banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 16:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Veliko Bozije cudo !
PostPoslato: 12 Nov 2009, 14:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Nov 2009, 15:13
Na koži devetomjesečne bebe iz ruske regije Dagestan pojavili su se ajeti iz Kur'ana. Rečenice iz svete muslimanske knjige ispisane su po leđima, rukama, i nogama malog Ali Yakubova. Rečenice koje se pojave na tijelu dječaka se neprestano smijenjuju, a pojavljuju se ponedjeljkom i petkom, te nestaju nakon tri dana.

Sve je počelo samo nekoliko sedmica nakon rođenja djeteta, odnosno kada se na njegovoj bradi arapskim slovima ispisala riječ 'Allah'.

Ruski liječnici su bili u potpunosti zbunjeni, odbacujući sumnje da neko ispisuje te riječi na djetetovoj koži.

Majka i otac dječaka nisu bili vjernici sve dok se na koži njihove bebe nisu počeli ispisivati odlomci iz Kur'ana.
Na samom početku nisu nikome govorili o tome šta se dešava s njihovim djetetom, no najzad su se odlučili posjetiti doktora, te rečenice na djetetovoj koži pokazati imamu.

"Ovaj dječak je čisti dokaz postojanja Boga. Allah ga je poslao u Dagestan kako bi se zaustavile napetosti u našoj republici", kazao je Akhmedpasha Amiralaev član tamnošnjeg parlamenta.

"Znakovi se pojavljuju dva puta sedmično, tačnije ponedjeljkom i u noći s četvrtka na petak. Kada se to dešava Ali se uvijek osjeća loše i neprestano je pod temperaturom. Nemoguće ga je držati u tim trenucima jer je tada zaista nemiran i radi toga ga tada smiještamo u krevetac. Teško je gledati tu patnju kroz koju on prolazi", kazala je majka devetomjesečne bebe.

Lokalni imam Abdula tvrdi da je na dječakovom tijelu bila ispisana rečenica "Ne skrivajte ove znakove od ljudi!".

Ova vijest izazvala je veliku pažnju javnosti, ali i vijernika koji dolaze u kuću malog Alija kako bi vidjeli 'božije čudo'

Izvjestava se da su najbolji Ruski doktori i dermatolozi iz Moskovskog univerziteta za medicinu doputovali u Dagestan da bi istrazili ovu neobicnu pojavu i ustvardili su da nema nikakvih naznaka ili pak mogucnosti da su ove rijeci ispisne rukom covjeka ,te da medicina i nauka nemaju objasnjenja za ove stvari.

http://www.youtube.com/watch?v=2rvVA9mRsA8

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
Cirkus.

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik

Avinoam1 je napisao:
Cirkus.

:D To ti mislis vidis kad dodju ociti dokazi nista drugo neznas reci ne go cirkus bez obrazlozenja ili odgovora.Ti mislis da je ovo cirkus il pak podvala, dok tako ne misle najbolji Ruski doktori koji su takodje pravoslavci kao i ti i koji sami priznaju da nemaju objasnjena za ove stvari odnosno da medicina i nauka ne idu nikako uz ovaj dogadjaj.I ako su pravoslavci ljudi priznaju da je ovaj dokaz od Boga.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Obicno sam skeptican prema ovakvim dogadjajima jer obicno, jeli, ispadne neka prevara i podvala...volio bih da postoji snimak koji prikazuje trenutak kad se slova pojavljuju na njemu, a ne samo ove slike kad je vec sve ispisano...ali, uvijek postoji mogucnost da je istina...u kojem slucaju je ogromno cudo...ako ne, roditelje u celiju zbog iskoristavanja djeteta...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Sta to po tebi potvrdjuje?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
U svakom slucaju, da postoji neka visa sila od covjeka...mada i sad vjerujem u tako nesto, ali sa manje entuzijazma...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zbog ovog ne vjerujem da je od Boga:

Mirzareli je napisao:
Kada se to dešava Ali se uvijek osjeća loše i neprestano je pod temperaturom. Nemoguće ga je držati u tim trenucima jer je tada zaista nemiran i radi toga ga tada smiještamo u krevetac. Teško je gledati tu patnju kroz koju on prolazi", kazala je majka devetomjesečne bebe.

Bog ne bi mucio dijete na taj nacin.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Бог не постоји, како вам то више није јасно 8)
И ово су све глупости.......

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:10 
Pripravnik
Pripravnik

Hristov je napisao:
Zbog ovog ne vjerujem da je od Boga:

Mirzareli je napisao:
Kada se to dešava Ali se uvijek osjeća loše i neprestano je pod temperaturom. Nemoguće ga je držati u tim trenucima jer je tada zaista nemiran i radi toga ga tada smiještamo u krevetac. Teško je gledati tu patnju kroz koju on prolazi", kazala je majka devetomjesečne bebe.

Bog ne bi mucio dijete na taj nacin.

To je sve iskusenje .Znas li ti da kod nas musliman je postojao Ejub a.s koji je bio bolestan toliko da se to rijecima nije moglo opisati 80 godina je bio bolestan a bio je Allahov poslanik ali bio je zadovoljan Bozijom odredbom .Evo procitaj pricu i predaju o Ejubu a.s pa ce ti ovo s djetetom biti jasnije.!

http://www.n-um.com/?q=node/1119

Ti sam znas i da je Isus prosao krzo svasta i mojsije i ako su bili od Boga poslati .imali su velika i teska iskusenja.Bog najbolje ispita covjeka kad mu se nesto lose desi da vidi da li se covjek sjeca Boga samo u dobru ili se pak sjeca kako treba da se sjeca i u dobru i u zlu.Sve se desaje sa Bozijom odredbom bilo ono lose ili dobro po nas mi trebamo znati da je to od Boga i da sve ima svoj razlog. !Evo ne do Bog da se ti razbolis i dobijes tesku bolest toliko tesku da od bolova nemozes spavat skoro da se raspadas ne do Bog kazem sto tebi mislio da Bog da se meni desilo navodim samo primjer.Koje odredio tako da bude Naravno Bog nismo ja i ti odredili kako cemo biti biti bolesni i sta cemo bolovati.Znaci ti pretpostavljam da vjerujes da je bolest data od Boga i da zato Bog ima razlog.Nekog Allah kaznjava sa velikom bolescu, a nekoga iskusava da li se sjeca Allaha i u dobru i u zlu.

Poslednji put menjao Mirzareli dana 12 Nov 2009, 17:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:17 
Pripravnik
Pripravnik

Shabban je napisao:

Ako Bog ne postoji kako ti onda postojis daj mi objasnjenje molim te. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mirzarelli, govorimo o bebi od 9 mjeseci.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:20 
Pripravnik
Pripravnik

Romeo88 je napisao:
U svakom slucaju, da postoji neka visa sila od covjeka...mada i sad vjerujem u tako nesto, ali sa manje entuzijazma...

Postoji visa sila ,ta visa sila je Bog kreator i stvoritelj svega.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Mirzareli je napisao:
Shabban je napisao:

Ako Bog ne postoji kako ti onda postojis daj mi objasnjenje molim te. :evil3:

Направили ме мама и тата :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:35 
Pripravnik
Pripravnik

Hristov je napisao:
Mirzarelli, govorimo o bebi od 9 mjeseci.

Nema veze makar da joj je 1 mjesec.De mi reci kako komentarises da je recimo beba od 5 mjeseca jako bolesan ili da ista ta Beba umre u tom stadiju ili da joj je dijagnosticirana neka velika bolest da nas dragi Bog sacuva rak tumor itd itd.Da li vjerujes da je to od Boga da li vjerujes da je to Bozije odrednje ili je to doslo samo od sebe?!Bog najbolje zna zasto se pojavljiva na bebi od 9 mjeseci Bozije rijeci iz Kurana,ali moje licno misljenje ja kazem moje misljennje ipak Allah najbolje zna da bi upravo evo ovaj shabann kaze da ne postoji Bog i da je nastao od mame i tate :lol:Upravo zbog toga da vide nevjernici da postoji neka visa sila a to je Bog naravno ovo je samojedan dokaz samo o postojanosti stvoritelja i mi sami smo dokaz za sebe.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:41 
Pripravnik
Pripravnik

Romeo88 je napisao:
Obicno sam skeptican prema ovakvim dogadjajima jer obicno, jeli, ispadne neka prevara i podvala...volio bih da postoji snimak koji prikazuje trenutak kad se slova pojavljuju na njemu, a ne samo ove slike kad je vec sve ispisano...ali, uvijek postoji mogucnost da je istina...u kojem slucaju je ogromno cudo...ako ne, roditelje u celiju zbog iskoristavanja djeteta...

Eto ti si skeptican a Najveci Ruski doktori govore da se ne radi ni o kakvoj podvali i da je stvar sa medicinskog i naucnog aspekta neobjasnjiva.Ti isti doktori koji imaju skole ko ja i ti zajedno godina eto oni ne bi primjetili da je podvala, iako su doc i mr. dermatologije i medicine.Sto uvijek trazite dlaku u jajetu i ako niste sigurni da se ona nalazi u tamo.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Džejms Randi nudi milion dolara nagradu za bilo kakav dokaz paranormalnog ili "Bozjeg cuda" kako ti kazes. Niko do sada nije pokupio nagradu, iako je bilo velikih riba kao Uli Geler, na primjer.

Znaci nosite tu bebu kod Randija ako ste tako sigurni u cudo :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ma da,a ovamo bogorodice placu,ovamo iz statusa tece krv ili vino,ovamo ljudi ozdravljaju pred Ostrogom,ovamo se ljudi reinkarniraju,ovamo se u soljici kafe vidi jehova itd.
Pa cekaj,u kojeg boga sad da ja vjerujem?U Alaha koji pise Kuran na Bebinoj kozi,U katolickog Isusa jer tece krv iz Bogoridicnih ociju u pustinji Meksika,U pravoslavnog Isusa jer nekim cudom ljudi ozdravljaju pred Ostrogom,U Budu jer ljudi tvrde da se sjecaju prethodnih zivota...
Hajde da se ti bogovi odluce vec jednom,lakse mi je odabrati majicu u butiku nego pravog tvorca svega vidljivog i nevidljivog.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mirzarelli, ja zamisljam da se recimo pojavi na bradi 9-mjesecne bebe ime "Isus Hrist" a dijete vristi od bolova. To je losa poruka koju onda Bog upucuje.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:52 
Pripravnik
Pripravnik

Hristov je napisao:
Mirzarelli, ja zamisljam da se recimo pojavi na bradi 9-mjesecne bebe ime "Isus Hrist" a dijete vristi od bolova. To je losa poruka koju onda Bog upucuje.

Ne vristi djete, samo prilikom ponovne pojave natpisa djete ima visoku temperaturu i nemiran je sto je razumljivo.Djete kad ide na ljekarske preglede je sasvim zdravo i nema nista neobicno neka bolest itd.Rekao sam ti gore sve je od Boga odredjenje i mala beba moze biti jako i tesko bolesna od neke bolesti rane itd, i ti znas da je i to od Boga kao i sto je ovo sa Ali Yakubovim.

Poslednji put menjao Mirzareli dana 12 Nov 2009, 17:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 17:58 
Pripravnik
Pripravnik

Elvis Presley je napisao:
Ma da,a ovamo bogorodice placu,ovamo iz statusa tece krv ili vino,ovamo ljudi ozdravljaju pred Ostrogom,ovamo se ljudi reinkarniraju,ovamo se u soljici kafe vidi jehova itd.
Pa cekaj,u kojeg boga sad da ja vjerujem?U Alaha koji pise Kuran na Bebinoj kozi,U katolickog Isusa jer tece krv iz Bogoridicnih ociju u pustinji Meksika,U pravoslavnog Isusa jer nekim cudom ljudi ozdravljaju pred Ostrogom,U Budu jer ljudi tvrde da se sjecaju prethodnih zivota...
Hajde da se ti bogovi odluce vec jednom,lakse mi je odabrati majicu u butiku nego pravog tvorca svega vidljivog i nevidljivog.

Koje nepoznavanje vejra :lol: Jedan je Bog samo sto ga recimo muslimani zovu Allah krscani Bog misli de na istog Boga jednog stvoritelja

Rijec Allah na arapskom znaci Bog(Jedan Bog)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]