banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 09:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2013, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa i u HR je akcija nekoliko proizvoda za 7KN... Cesto oni imaju te promotivne cene... Ali da im ne cvetaju ruze u BL to stoji

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 10:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
to je drugo.
tako se inace i radi, prvo izmisljas raznorazne karafeke, pa onda povecavas vrijednost proizvoda a dajes ga za istu cijenu, pa tek onda kad ti ne preostaje nista drugo snizavas cijenu proizvoda i ako i tada puknes puko si...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 10:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta svirate? Pa nema pola godine da su otvorili, baš će ga zatvoriti....Kontajte da je ovo neka akcija ili sl....

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 13:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
Pa i u McD u tc Usce u Bg gdje obicno ne mozes naci mesto za sjesti i ceka se u redu i skoro uvijek guzva imas akciju na hamburger ili ciz ili dupli ciz uvijek nesto,skoro su ubacili big tasty bio mozda mesec dana pa izbacioi i ubacili tortilje. To je njihova politika da stalno nesto menjaju i da su ti stalno pred ocima.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kod nas narod jedva ceka da nesto novo propadne, samo da nahrani svoj ego...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 14:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
I obavezno svi sve znaju,u sve se kontaju i tako...:)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Dejvid Viple iz države Juta imao je nameru da prijatelje odvrati od brze hrane tako što će čuvati hamburger iz Mek Donaldsa mesec dana i pokazati im da on neće izmeniti svoj oblik.

Međutim, potpuno je zaboravio na njega i ponovo ga pronašao posle dve godine, takođe nepromenjenog. Zbog toga je rešio da nastavi bizarni eksperiment.

I 14 godina kasnije njegov vremešni hamburger ne pokazuje znake ubuđalosti ili truljenja, ali su se kiseli krastavčići dezintegrisali.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanim ... nisu-htele

:D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 17:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Hertzog je napisao:
Ma kod nas narod jedva ceka da nesto novo propadne, samo da nahrani svoj ego...

Истина, наш народ је такав. Ја не бих волио да Мек пропадне. Кад послују у 130 земаља, нека их и код нас. Ипак је то један од 5 најјачих свјетских брендова.

Kasparrow je napisao:
I obavezno svi sve znaju,u sve se kontaju i tako...:)

Што се тиче Мека у БЛ, не требаш бити пуно паметан. Једноставно добијеш инфо од неког ко ради тамо или познаје неког ко ради тамо, и све ти је јасно. А истина је да им посао не иде ни близу онако како су замишљали. Ишло је првих 15-ак дана, а касније лоше...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 18:03 
danijell je napisao:
Citiraj:
Dejvid Viple iz države Juta imao je nameru da prijatelje odvrati od brze hrane tako što će čuvati hamburger iz Mek Donaldsa mesec dana i pokazati im da on neće izmeniti svoj oblik.

Međutim, potpuno je zaboravio na njega i ponovo ga pronašao posle dve godine, takođe nepromenjenog. Zbog toga je rešio da nastavi bizarni eksperiment.

I 14 godina kasnije njegov vremešni hamburger ne pokazuje znake ubuđalosti ili truljenja, ali su se kiseli krastavčići dezintegrisali.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanim ... nisu-htele

:D

Imam osjecaj da sa ovim testiraju koliko ljudi zaista mogu biti glupi...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Neka si mi rekao :lol:
A niko ne spominje kako se i 'ljeb očuvao :)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 18:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Okt 2012, 07:25
Svako ko konta da su oni pred zatvaranjem nema blage veze sa realnošću! Ljudi, kako god da im ne ide po planu ovi naši su npr. za restoran u Zemunu su izmislili produktivnost.
Oni ovaj restoran moraju da očuvaju pa makar se na glavu nasadili jer im on znači kakvu takvu poziciju na tržištu u RS, a samim tim i BiH.
Jel neko očekuje da će ljudi uložiti milion ojra da bi nakon samo nekoliko mjeseci bili pred zatvaranjem?
Nije valjda da mislite da skoro pa juče formirana firma je u Sarajevu u stanju da odbrani franšizu za tamiošnja dva restorana, a da oni tamo iz Beograda, koji s MCD-om šljakaju bezmalo pa preko 30 godina, nisu u sposobni da razrade jedan objekat u Banjaluci. Pa njima sezona tek počinje, a i broj (troškove) zaposlenih su tek sada redukovali na standard svojih ostalih objekata. Ne napušta se tržište neke zemlje tek tako. Znaju oni, ukoliko se povuku, prepustiče prostor mufljuzima iz Federacije čiji su radnici prije dvije-tri godine dolazili u BGD da vide šta je posao i kako se radi.
Ja sam im prvi ovdje kritikovao previsoke cijene, al izgleda da su konačno počeli da pokazuju korektniji rezon prema ovdašnjem tržištu.
Objektivno, jedina ozbiljna greška im je izbor lokacije, odnosno velik teret kirije. Ne treba sumnjati da će se prije desiti da će u dogledno vrijeme racionalnije riješili problem prostora nego što će tek tako dići ruke od tržišta na kojem živi barem 1.200.000 stanovnika. Neki ovdje nikako da shvate da se od franšize MCD ne odustaje tek tako.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 18:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Jesi se to uspio zaposliti tamo, pa si promijenio ploču :D? Prije par mjeseci si sipao drvlje i kamenje na njih i njihove radne uslove.
I kakvo tržište od 1.200.000? Da mu neće doći eskurzija iz Han Pijeska samo da bi jela u Mac-u?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kad su mogli iz Budzaka dolaziti na ekskurziju, mogu i iz Han Pijeska. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 19:07 
danijell je napisao:
Neka si mi rekao :lol:
A niko ne spominje kako se i 'ljeb očuvao :)

Ma ne tebi, vec generalno govorim...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 09:13 
Pripravnik
Pripravnik

Forty Two je napisao:
Jesi se to uspio zaposliti tamo, pa si promijenio ploču :D? Prije par mjeseci si sipao drvlje i kamenje na njih i njihove radne uslove.
I kakvo tržište od 1.200.000? Da mu neće doći eskurzija iz Han Pijeska samo da bi jela u Mac-u?

Druže, zašto zamaraš prste samo da bi nalupetao gluposti po Forumu? Jel ti baš toliko stalo do broja postova?
Naravno da me tamo posao ne zanima i sve što sam o njima pisao i sad mislim, a i da kojom nesrećom jesam njihov radnik, koji kompleksi tebe ljuljaju pa da nekog prozivaš zbog toga što samo radi u MCD-u???

Uostalom ti njihovi radnici tamo imaju daleko više razloga za frustracije zbog odnosa poslodavca prema njima nego bilo ko drugi od nas.

Da si bolje čitao (kao što evidentno nisi), mogao si skontati da sam kritikovao različiti cjenovnike u Srbiji i kod nas pa samim tim i nekorektan odnos prema ovdašnjim gostima.

A dal bi se opkladio da će đačka ekskurzija iz Han Pijeska zaobići taj restoran? Mislim, mene lično nije briga, al sumnjam da će biti takav slučaj.

Sve u svemu, debelo si promašio svojim komentarom.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ti svojim odgovorom :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:51 
Pripravnik
Pripravnik

Ma neka si mi i ti to nešto tu napisao pa nek rak raka zajaše! 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 19:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Spoiler:
Rainbow Six je napisao:
Druže, zašto zamaraš prste samo da bi nalupetao gluposti po Forumu? Jel ti baš toliko stalo do broja postova?
Naravno da me tamo posao ne zanima i sve što sam o njima pisao i sad mislim, a i da kojom nesrećom jesam njihov radnik, koji kompleksi tebe ljuljaju pa da nekog prozivaš zbog toga što samo radi u MCD-u???

Uostalom ti njihovi radnici tamo imaju daleko više razloga za frustracije zbog odnosa poslodavca prema njima nego bilo ko drugi od nas.

Da si bolje čitao (kao što evidentno nisi), mogao si skontati da sam kritikovao različiti cjenovnike u Srbiji i kod nas pa samim tim i nekorektan odnos prema ovdašnjim gostima.

A dal bi se opkladio da će đačka ekskurzija iz Han Pijeska zaobići taj restoran? Mislim, mene lično nije briga, al sumnjam da će biti takav slučaj.

Sve u svemu, debelo si promašio svojim komentarom.

Čemu tolika nervoza, neko dir'o?
Ne prozivam ja uopšte radnike koji tamo rade, zašto bih to radio?
Prozivam samo tebe, jer čas pišeš jedno čas drugo (ne bilo ti mrsko pa pogledaj svoje ranije postove na ovoj temi).
Nemam lično nikakve želje da se Mek zatvori, šta više drago mi je što je otvoren i što je zaposlio priličan broj ljudi (nisu to neke posebne plate, ipak je to niskokvalifikovani rad, ali opet daj šta daš)
I ne tvrdim ja da se eskurzije koje se zadese u BL neće uputiti u Mek, već da neće sigurno doći samo zbog njega i da je zato tvoja cifra od 1,2 miliona potencijalnih kupaca čista besmislica.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 22:14 
Pripravnik
Pripravnik

Nervozan?
Ja samo, za razliku od tebe stvari ne posmatram crno/bijelo?
Šta sad trebam? Da zauzmem ovdje busiju i samo trkeljam i pljujem na jednu stranu pa makar šta da je u pitanju?
Koju tuki onda trebamo uopšte stalno po default-ua da pišemo jedne te iste kritike kada svi unapriujed mogu da pogode šta će da čitaju iz naših postova?
Tačno je da sam u svojim komentarima navodio konkretne stvari i zbog istih pljuvao po MCD-u... Jedna od njih su i previsoke cijene u odnosu na one koje vlasnici banjalučkog MCD-a drže u Srbiji. E sad ne vidim razlog da ne pozdravim evidentno smanjenje cijena u Banjaluci. Ipak, i dalje mislim da su preskupi, al eto... na tom planu se popravljaju.
A to što ti zbog njih zorom pa sve do na noć neko pati do psorijaze (šta god da oni činili),... e to već je nečiji lični problem i nema veze sa mojim postovima.

Ja sam ovdje samo naveo da je neozbiljan svako ko mislie da se od investicije vrijedne 2 milke evra odustaje i napušta tržište jedne zemlje tek tako (pa makar o kakvom poslu je riječ), a ti si se odmah navrzo ko oparen...

Mislim, šta inače reći na tvoj komentar:
Citiraj:
Jesi se to uspio zaposliti tamo, pa si promijenio ploču :D

... kad oni tamo zaposleni nesretnici sigurno i sami imaju dovoljno razloga da budu daleko nezadovoljniji MCD-om od svih nas ovdje prisutnih. Valjda samo ti ovdje povezuješ da zaposlenje u tom restoranu valjda čini dovoljan razlog za nečiji pozitivan stav o MCD-u.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 22:53 
Pripravnik
Pripravnik

Rainbow Six je napisao:
Nervozan?
Ja samo, za razliku od tebe stvari ne posmatram crno/bijelo?
Šta sad trebam? Da zauzmem ovdje busiju i samo trkeljam i pljujem na jednu stranu pa makar šta da je u pitanju?
Koju tuki onda trebamo uopšte stalno po default-ua da pišemo jedne te iste kritike kada svi unaprijed mogu da pogode šta će da čitaju iz naših postova?
Tačno je da sam u svojim komentarima navodio konkretne stvari i zbog istih pljuvao po MCD-u... Jedna od njih su i previsoke cijene u odnosu na one koje vlasnici banjalučkog MCD-a drže u Srbiji. E sad ne vidim razlog da ne pozdravim evidentno smanjenje cijena u Banjaluci. Ipak, i dalje mislim da su preskupi, al eto... na tom planu se popravljaju.
A to što zbog njih zorom pa sve do na noć neko pati do psorijaze (šta god da oni činili),... e to već je nečiji lični problem i nema veze sa mojim postovima.

Ja sam ovdje samo naveo da je neozbiljan svako ko mislie da se od investicije vrijedne 2 milke evra odustaje i napušta tržište jedne zemlje tek tako (pa makar o kakvom poslu je riječ), a ti si se odmah navrzo ko oparen...

Mislim, šta inače reći na tvoj komentar:
Citiraj:
Jesi se to uspio zaposliti tamo, pa si promijenio ploču :D

... kad oni tamo zaposleni nesretnici sigurno i sami imaju dovoljno razloga da budu daleko nezadovoljniji MCD-om od svih nas ovdje prisutnih. Valjda samo ti ovdje povezuješ da zaposlenje u tom restoranu valjda čini dovoljan razlog za nečiji pozitivan stav o MCD-u.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]