PO infomracijama koje imam, trebao je biti inteziv pocetkom septembra. Posto sam pozvan da dodjem, ali nisam otisao.
No, nije ga Zika organizovao vec jedan njegov bivsi prijatelj i kolega na stazi, Julijan. Ne mogu sada da se sjetim koje mu je posveceno ime.
Sada da li su organizovali u OKC ili negdje drugdje ne znam.
Zadnji put kada sam bio sa njima, odrzavao se inteziv i Svjetlosni dah (sada su promjenili ime te tehnike) u Zavodu Distroficara koji je vodio Zivorad. No, posto izmedju Julijana i Zivorada vise nema prijateljstva i kolegijalnosti, mislim da Julijan nije organizovao inteziv u Zavodu vec negdje drugdje.
Kada sam rekao da ima dosta, mislio sam na malo manje dosta.

.. vise je bilo receno za predio srbije i bivse juge. No kod nas u RS konkretnije u Banja Luci bilo je oko 10 ljudi. A u banja luci ima i jedan covjek svestenik te gnosticke crkve. No, mislim da nije u tom fazonu (svestenistva), koliko znam, a znam sigurno jako dobro. Posto se svestenikom EGE postajalo tek kada covjek ima iskustvo Gnoze. Jedno vrijeme taj covjek je nesto napisao i ovdje na forumu, ali je otisao. Sada se ne mogu sjetiti koji mu je nick bio.
U banja luci je bilo nekih 7 ili 8 ljudi sa iskustvom Gnoze, koji su iskustvo dozivjeli sa Zivoradom. A i mozda dvoje ili troje koji su imali iskustvo, ali nevezano za inteziv i Zivorada.
No, mislim kao i ti. Vjerovatno je bio organizovan inteziv u prostorijama OKC pa je krenula prica.
Pozdrav