Nervozan?
Ja samo, za razliku od tebe stvari ne posmatram crno/bijelo?
Šta sad trebam? Da zauzmem ovdje busiju i samo trkeljam i pljujem na jednu stranu pa makar šta da je u pitanju?
Koju tuki onda trebamo uopšte stalno po default-ua da pišemo jedne te iste kritike kada svi unapriujed mogu da pogode šta će da čitaju iz naših postova?
Tačno je da sam u svojim komentarima navodio konkretne stvari i zbog istih pljuvao po MCD-u... Jedna od njih su i previsoke cijene u odnosu na one koje vlasnici banjalučkog MCD-a drže u Srbiji. E sad ne vidim razlog da ne pozdravim evidentno smanjenje cijena u Banjaluci. Ipak, i dalje mislim da su preskupi, al eto... na tom planu se popravljaju.
A to što ti zbog njih zorom pa sve do na noć neko pati do psorijaze (šta god da oni činili),... e to već je nečiji lični problem i nema veze sa mojim postovima.
Ja sam ovdje samo naveo da je neozbiljan svako ko mislie da se od investicije vrijedne 2 milke evra odustaje i napušta tržište jedne zemlje tek tako (pa makar o kakvom poslu je riječ), a ti si se odmah navrzo ko oparen...
Mislim, šta inače reći na tvoj komentar:
Citiraj:
Jesi se to uspio zaposliti tamo, pa si promijenio ploču

... kad oni tamo zaposleni nesretnici sigurno i sami imaju dovoljno razloga da budu daleko nezadovoljniji MCD-om od svih nas ovdje prisutnih. Valjda samo ti ovdje povezuješ da zaposlenje u tom restoranu valjda čini dovoljan razlog za nečiji pozitivan stav o MCD-u.