MonaLisa je napisao:
Da li se zdravo hranite? Pazite li sta jedete? Drzite li brze dijete svakih par mjeseci ili se uvijek hranite zdravo pa nemate potrebu za tim.
Ja sam prosle godine imala ''fazu skidanja kila'', i odlucila sam se da necu uvoditi sebi neke jelovnike, nego jednostavno pokusati promijeniti svoj jelovnik za sva vremena, da izbacim svce nepotrebne namirnice i jednostavno se zdravo hranim. Informisala sam se o zdravoj hrani i razmisljala o tome sta, kako i kada jedem. I mogu vam reci da je djelovalo! Dan danas za dorucak jedem Vitalis i prestala sam sa cipsom, Bogu hvala.
Sve zavisi šta radiš i čim se baviš. Ako si teški fizikaner,naravo da ti neće odgovarati Vitalis
za doručak(nego nešto mnogo jače),a za ručak tanjir-dva variva. Što se mene tiče, ja se
(još,Bou hvala) ne mogu udebljati i da hoću...što mi i odgovara...mogu pojesti za dva čovjeka
kada sam raspoložen,a spalim to sve za tri sata. Treba slušati svoj organizam i tako mu i
udovoljavati.
Zadnji fazon koji sam počeo primjenjivati(doduše ne ja, nego na šta me stara - osim španskih
serija - navukla) je kombinacija raznih namirnica. U suštini, organizam prima jako teško neke
elemente ako ih ne potpomogneš drugima... Imam i nekih knjiga o tome(stara voli takva štiva)
pa ti mogu dati naslove ili čak prebaciti ako ti treba...