banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 02:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2009, 12:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
azdajica-ny je napisao:
znam,a ima i vise efekta,osim toga dosadi jesti piletinu:)bjelanjak jajeta je odlican,a nema ni masti :)npr mozes za dorucak kajganu od bjelanjaka s neki povrcem,npr brokoli i neki nemasni sir 8)

Pa da ali i to dosadi. Nisam znao da me mi se toliko hrana moze zgaditi. Npr piletinu sam jeo 10-15 dana i ne mogu vise. Evo ovo jutros je bilo fino marinirano i ok je ali opet, nije to to. Juce sam jeo junetinu kuvanu i super je. Moram ganjati neke kombinacije, nema druge...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2009, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
znam,ali u kombinaciji s povrcem i zacinima nije monotono,ja bukvalno tako zivim,samo sto sam se opet navukla na slatkise :oops: ali jos koji dan i vracam se u normalu,krajnje je vrijeme
btw ja whey stavljam cak i supu od povrca(one krem corbe)jer meso bas i ne volim

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2009, 12:45 
Majstor
Majstor

azdajica-ny je napisao:
znam,ali u kombinaciji s povrcem i zacinima nije monotono,ja bukvalno tako zivim,samo sto sam se opet navukla na slatkise :oops: ali jos koji dan i vracam se u normalu,krajnje je vrijeme
btw ja whey stavljam cak i supu od povrca(one krem corbe)jer meso bas i ne volim

Meni je problem sad jer moram imati 1800kcal dijetu sa 50% pro, 30% UH i 20 masti. I onda moram to sve sracunati kako treba ali mi se neki keksic uvijek omakne ili nesto slicno.
Ja moram dnevno otprilike uzeti 230gr proteina, 135gr UH i 40gr masti. S tim da nisam do sada pazio na GI i jeo sam tjesteninu jer npr smedju rizu da jedem, ono.. Treba mi za nakupim 45gr UH 300gr minimum a to je malo previse za mene. Gledao sam neke varijante sa crnim hljebom ali kad ne pisu na njima energetske vrijednosti. A koji whey uzimas i gdje ga kupujes?
Jer treba mi neka varijanta bukvalno da jedem poslije treninga preko 45gr UH.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2009, 12:48 
LaMpiR je napisao:
azdajica-ny je napisao:
znam,a ima i vise efekta,osim toga dosadi jesti piletinu:)bjelanjak jajeta je odlican,a nema ni masti :)npr mozes za dorucak kajganu od bjelanjaka s neki povrcem,npr brokoli i neki nemasni sir 8)

Pa da ali i to dosadi. Nisam znao da me mi se toliko hrana moze zgaditi. Npr piletinu sam jeo 10-15 dana i ne mogu vise. Evo ovo jutros je bilo fino marinirano i ok je ali opet, nije to to. Juce sam jeo junetinu kuvanu i super je. Moram ganjati neke kombinacije, nema druge...

Meni nishta ljepse od pilecih prsa, ali kada ih vruce sa teflona skinesh.
Kada ih ujutru spremish, a trebash popodne jesti onda kao da karton jedes.

Jesi li probao jesti konjetin, ako imash dovoljno novca za ishranu to ti je odlicno rjesenje??

Na 100 grama:

konjsko meso srednje masno 110-Kcal 20.90-Proteina 0.00-UH 2.80-masti

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2009, 12:51 
Napisa ti post poslije mene... :D :D

Na 100 grama crni hleb:

hleb pšenični crni 222kcal 8.00prot 43.00UH 2.00Masti

I gdje si nasao dijetu?

Mozda da probash sa carb rotaijama ili keto dijetu?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2009, 13:00 
Majstor
Majstor

tensSa je napisao:
Napisa ti post poslije mene... :D :D

Na 100 grama crni hleb:

hleb pšenični crni 222kcal 8.00prot 43.00UH 2.00Masti

I gdje si nasao dijetu?

Mozda da probash sa carb rotaijama ili keto dijetu?

Keto dijeta kao bez UH dijeta ne.. To nikako. Mislim da ta dijeta nije zdrava uopste. 50/30/20 odnos je sasvim dovoljan da se gubi 1kg sedmicno sala. Imam 89 kg sad sa 92 kg.
U sustini, jedem 6 dana vise proteina i jedan dan jedem vise UH da mi se nivo leptina vrati u normalu.
Samo, ne pridrzavam se ovoga tacno. U tome je problem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]