Mr.Dreamy je napisao:
Apollonia je napisao:
azdajica-ny je napisao:
Mr.Dreamy je napisao:
azdajica-ny je napisao:
Mr.Dreamy je napisao:
30g caseina u 300ml mljeka sa 0,5 % masti

ohladjenog u frizideru i pojedenog kao puding

jos jedan od healty&gym freakova...
peanut butter&jelly sandwich
da sam zajedljiv i sarkastican sad bi odgovorio jos jedna debela prasica koja ne pazi sta jede, ali nisam

hhahah pa nisam ni size zero,ali nisam ni debela prasica,ali odmaram od zivota s nutricionistom,pa uzivam u svakom zalogaju,pa i u onim zdravim a i "gresnim" e a da sam bas debela prasica ne bih ni znala o cemu pises ,anyway,good luck w/ your workout and your diet:wink: (pretpostavljam da to koristis kao dodatke ishrani poslije teretane?)
U pravu si azdajice to mu je vjerovatno PWM poslije teretane, a pravi obrok je zaboravio napisati.
On topic
ovsene pahuljice i kefir za dorucak
na cijelom forumu me samo 2 cure razumiju ili jedino zene citaju dio foruma koji govori o hrani
btw. casein jedem navece jer se dugo razgradjuje ( tokom noci ) okus ili cokolada ili cookies

kao sto vec Apollonia rece,probaj malo miksati,da ga ne uzimas nonstop,whey proteine shake after workout,probaj ukljuciti sto vise high protein hrane,tuna,fat free peanut butter,turkey breast...pretpostavljam da vise juris masu nego weight loss i da ti je GNC omiljena prodavnica

ja uzimam
GNC Pro Performance® 100% Whey Protein - vanilla, najcesce uz oatmeal ili sl za dorucak,mada sam se ulijenila s gymom,
a jela sam upravo baby griz

moram malo i tih stvari sto debljaju