banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 21:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
AntiDope je napisao:
A moja omiljena su da na ulju u kojem sam prethodno preprzio slaninu koja je dodala ekstra smek masnoci isprzim dva na oko, ali tako da ih malo u toku pecenja zalijevam kasikom uljem odozgo, ali tek toliko da pobijeli zastitni omotac zumanjka da mogu da ga bocnem i umacem bahlje u njega bez ljugavih bjelanjskih dijelova. Uf, tajming je jako bitan, sve se odvija jako brzo. Senf obavezno preki hrskave slanine!

A drugi omiljeni nacin je da razmutim dva jaja za kaganju, so, biber il sta vec ko voli i tregnem to u vrucu tavu kao da cu napravit palacinjak al pred sami kraj pecenja jedne strane u sred svega stavim malo sira i vrhnja, sta god je pri ruci kremasto i sirasto i onda prebacim jednu stranu palacinjka (da ga tako nazovem) na drugu i stisnem malo rub da se zalijepi i zapece. Znaci opet tajming da gornja strana palacinjka ostane malo ljigava i kad ga prebacis jos 20 sec. i sve je spremno za tanjir, a moze i iz tave, al nevalja po teflonu nozem i viljuskom strugat. A kad bocnes onaj sir il sta vec krene vani da curka.... A joj, odoh spavat da se prije probudim i jedem.

:lol:

hahahaha :lol: :lol: :lol: lud'lo :lol:
@Antidope - presmijala sam se :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Sha je tebi shega pami ? :P Dje's ? :wink:

I ja volim jaja. Najvise ih volim sa slanim sirom i sa suhim mesom ( to ono bas rijetko, kad sam kod kuce ), a volim ih i onako sama. Jedino uz przena jaja mogu jesti paradajz, inace ga ne okusim. A volim i tvrdo kuhana.

Jaja rulz. :evil:

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]