kliber je napisao:
maki065 je napisao:
da posjetim da u Novoseliji u Banjaluci ima 3 šiljka na 100 metara, sa dve strane Vrbasa između njih možda 30 metara ima i treca malo niže takođe nekih 30-ak metara i nisu srbi srusili ni jedne džamije u BL nego muslimani da bi se napravili žrtvama i srbe kao zločince to je javna tajna i svjetska samo što to nikog neinteresuje nažalost
Pa šta? Sve te džamije su bile tu prije rata (posljednjeg). Ko je branio Srbima da grade crkve? Kako to da ni Hrvati ni Muslimani u bivšoj SFRJ nisu imali problema sa građenjem crkava, a Srbi su kao imali?
Srbima nikada nije bilo do vjere. Sad da se pojavi neki karizmatični komunista, Srbi bi rušili iste te crkve koje sada grade.
potpuno nepotrebno toliko ni crkava ni džamija ni neznam čega više
kakve veze ima to što su bile i prije rata tu
a koji će ti đavo na svakom ćošku džamija ili crkva ili sinagoga i šta već, navedi mi samo jedan dobar razlog za to i šta to dokazuje pošto ja i nisam baš neki vjernik.
tačno je da su srbi za vrijeme komunizma prvi išli da ruše svoje crkve nažalost kad su bili zaluđeni komunizmom
kad se sjetim kad sam prolazio ''pokraj'' Mostara i pogledas dole kao neka velika poljana na kojoj stoji 100 lansirnih rampi spremne za lansiranje, pa ni najveći musliman ne može da kaže da to voli da mu 5 puta dnevno jauče neko na sav glas (kad čujem taj jauk ja obično kažem što si se popeo gore kad ne smiješ sići)
važno da li je neko čovjek a to vjera mislim da smo mi svi gladni ma koje vjere bili, umjesto tih silnih džamija i crkava pokrenu fabrike da ljudi rade da mogu normalno živjeti, a ja mogu i u svojoj kući da se molim bogu ako hoću, nemoram da idem u crkvu ili džamiju