banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 10:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Moze EZAN i sam promijeniti sadrzaj poruke, ali nece.
Moj prijedlog je da ostane kao dokaz da UVRIJEDITI UOPSTE NIJE TESKO, sto je bila i svrha onog posta.
(po uzoru na BADAVA TI K...)

NEMA LJUTIS :lol: .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 11:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Zato sto vi nepostujete svoju vjeru pa nemozete ni tudju,a grijeh je pred BOGOM klevetati tudju a svoju uzdizati.

Vrh

Tema posta: nema ljutnje, ali...
PostPoslato: 04 Apr 2003, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2003, 15:53
Ezane, ne ljutim se ja. Slazem se da je ruzno vrijedjati, zato i smatram da nema potrebe za onakvim rijecima. To sto neko vrijedja druge, ne znaci da i drugi trebaju vrijedjati njega. Kakva korist od ruznih rijeci?
Pozdrav!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 12:24 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citava ova tema i jeste otvorena i prodiskutovana u jednom takvom tonu.
VRIJEDJANJU.
Eto kao Mr.Simpson je duzan da upozori ostale, jer je od javnog interesa da se puna istina o jednoj destruktivnoj sekti sazna. Iznose se imena i prezimena ljudi, pljuju i blate samo zato sto ne vjeruju u ono u sto doticni i njegova prikolica vjeruju.
Svi smo mi LUDI pa se eto nasao ON da nas UPOZORI, hehe.

Onaj drugi huli na sve ostale religije - ne kontajuci ZASTO JE PRAVOSLAVLJE RELIGIJA SA NAJMANJIM BROJEM POKLONIKA, a ipak po njemu jedina i prava......

Mene religija ne interesuje nesto puno - a kad vidim kakvi o njoj raspravljaju, i nivo rasprava, i to od onih sto "DUHOVNO SU IZGRADJENI" onda mi je i drago sto sam ovakav kakav sam.

NADAM SE SAMO DA TO STO VI ZOVETE DUHOVNOM IZGRADNJOM NIJE PRELAZNO.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 12:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2002, 11:19
Ezane, osoba koja na ovim forumima po mom iskustvu najvise vrijedja si upravo ti. Uvrede za koje optuzujes nas ostale nisu upucene tako direktno ljudima. Sta ima nekoga da vrijedja ako Maran Ata kaze "badava-ti-kita" za jednu knjigu? Ti, sa druge strane, nazivas konkretne ljude takvim pogrdnim rijecima da me uvijek iznova iznenadjujes.
Vrati se ti lijepo na podforum "Politika" i gdje li vec pises, ovde nam nisi nedostajao.

Jos nesto. Ne znam da li je u pravilima foruma predvidjeno da autor teme moze da trazi da se tema zatvori. Ako moze, kao autor to trazim.

Ovo o cemu se sada na ovoj temi diskutuje nema nikakve veze sa pravom temom. Tako da ako niko nema vise nista da doda po pitanju aharonovog i Vaderovog besmislenog vjerovanja, neka se tema zatvori.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 13:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Dec 2002, 16:22
majketi po cemu mislis da je tvoje i mr. simsonovo vjerovanje smisleno. :lol: bas ste ga fino smislili, takvi su i pokrenuli civilno -vjerski rat. tvoja religija tebi najbolja, a ko misli drugacije on je glupak. c c c. vidi se da nemas ni H od hriscanstva, maran ata. i bolje ti je da izbrises taj nick, da ne sramotis hriscansku vjeru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 13:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ohoho, pa gdje si sainte, dugo te nismo vidjeli!
Posto nam ti jedini do sada od ucesnika na ovim temama nisi otkrio koje si ti sekte clan, mozda bi bilo vrijeme da to uradis?
Jesi li i ti mozda clan ove Hrickove grupe i "reinkarnacija" nekog apostola? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 13:36 
Pripravnik
Pripravnik

joj simson ja mislio ti imas neke klikere, ali vidim da si supalj.

p.s. ma ja sam ti inkarnacija svetog Save, samo vi pravoslavci slijepci. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 13:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A znaci i ti si sainte jedan od onih koji umisljaju sebi da su toliko znacajni i interesantni da mi ostali treba da trosimo vrijeme i energiju na to da prokljuvimo u sta vi vjerujete. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 13:44 
Pripravnik
Pripravnik

ti stvarno slabo kontas. jedina osoba koja se predstavlja da je znacajna je maran ata, ali ni ti nisi daleko od toga. pogledajte malo sta pisete.

da li treba da se zadrzavas oko mene, hehhe. cuj necu ti dati prostor za to, vjeruj mi. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A sta cu, glup sam.
Mogu samo da ti zavidim kako si ti pametan, i posten, i lijep i dobar, a ja ovakav jadnik.
P.S. Ih sad kad ovi sto me ne vole krenu da citiraju ovo i pisu komentare tipa: "Najzad si shvatio."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 16:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2003, 15:53
Ezane, ja se stvarno i iskreno nadam da te nisam nicim na ovom forumu uvrijedio,a ako je bilo neceg nerazumljivog ne zamijeri, to mi nije bila namjera, niti mi pada na pamet da bilo koga vrijedjam. U svakom slucaju, nema potrebe da kroz ponasanja jednog covjeka na ovom forumu gledas jednu kompletnu crkvu. Pravoslavlje treba da slavi pravu slavu, odnosno Boga, jer u izvornom znacenju i potice od rijeci pravovjeran. Dakle, ako je prava vjera, to je vjera u Boga, Tvorca svega vidljivog i nevidljivog. Bog je ljubav, a ako se slavi Bog i proslavlja svim zivljenjem, a to znaci i onim najsitninjim gestama, onda u takvom zivljenju ne treba da bude nikakvog vrijedjanja. To sto pojedini tako nastupaju, to je njihov problem, ali ti sam pokusaj da osjetis kroz proucavanje Bozije Rijeci, da li je duhovnost dobra.
Izvinjavam se Simpsonu za ovo javljanje, ako zeli da se ova tema zatvori,
moze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 17:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Simson jesi li ti i ovaj tvoj kompanjon tata mata razmisljali da cete umirati i dacete kako u islamu kazu bogu dzevap placati i na siroj cupriji stojati?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2003, 20:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Muamere, da ti napisem nesto iskreno, i da to kazem ne samo tebi vec svima ovde.
Ako zelis da pricamo o pravoslavlju i islamu, nemam nista protiv. Ali treba otvoriti temu za to. Tema na kojoj ovo sada citas nije islam, vec vjerovanje Vadera i aharona da njih dvojica i ostali clanovi njihove sekte predstavljaju reinkarnirane velike ljude iz proslosti, koji su sada okupljeni u Banjaluci sa nekakvim velikim duhovnim zadatkom od znacaja za cjelokupno covjecanstvo. :lol: :lol: :lol:
Posto se ti inace nisi deklarisao kao muslimanski vijernik, ne znam zasto to uopste pitas. Ali ako zelis vidjeti moje misljenje o islamu, procitaj prve dvije-tri stranice teme "Kuran i muslimani" koju je poceo aharon, iliti "reinkarnirani apostol Pavle". :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2003, 12:08 
Pripravnik
Pripravnik

sve ovo pre rata bilo u crvenoj bojici, a sad odjednom reinkarnacije svetog Save. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2003, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Sta ces... dosao kraj i "crvenoj bojici" i doslo vreme da se narod vrati onome u sta je verovao zadnjih cca. 1000 godina (sa izuzetkom tih 50 godina crvene bojice). Sem toga, prikooniti se Bogu nikad nije kasno, pa makar to bilo i 5min pre smrti. Ali... nije to tema. Tema je:

Adam i Eva u plavom neboderu.

Zmija bese u zutom neboderu ? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2003, 10:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Mar 2002, 01:00
Saint, čestitam na duhovitosti. Pa ipak skoro sam siguran da se negdašnji Rastko prozvani Sava (a koliko je svet samo Bog zna) šeta i danas među "pravoslavnima", ali da ga oni napadaju kao jeretika.
Pa ipak još ne znam ko je i da li je ovdje među nama. Prije bih rekao da je negdje u Srbiji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2003, 10:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Mar 2002, 01:00
Što se tiče Pavla, jedini koji mene na ovom forumu podsjeća na njega je poštovani Mr.Simpson, ali na Pavla prije obraćenja kada je kao Savle sa velikom i iskrenom revnošću progonio jeretike i otpadnike svetootačke vjere onih dana, i u lancima ih privodio na sud i u tamnicu.
Pa ipak, i u Simpsonu kao i u Savlu onda postoji klica iskrenog i čistog srca koja bi, ako Bog da, mogla jednom uzdrasti u drvo sa dobrim plodovima. Revnost je tu, a za drugo će se Bog postarati u svoje vrijeme ako mu bude volja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2003, 12:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vidi ti naseg "reinkarniranog apostola" Pavla-aharona! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2003, 18:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nemam vise volje da dangubim na ovom forumu, zato - pozdrav svima!
Srecan Vaskrs svim pravoslavcima - HRISTOS VASKRSE!

...mozda navratim ponekad da podsjetim neke nove ucesnike foruma na istine otkrivene na ovoj temi na kojoj se sada oprastam od vas...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]