Talija je napisao:
Ne podržavam homoseksualne veze, ali mi ne smetaju dok ne počnu da dižu parade i svima ostalim koji to nisu bodu oči.
Ne bih im nikad dozvolila usvajanje djece. To nikako!
A šta će njih dvoje da rade u samoći svoje sobe to me se ne dotiče.
Pa od prilike smo istog misljenja
Talija je napisao:
Sad, da ih treba ubijati, ne treba, jer ko je to vlastan da ubije ijedno ljudsko biće?
E o ovom da li ih treba ubijati ili ne mislim da vrijedi kazati prvo, ko se javno deklarira kao peder on je za ubiti, ali se zna ko moze ubiti, ne pojedinac nego drzava, drustvo.....sve dok neko nesto cini unutar svojih zidina, nema potrebe za ubijanjem, nema potrebe da virimo u njegovu/njenu privatnost, ali kad ta osoba javno kao neka faca ili dasa po principu "ko sam - ja sam" ili " iza mojih ledja je demoratija"....takvu osobu ili takve osobe treba sankcionisati onako kako se i zapovijeda.
Jer ni lopov nije sankcionisan dok se ne uhvati na djelu ili dok se javno ne ogalsi da je ukrao, tako niti ubica ne ide u zatvor dok se ne dokaze da je ubio ili dok sam se ne pocne hvaliti o ubistvu, tako mislim da ni peder dok nesto drzi u tajnosti i dok se bori protiv toga to je izmedju njega i Boga ( a znamo sta Bog o tome kaze)....ali kad on pocne o tome "javno" onda slijedi i javna opomena, kazna, linc...
Koga briga sto je neko peder, ali kad to javno postane onda je to briga javnosti.