banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 01:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jan 2015, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Mozda bi i bilo profita da su napravili kao sto imaju u drugim zemljama onaj "drive through", ali kao i svi "pokusaji biznisa" i svega ostalog u BL, daj samo natrpaj u centar sto vise, nek su propali, sami su krivi. Samo ne znam sad kako ce raja slikati selfije iz "McD" i stavljati po fb.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 18:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Živi bili pa vidjeli. Nije ni sredina februara daleko.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 18:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Okt 2012, 07:25
Sehxor je napisao:
Mozda bi i bilo profita da su napravili kao sto imaju u drugim zemljama onaj "drive through", ali kao i svi "pokusaji biznisa" i svega ostalog u BL, daj samo natrpaj u centar sto vise, nek su propali, sami su krivi. Samo ne znam sad kako ce raja slikati selfije iz "McD" i stavljati po fb.

E tu si potpuno u pravu, mada baš i nisi zahvatio komplet situaciju.
Onaj ko im je izabrao lokaciju bolje da se čuvanjem ovaca u životu zabavio. Za sigurno pregoleme pare koje su u ove dvije godine bacili samo na adaptaciju i zakup tog TUĐEG prostora bez terase, parkinga, prilaza za brz utovar robe, pristojnog prostora za dječiju igraonicu ... Sad su već mogli da imaju svoj objekat u kojem bi im ostajale desetine hiljada maraka mjesečno bačenih para na kiriju. Eto, umjesto u svoju, glupsoni su ulagali u tuđu imovinu, kao da ne postoji neka druga lokacija na kojoj ne bi mogli da naprave posao u svom nesuđenom novom objektu.
Nego, došle lole u Banjaluku i kontaju da je Banjaluka samo Gospodska ulica i ništa više. "Samo tu i nigdje drugdje pa šta košta je ipak smo mi BREND!" Pa to je ravno onoj logici u vicu s izbjeglicama u Knez Mihajlovoj.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jos uvek ne znamo koji je tvoj motiv da toliko pljujes po tim ljudima... Cenim da se nisi hranio u McD-u, pa da sada nemas gde, kazes da nisi radio u njemu... Nije tvoj problem bio u pameti ( jer se o zatvaranju prica od kada se otvorio), nego u konstantno, pljuvanju po ljudima i prici kako nemas razloga za to...

Je li ovaj BL McD ima neki inovativni meni ili su se drzali onog sto su u pocetku imali u ponudi... Po svetu imas raznih stvari koje u McD-u koje su daleko bolje od tih osnovnih

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Znači, ćevap pobijedio hamburger :D

_зока je napisao:
Živi bili pa vidjeli. Nije ni sredina februara daleko.

Objavio Mondo da zatvaraju, a oni nisu neki portal koji često lupaju (mada su imali takvih situacija).

Citiraj:
Kompanija „Dreamfoods restorani“, korisnik „McDonald's“ franšize za Republiku Srpsku, iz poslovnih razloga planira da zatvori restoran McDonald's u Banjaluci 15. februara 2015. godine.

U kompaniji su nam kazali i da su svi radnici McDonald's restorana u Banjaluci obaviješteni o zatvaranju restorana i da će na odgovarajući način biće ispoštovana sva njihova prava na naknadu u skladu s pozitivnim propisima u Republici Srpskoj.

Jedino mi je žao što će 30-ak ljudi ostati bez posla.
I što se još jedna firma (ovaj put srbijanska) povlači iz BiH, nakon kompanija kao što su Delhaize, Intermarche...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ako se desi povlacenje Meka ja cu ti se Rainbow prvi izvinuti... cim vidim svojim ocima. :wink:

Hertzog je napisao:
Je li ovaj BL McD ima neki inovativni meni ili su se drzali onog sto su u pocetku imali u ponudi... Po svetu imas raznih stvari koje u McD-u koje su daleko bolje od tih osnovnih

Slabo, vecinom osnovne stvari.
A ni neke akcije nisam primjetio, ona 1+1 je trajala mjesecima...
U glavnom znacajno siromasnija ponuda u odnosu na hrvatski mek..

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 18:50 
Pripravnik
Pripravnik

Hertzog je napisao:
Jos uvek ne znamo koji je tvoj motiv da toliko pljujes po tim ljudima... Cenim da se nisi hranio u McD-u, pa da sada nemas gde, kazes da nisi radio u njemu... Nije tvoj problem bio u pameti ( jer se o zatvaranju prica od kada se otvorio), nego u konstantno, pljuvanju po ljudima i prici kako nemas razloga za to...

A koji je tvoj motiv da saznas moj motiv za bilo sta? Jedino tebe ovdje svrbi motiv.
Možda sam plaćen od iz fondova pekarske i ćevabdžijske unije? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nema motiva. Neko je otvorio temu... kad su počeli, ljudi napadali McD, a ja branio... Kad sam saznao ko su i kakvi su... ma goni ih u qrac slatki nek propadaju! Jednostavno, nisu zaslužili ono moje početno povjerenje koje sam im ovdje na Forumu blanko dao.
Ponavljam, iskreno mi je žao tamo zaposlene djece, al oni ništa nisu mogli uticati da se ovo ne dogodi.
McD u BL su uništili neznanje (nesposobnost) i bahatost svih onih likova u nizu koji su donosili katastrofalne poslovne odluke.
Sve je to moglo i moralo biti mnogo bolje,
Eto još će ovdje ispasti da sam ih ja zatvorio.... :lol: :lol: :lol:
Nemam ni zarez nekorektnog teksta u mojim postovima.

Poslednji put menjao Rainbow Six dana 13 Jan 2015, 19:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Saznao sam motiv ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 18:55 
Pripravnik
Pripravnik

BeckaSkola je napisao:
Ako se desi povlacenje Meka ja cu ti se Rainbow prvi izvinuti... cim vidim svojim ocima. :wink:

Hertzog je napisao:

Slabo, vecinom osnovne stvari.
A ni neke akcije nisam primjetio, ona 1+1 je trajala mjesecima...
U glavnom znacajno siromasnija ponuda u odnosu na hrvatski mek..

Klinac mog kuma slavio kod njih rođendane i godinu dana kasnije oni istoj djeci pouvaljivaše iste igračke u HappyMealu.
E za takav slučaj još nigdje drugdje nisam čuo.

BeckaSkola nemaš potrebe za izvinjavanjem. Stvarno mi je žao što zvučim ovako sugestivno, al jednostavno ne mogu da se oduprem svom golemom razočarenju.

Obrati pažnju da nigdje nisam napadao njihov koncept služenja brze hrane kao takve jer potpuno uvažavam da u našem gradu postoji mnogo ljudi koja takve stvari volii! Problem jeste u tome što su pojedini nesposobnjakovići potpuno razorili jednu u početku stvarno lijepu priču u Banjaluci.
Jednostavno, na nesreću Banjaluku su zapale neznalice da se zayebavaju s ozbiljnom poslovnom pričom kao što je McD.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:03 
Pripravnik
Pripravnik

Hertzog je napisao:
Saznao sam motiv ;)

Supeer! Jel sad ok?

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Kod Harija sam jeo travnicku 10ku,stvarno nije lose i covjek se najede ... ali uz sve pokusaje ostati objektivan...moram reci da mi je ipak bolji banjalucki cevap...jbg

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Srbija:
22 McDonalds restorana. Od toga 14 u Beogradu, 3 u Novom Sadu (sa kojim se BL cesto poredi), ostalo Subotica, Nis, Velika Plana, Pancevo - funkcionise dobro!

Hrvatska:
21 McDonals restoran. Od toga 13 u Zagrebu, 2 u Osijeku, ostalo Varazdin, Karlovac, Sisak i gradovi po obali (Pula, Rijeka, Sibenik, Split) - funkcionise dobro!
Prvi restoran u Srbiji otvoren 1988 godine. Prvi restoran u Hrvatskoj otvoren 1996 godine.

BiH:
5 restorana:
Sarajevo prvi - u Titovoj, najprometnija ulica drzave, umjereno pun..
Sarajevo drugi - drive in, ja bio unutra troje ljudi ispijaju kafe.. zadrzao se zbog neta, nigdje nikoga na vidiku, ovi jos ispijaju kafe.. :D Tesko ce to opstati.
Mostar - ZATVOREN!
Tuzla - Ne radem kazu da se reorganizuju ali je bio ocajno pust, strasna poslovna greska?!, upuceni kazu ZATVOREN!
Banja Luka - ZATVOREN!

Prvi restoran otvoren ako se ne varam 2011?
Vlasnici fransize u Srbiji i Hrvatskoj rade dobro. Doduse, obe zemlje su tranzitne ali da li ih samo to izvlaci?

Sta je razlog ovome? Pare? Hrvati cjelokupno imaju nesto bolji zivotni standard i tranzitnu zemlju te turizam. Srbija tranzitna takodje, standard bolji u Beogradu, ostatak Srbije na nivou BIH.

Razlika izmedju 2 zemlje i ove trece... velika...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Hrvati i Srbi nemaju cevape i pite kao sto imamo mi. Plus tradicija konzumiranja tih jela. Necudi me sto su propali, pogotovo sto su bili podstanari, cini mi se da im je to i bio cilj, uci na neki bum u trziste pokupiti brze pare i dok se pojavi prvi znak zasicenja trzista naguliti. Da nije tako vjerovatno bi prvo ulozili u objekat.
Uostalom i ovde je najavljivano da oni nece dugo tj da big mek nemoze parirati bureku i cevapima.
Ko zna mozda sad dodje neko drugi i otvori mek ali malo ozbiljnije.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ako neko ima dobar rostilj onda su to srbijanci

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izgleda da je ovo gotova prica, eno ATV maloprije prilog u dnevniku, prikazuju neke ugovore, zatvara se ovo 15 februara? Narod iste primjedbe ima, cijene i velicina porcija.
Dakle ostalo Sarajevo sa mekom.. jos najavili da i KFC stize u Sarajevo..

I meni je cudno kako se tako masovno zatvara u BIH a ovi mnogo bolje rade (Srbija i Hrvatska)

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Hertzog je napisao:
Pa ako neko ima dobar rostilj onda su to srbijanci

Stvar ukusa meni je samo obilniji bolji nije.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svakako,ali to mozes za sve reci, ali ako ko ima brend onda je to Srbija sa leskovackim rostiljem, tako da nije poenta u tebi nego u ogromnom broju ljudi koji vise voli leskovacki nego McD, pa opet radi i jedno i drugo

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa sta je reci onda.

Doduse u Meku u Velikoj Plani (uz auto put) ljetos uci ne mozes, sve Turcin do Turcina... nema mjesta, neki sjeli na pod i jedu... :lol:

Kolona auta sa DE, B, A, NL tablicama opsjeli auto put :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na auto putu postavi poljski wc i naplacuj pa ce biti pun, kakvo je to merilo. Logicno da na takvim mestima uvek ima ljudi

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa slazem se bate, a neki razlog ima... koji je, to je za umnije glave... da u BIH tek tako za redom propadaju a u drugim zemljama stabilno rade..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]