo jbg. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 10:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa fino ja kažem da je plazma za bildere......one što spucaju kilu banana,dve plazme i litar mlijeka. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 11:00 
Citiraj:
one što spucaju kilu banana,dve plazme i litar mlijeka.

E jest, takvi su najjakiji. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 22:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
Leona je napisao:
majlili je napisao:
citala sam nekidan da ove pahuljice sto ljudi zderu za dorucak ubijedjeni da je lagana hrana imaju vise masti nego cips i vise secera nego krofna... ..

Jest, ako pojedes citavo pakovanje. :D :) Mislis 100 gr pahulja da su isto sto i 100 gr cipsa?! :oops: Ja znam da su one kukuruzne pahulje pune secera, kad ih jedes ko da jedes secer sa papirom. :confused3:

slazem se, do sada sam procitala jedno 50 razlicitih pakovanja pahulja/mueslija, kornflakes (ima i sa rizinim pahuljicama i jos nesto integralno, bez secera ukus boli glaava..mislim da je u hoferu :D negdje 300 kalorija na 100 grama) ima i onih vocnih bez secera sa 250 kalorija na 100 grama a najvise kalorija sto sam procitala je 450 (neki cokoladni musli sa bademom, ljesnjakom itd) ali to je opet manje nego 100 gr cipsa
a cips, krofna itd u sebi nemaju nista zdravo dok i u ovom cokoladnom musliju ima badem (zdrave masnoce) u kombinaciji sa malo mlijeka, i nije tolikoo nezdravo

nego ljudi moji pustite ovu novokompovanu hranu, zakon je pura sa kiselim mlijekom :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2009, 07:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2009, 20:54
Nije da znam, ali stvarno se razumijem u elektroniku i odgovorno tvrdim da je LCD, danas već i LED, ekran bolji od Plazme! 100%

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]