Mislili su da će samo postaviti bilborde po gradu i "ono m" na ulazu i da će mušterije biti u redovima
Archangel je napisao:
McDonalds zna da je trazen u BL, i naravno da ce staviti visoke cijene...
Tražen?
Khm... da citiram
Citiraj:
Roditelji učenika OŠ Ivo Andrić u Banjoj Luci tvrde da učitelji i nastavnici njihovu djecu primoravaju da idu u McDonalds i da za taj "izlet" ponesu po pet KM...
On priča kako su učitelji potom odlučili da u restoran ovog svjetskog lanca brze hrane djecu ne vode kolektivno, ali i da su ih šokirali nalogom djeci da samostalno posjete restoran i o njemu napišu sastav koji će biti ocjenjivan...
Otac učenika sedmog razreda OŠ Ivo Andrić potvrdio je da je njegovo dijete već bilo na "izletu" u McDonaldsu. "Učenicima je rečeno da će tog dana najprije posjetiti muzej, a poslije toga i McDonalds i da ponesu pare za obrok. Pristao sam samo da dijete ne bi bilo izuzetak, ali smatram da ovakvo ponašanje nije uredu. Razumijem da djeca trebaju ići na prave izlete, u muzeje, pozorišta, kino i slično, međutim, van pameti je da ih kolektivno vode po restoranima
A kada već poredite cijene, šta ćemo sa npr. Zagrebom, gdje su cijene niže, a prosječna plata viša, zakupnine su više, prostor za oglašavanje skuplji, a i radnici koliko-toliko imaju veća prava?
GTK_Marko je napisao:
A ako već pričate o ljudima koji rade tamo nemojte da pišete neistine i netačne podatke, kako to izgleda onda? Pa jbmu
Ko smije napisati ovdje gdje radi, kolika mu je plata, koliko mu traje pauza, koliko godišnji, je li prijavljen, ugovor, topli obrok, prevoz, šefovi, direkori, čime se firma bavi, kako posluje, kako formiraju cijene? Ja sam siguran da ne smije ama baš niko.
Podaci o platama i uslovima rada su, nažalost, tačni.
A ovo je forum, ima svako pravo da diskutuje. Ako ti se to ne sviđa, nemoj posjećivati ovu adresu. Uostalom, o meku se priča po gradu, bilo i biće natpisa po medijima... malo toga je pozitivno. S razlogom?