BlackHand je napisao:
Naravno i to 15-20 minuta na nekoj od onih kul sprava koje reklamiraju na TV... Da, ne te sprave mislim, koje rade ko bog i menjaju sve te skupe sprave koje vas mogu koštati i do $7000 (ne znam nikad kako dođu do ovog proračuna), a tu ćete platiti samo za cenu prikazanu na ekranu, a ako nazovete odmah, dobićete neku apsolutno bespotrebnu stvar koju bi dobili i ovako i onako.. i da, fora je u tome što ne morate nazvati odmah, generalno, bilo kad da nazovete dobićete to govno koje vam u svakom slučaju neće ni na koji način pomoći da izgubiti 14gk za samo 13 dana kao Lucy sa druge fotografije u kojoj se tako kretenski smeška kao da je oslobodila Beograd zato što je izgubila nekih 5-6kg.
Nikako ne podrzavam nijednu spravu ili pilulu koje ti nude brzo rjesenje. Ja sam svojim odgovorom mislila na nesto drugo, a to je intezivno vjezbanje na razlicitim intervalima, ali u manjem vremenskom roku. Cesto u teretani vidjam cure-momke, koji trce ili voze bajs nekih sat dva vremena, a kad zavrse nigdje ni kapljice znoja, ustvari da pojasnim, oni tako voze satima bez imalo umora. A to se nikako ne smije raditi. Zato je bolje 20 minuta voziti na visokom intezitetu, manje vremena utrosis, a puno, puno masnoce i sala izbacis. Da ne pametujem vise, poenta je, ne odobravam nijednu od brzih rjesenja sa tv-a, jer takvi cak i da rade, jednako brzo vracaju kile i naravno mogu i lose uticati na zdravlje.