800
Tvoje reči ,,Ljubim vas sve troje,...,,
a imajući u vidu onu sličicu pored...uplaših se da ne budem četvrti za ljubljenje pa sačekah da te prođe želja.
Tema je dobra jer nisi usamljena sa tim pitanjem.
U tu grupu ja ne spadam i odmah bih rekao da je sestra Leona dala dobre odgovore.
Čovek koji površno prilazi veri on gleda ko je izdao tu knjigu iako ništa ne zna o učenju izdavača, zato je mnogo bolje ponuditi učenje pa ako nađeš za ispravno onda pitaj gde i ko to uči.
Neuk čovek (verski ne obrazovan)prvo pita za narodnost pa za versku opredeljenost i tu se ,,duhovnost,, završava mada nije ni počela.
Duhovan čovek vas nikad neće pitati ta 2 pitanja.
Vaše reči će svedočiti za vas o svemu:
1.O porodičnom vaspitanju
2.Verskom obrazovanju
3. stručnoj spremi
4. duhovnom nivou
5.kome služite itd.
Veljko
veljko je napisao:
Kula stražara rulles ! Kad se samo sjetim kako sam ih svojevremeno odhebo sa vrata stana ,njih i njihove usrane škrabotine prelivene duginim bojama.A taman su došli da se uvaljuju ljudima koji su osjetili rat ,pa da malo probaju da prošre stado.To je bilo negdje 1996.
Da li su se oni uplašili tvog poznavanja Pisma ili ti njihovog?
Zašto ih nisi pustio i pokazao im u Pismu gde greše i tako kao Hrišćanin pomogao zalutaloj braći ako misliš da su zalutali.
Drugi put ih pošalji ovamo jer ih ja jedva čekam ali neće da dođu više nisam te sreće kao ti.
Da bi nekome pomogao to ti je sigurno poznato da moraš prvo naučiti njihovo učenje i videti šta je loše pa pomoći.
Pozdrav.