banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 01:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5634 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 282  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2012, 12:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
cicak je napisao:
Macr0 je napisao:
Na jedno od to dvoje onda bacas pare:)
Jedem i ja ali vikendom, na slavama i posebnim prilikama.

u nas bi ti rekli: "Umrijet ces gladan"

i ne bacam. bogu hvala, zdravo se, nekidan mi radili nalaze, k'o boca.(smjalikojikucaodrvotriputa)

Ne mozes imati i jare i pare i ovce i novce.
Misici iskljucuju kolace, svinjetinu, suvo meso i sve sto je lijepo i ukusno. Tako da moras izabrati. Jbg, tuzna istina.
Pokleknem i ja ponekad, ali trudim se... Zato me je vec sramota pile pogledati u oci.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 12:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
stigmata je napisao:
savke-bl je napisao:
Зна ли неко од вас направити руске капе?:) То ми је омиљени колач, а стара никад неће да направи.

cek ... treba ti recept da ti pravis ili da ti neko od nas napravi? :lol:
Боље ово прво, да неко направи. :) Кад дођем код неког на славу, сваки пут изгубим образ, поједем све руске купе.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 12:16 
Macr0 je napisao:
cicak je napisao:
Macr0 je napisao:
Na jedno od to dvoje onda bacas pare:)
Jedem i ja ali vikendom, na slavama i posebnim prilikama.

u nas bi ti rekli: "Umrijet ces gladan"

i ne bacam. bogu hvala, zdravo se, nekidan mi radili nalaze, k'o boca.(smjalikojikucaodrvotriputa)

Ne mozes imati i jare i pare i ovce i novce.
Misici iskljucuju kolace, svinjetinu, suvo meso i sve sto je lijepo i ukusno. Tako da moras izabrati. Jbg, tuzna istina.
Pokleknem i ja ponekad, ali trudim se... Zato me je vec sramota pile pogledati u oci.

Isti sam ti, ali jbg...

Ne mozes biti "lean" i zderati sve sto stignes, a to da cu umrijeti gladan ne bih rekao...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 12:30 
Veteran
Veteran

Brate razumijemo se.
Gledaj to sa vedrije strane, kad umremo raspadacemo se duze od ovih sto zive na kolacima, od silnih aditiva i konzervasna u piletini.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
tensSa je napisao:
... a to da cu umrijeti gladan ne bih rekao...

ti imas svoje SVETE nedelje :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 12:59 
stigmata je napisao:
tensSa je napisao:
... a to da cu umrijeti gladan ne bih rekao...

ti imas svoje SVETE nedelje :lol: :lol: :lol:

Moze se i tako nazvati... :D :D :D

Citiraj:

Gledaj to sa vedrije strane, kad umremo raspadacemo se duze od ovih sto zive na kolacima, od silnih aditiva i konzervasna u piletini.

Nadam se... :D

Mada ja ne patim nesto da moram pojesti, ono da prolazim pored pekare pa da namirisem nesto pa me muci kao pojeo bih...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Macr0 je napisao:
Brate razumijemo se.

ispade ja sad krme i po.
a nisam.
ali ne libim se uzeti slatkis niti pojesti grah, nemam neke polocice ali nisam ni samo salo.
mogu reci da sam neko normalno celjade.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 14:27 
Veteran
Veteran

Mene zato startuju u teretani i pitaju za savjet hehe... znaci uspio sam, a to godi egu :D
Ali cu drmnuti jedan kolach za vikend.
Ma svako ima svoje stavove i principe... tako da relax...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 16:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
Ćut'tamo!
Ne dolazimo ni mi vas pitati jedete li vi nešto osim praška, zato, brzo nazad na svoju temu, tjeraš mi mušterije.

Iskreno, ja se uopšte ne ložim na nabildane momke. Ja volim tanke i visoke :D
Malo definicije tu i tamo, na ponekom mišiću, ali više volim da mi dragi voli
pojesti ono šta mu ja u naletu ponoćne inspiracije napravim. Sinoć pojeo samo jednu buhtulu?! da nije nešto bolestan?! :D

Dakle, Marko, svoj ti pos'o!

Naiđu mi neki dani kad mi se sve živo gadi jesti, jaja, meso, mliječni proizvodi, zadnje tri kašike mlake supe u tanjiru... i ostale nebuloze.
Ima li sličnih paćenika? Onda mi se ništa ne jede, a kad ne jedem dugo nervozna sam i poludim.
Trenutno jaja i piletinu ne mogu smisliti.

Danas malo lakša hrana, rekli mi Marko i horoskop da regulišem ishranu :D
Skuhala nekoliko prokulica, celer, mrkva i prasa na prutiće, kad je bilo gotovo posula sjeckanim peršinom i mladim lukom. Plus instant rezanci i soja sos, mmm
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
PlavaMaca je napisao:
Skuhala nekoliko prokulica, celer, mrkva i prasa na prutiće, kad je bilo gotovo posula sjeckanim peršinom i mladim lukom. Plus instant rezanci i soja sos, mmm
Spoiler:
Slika
la bih ovo mogao jesti samo kao neki dodatak, kao neku salatu :D a i tada ne bih ako ne moram :D

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja volim sve te buckalice,a milina sad vec ima finog jestivog povrca,ja cu sutra blitvu i curetinu i neku finu biljnu corbicu,danas je bio " junk day" lazanje i choco chips cookies,jedva docekala od sinoc da ih napravim :lol: znaci ozdravila cim mi je hrana na pameti :)
evo receptica,za cas bude gotov pleh cookiesa :
2 solje secera umutiti sa soljom otopljenog maslaca,dodati 2 jaja,pola kasike za b.kafu sode bikarbone,mrvicu soli,3 solje brasna,solju oraha(ja sam stavljala onako u jezgri)solju sjeckane cokolade i 2 kasike hladne vode,vaditi kasikom za b.kafu na papir za pecenje,ostaviti razmak jer prilicno narastu, staviti u prethodno zagrijanu rernu na 220c i za cca 10 min se mozete " daviti" keksima kao ja veceras :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
azdajica-ny je napisao:
ja volim sve te buckalice,a milina sad vec ima finog jestivog povrca,ja cu sutra blitvu i curetinu i neku finu biljnu corbicu,danas je bio " junk day" lazanje i choco chips cookies,jedva docekala od sinoc da ih napravim :lol: znaci ozdravila cim mi je hrana na pameti :)
evo receptica,za cas bude gotov pleh cookiesa :
2 solje secera umutiti sa soljom otopljenog maslaca,dodati 2 jaja,pola kasike za b.kafu sode bikarbone,mrvicu soli,3 solje brasna,solju oraha(ja sam stavljala onako u jezgri)solju sjeckane cokolade i 2 kasike hladne vode,vaditi kasikom za b.kafu na papir za pecenje,ostaviti razmak jer prilicno narastu, staviti u prethodno zagrijanu rernu na 220c i za cca 10 min se mozete " daviti" keksima kao ja veceras :lol:
mmm zanimljiv recep a jednostavan, moglo bi se probati. može li margarin umjesto maslaca? i da nije puno šolja čitava?

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
moze i margarin a nije puno,probaj pa ces vidjeti :)http://www.google.ba/imgres?q=choco+chi ... 29,r:0,s:0

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

PlavaMaca je napisao:
Spoiler:
Slika

njam, ovo je fenomenalno :love5:
ja danas pravila corbicu od zobenih pahuljica http://www.coolinarika.com/recept/krem- ... pahuljica/
i patlidzane punjene fasiranim.

azdajice, cookies pravim cim se pojedu buhtle :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 00:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
stigmata je napisao:
PlavaMaca je napisao:
Spoiler:
Slika

njam, ovo je fenomenalno :love5:
ja danas pravila corbicu od zobenih pahuljica http://www.coolinarika.com/recept/krem- ... pahuljica/
i patlidzane punjene fasiranim.

azdajice, cookies pravim cim se pojedu buhtle :lol:

Ovo je zvučao kao da niko neće da jede buhtle :oops: Jes' ti to... Je l' to slučajno il' je to "hvala ti za recepat... kah... kah..."? :o

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vjevoricinus je napisao:
Ovo je zvučao kao da niko neće da jede buhtle

jel? :lol: :lol: :lol:
ma juce sam pravila buhtle, i dok su se pekle azdaja okacila recept. i onda mi bezveze praviti jos jedan kolac dok se ovaj nije ni pojeo. :D
a buhtle su bile super, fino naraslo testo, fino se ispekle ... ostale jos 2 :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Ima li iko kakav savjet za spremanje prokulica/prokelja? Uvijek mi ispadne gorko, a znam da je bas zdravo. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Gorko? :o A svašta.. Ja ih prokuham, pa onda pohujem i čak nekad samo tako prokuhane ih jedem i uvijek budu slatkaste. Mislim, ne slatke, znate na šta mislim. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Da, bas gorko. Ja ih prokuvam, prvu vodu bacim-ne znam ni sama zasto, poslije ih stavim u tavu na maslinovo ulje i dodam prezle, ali mi je uvijek taj gorki smek.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Stvarno ne znam. :-? Nikad isam osjetila gorak ukus prokulica. Možda se još neko javi sa pametnim odgovorom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5634 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 282  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]