banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 04:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2005, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
mislim da tabloidi. revije, nadriljekari..malo pretjeruju izmisljajuci iz dana u dan nove nedace ljudske ishrane........jer je 100000 nacina za zdravu ishranu bla bla.pa zasiceno trziste inovacijama gastronomskim.......jedi ono sto ti pashe i ne pretjeruj ni u cemu.....a ako si baksuz pa gene imas takve da se lako il' sporo debljas i obrnut...'zahvali' se mami i tati muchi svoju muku sam............

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2005, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
stigmata je napisao:
I_am je napisao:
procitaah gore u jednom postu , a i prije sam cula da nije dobro mijesati povrce i voce. jel moze neko da mi malo detaljnije objasni to??????

Stvarno, i mene zanima! A jos niko ne objasni :-?

Evo, danas sam bila kod ljekara i tema je bilasaveti za ishranu, tako da sam ga bas pitala ovo vezano za mesanje voca i povrca u ishrani. Covek se iznenadio i rekao:"Tcccc... sta sve nece jos izmisliti. Cuj, voce i povrce se ne treba zajedno jesti. Ma gde si tu glupost cula???" Meni nesto bi glupo da mu kazem da sam procitala na forumu, pa sam smuljala nesto kao: ma u nekim novinama, ne secam se vise. A on kaze: verovatno u nekim tracerskim novinama" :scratch:
Znaci, jedite ono sto vam odgovara i kraj price!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 00:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...pazi...ne da mi se citati sve postove.... inace mi se ova zdrava hrana gadi...ali ko zna,neko bi mogao iznijeti nesto egzoticno sto ce me napraviti jos gladnim. Mi smo ovdje u jeftinoj besparici dijaspore i jede se sve sto lici na hranu...
Najolji savijet baka i djedova ti dodje,da manes kalorije na stranu i jedes redovno i dok si gladan. Bitno je da se ne pretrpavas i da mijenjas hranu svaki dan,a ne da ijes isto i suho. Vrlo vazno je da imas svaki dan i varivo za rucak i debljine nemas razloga da se bojis. Oni koji me znaju,znaju da jedem kao zivotinja(svabe kazu FRESSEN) a da sam kao iz Bijafre... \
Debljinatreba da bude zadnje sto te brine...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]