banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 18:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2012, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Meni lično je bolji Burger King od meka, a KFC još najbolji, imaju svakakve zanimljive pilećine. :-)

A saglasna sam sa Hetzom kada kaže da jedeš u meku (ili nekom drugom sličnom restoranu) onda kad si na stranoj teritoriji i ne znaš gdje možeš da jedeš nešto na brzinu, da ne bude bezveze i da se ne otruješ. Lično, kada sam negdje u nepoznatoj zemlji/gradu, volim da isprobam novu kuhinju, ali se ne usuđujem ući bilo gdje i naručiti bilo šta. Zato je Mek/BK/KFC zakon.
Najviše mi je nedostajao jednom prilikom u Sarajevu, kada sam se žurila i nisam imala vremena da odem negdje u normalan restoran da jedem. Odem do njihovih ćevabdžinica- nisam znala gdje da uđem, a da znam da neću dobiti pokvarene ćevape plus mi je muka na miris loja. Okrenem se i kupim neko pecivo.

Kud svi-tud i mali Mujo, pa sam i ja svrnula jednom prilikom da vidim kakav je. Nije mi ni nešto bolji ni nešto lošiji od ostalih mekova u kojima sam bila, a cijene su manje više svugdje iste pa i kod nas. Ja sam se obžderala da nisam mogla disati od onog njihovog obroka: BigMac + pomfrit + kola, a bogami me ima i previše. :lol: Sa brzom hranom je takvo stanje: možda izgleda malo, ali ima milion kalorija i kada to pojedeš i počne preživanje, qq...
Jednom sam probala njihovu kafu. Kakvo sra**e. Ko još pije američke brlje u meku ili starbaksu pored naše i italijanske kafe. Fuj!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Phoenix je napisao:
Najviše mi je nedostajao jednom prilikom u Sarajevu, kada sam se žurila i nisam imala vremena da odem negdje u normalan restoran da jedem. Odem do njihovih ćevabdžinica- nisam znala gdje da uđem, a da znam da neću dobiti pokvarene ćevape plus mi je muka na miris loja. Okrenem se i kupim neko pecivo.

Znači nisam jedini...Ja ladno opalim na Pale ako trebam biti duže ili jedem smoki i štapiće ...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Kad si u Sarajevu, valjda odeš na ćevape. Kod Želje ili u Mrkvu i ne možeš pogriješiti.
A Burger King je meni neuporedivo gadniji od Meka, meso je ružnijeg ukusa, ostalo je naravno prilično slično.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

borke je napisao:
Phoenix je napisao:

Znači nisam jedini...Ja ladno opalim na Pale ako trebam biti duže ili jedem smoki i štapiće ...

Znaš kad nisam mogla. Ganjala neku vizu, pola dana nisam ništa jela, i kad je sve to prošlo, htjela jesti nešto na brzinu i otrčati na bus. Prohodala Baš čaršijom, reko' odo' na ćevape, ali nisam mogla, loše mi bilo samo od mirisa... Volim njihove sudžukice, ali mi ni one ne sjedaju prije puta... Čudno mi je da mi oni bućkuriši iz meka, sa svim prilozima, ne smetaju... :-?

@points: jednom smo se vraćali iz SA sa nekih poslovnih pregovora i prije povratka ješćemo u Mrkvici. qq meni povratka nazad. Više nas je išlo, u 2 auta, a obojica koji su vozili su manijaci po brzini. Uvijek zaboravim, ali ima jedno mjesto na Vlašiću gdje redovno svima pozli... :lol: Mislim da poslije toga mljeveno meso u životu nisam jela pred put (a naputovala sam se lijepo...)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 23:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Phoenix je napisao:
Ko još pije američke brlje u meku ili starbaksu pored naše i italijanske kafe. Fuj!

Moram da demantujem. Espresso u Starbucks-u je odličan! A ja sam izbirljiv kad je kafa u pitanju ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 01:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
8) Da pitam! Jel istina da je palo i prvo poskupljenje ili to zli čaršijski jezici ključaju u čorbi?

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 01:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Phoenix je napisao:
Jednom sam probala njihovu kafu. Kakvo sra**e. Ko još pije američke brlje u meku ili starbaksu pored naše i italijanske kafe. Fuj!

:o
Finiks!!! Ni riječi više!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
mirdza je napisao:
Phoenix je napisao:
Ko još pije američke brlje u meku ili starbaksu pored naše i italijanske kafe. Fuj!

Moram da demantujem. Espresso u Starbucks-u je odličan! A ja sam izbirljiv kad je kafa u pitanju ;)

Starbucks NEMA lose kafe! 8)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
ajkula je napisao:
Starbucks NEMA lose kafe! 8)

+100.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
E vala slađi mi je i ljepši onaj Nescafé što si svako jutro smućkam nego Starbucks...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Starbucks je ok ali je preskup.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skup jeste ali neces zbog cijene reci da ne valja? Mene dusa boli sto ga nema u mom gradu :cry:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
sad se vratih iz meka i bogami prorijedilo posjetilaca i uzivalaca u njihovoj hrani

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

fantastikus1 je napisao:
sad se vratih iz meka i bogami prorijedilo posjetilaca i uzivalaca u njihovoj hrani

I jesi sretan? :P

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Starbucks je zakon. Jedina kafa koju pijem na svetu a s njihovom cheese cake se nista na svetu ne moze porediti. Tuga sto ih nema ovde

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ratkop je napisao:
Starbucks je zakon. Jedina kafa koju pijem na svetu a s njihovom cheese cake se nista na svetu ne moze porediti. Tuga sto ih nema ovde

Da, ne znam šta ćemo! Tuga pregolema, moramo piti neku drugu kavu :cry:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam onda bila neviđen baksuz ali jednom probah neku bućkalicu u starbaksu i rekla nikad više. :-? Da ne spominjem da sam po nekim drugim zemljama pila njihove verzije kafe, isto brlje. Tako da ako nema italijanskog espresa i/ili ne služe neku univerzalno poznatu kafu (evropsku) dovedem se u stanje apstinencijske krize. :-(

Ali hajde, da ostanem opnmajnded. Daću im još jednu šansu, prvom prilikom. Mada je panzer moj čo'ek! :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Stvar ukusa, naravno. Ja preferiram velike kafe s puno mlijeka, zato mi odgovaraju te Starbucks i slične. Domaću kafu nikad ne bih pio (osim u omjeru 20/80 kafa/mlijeko), a espresso pijem s mlijekom do vrha. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Isto tako. Tursku kafu ako popijem, bude mi muka citav dan. Zato i izbjegavam da ju pijem. U stvari, i nisam neki kafedzija :oops:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 21:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Pa ne piješ ti baš kavu onda, to ti dođe kao čaša mlijeka sa okusom kave :D.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]