Hristov je napisao:
Oficire, izgleda da te je mnogo pogodila ova tema kad pokusavas od lavica napraviti mentalnog bolesnika. To je tvoja tiha osveta, sve u prijateljskom duhu, necemo rusiti niti paliti, ali cemo rijecima dokle god moze, jel'da? Jesu li to plodovi tvoje vjere? Vise se bavis Biblijom nego svojim cinizmom, kao da se prvo vise vrednuje.
A ti kao njegov glasnogovornik...
Procitaj temu Hristos vaskrse-pa ces se i sam uvjeriti ko je i zasto prvi popustio, zao mi je sto shvatas da od lavica pravim mentalnog boesnika, ili cak vise sto si to iz ko zna cega zakljucio.
Ali iz tvog posta se da zakljuciti i nesto vise, iskoristavas ranjivost samog lavica i stavljas se u njegovu odbranu izigravajuci viteza na bjelom konju...ja i ti smo ksrtili koplja pa smo se razisli, imam misljenje o tebi kao i ti o meni.
A sto je lavic na naziv "djete" puko ko sifon to mu ja nisam kriv...
lavić je napisao:
,,Tu sam ja odmah iza tebe.-

Kod mene nemaju običaj muškarci muškarcima iza leđa blizu stajati već ženama.
Znaci i kod tebe zene staju iza ledja kao i kod nas u Islamu kad obavljamo molitvu...krasno vidis nehotice receno, ali jos jedan stav blize.
lavić je napisao:
,,arapski sinonim za rijec brak iznosi preko 1000 raznih varijanti..''
Što bi značilo da se taj pojam nemože prevesti pa umesto njega idu slične reči:kruška,veslo,mrak,riba,kuća....
Pa ako kod tebe kruska, veslo, mrak, riba i kuca oznacavaju sinonime braka onda si se ti mozda okruskio a ne ozenio, ili
omeracio ili
oribo, ili okucio....
lavić je napisao:
imam i ovde Derviše i družimo se i nikad se nismo vređali već uvažavali i mnogo sličnih zaključaka imamo. Kad nađem u knjigama nešto valjano (Islamskim) onda ću i to reći.
Samo im reci ovo sto i meni vidjeces kako dervisi pasaju sablju i kuburu-
Ajd coece...daj se okani...ne mozes tako, rastresen si, ne vezes stvari, argumenti ti nemaju smisla, ne podupires ih citatima...sve ono sto zelis kazati jest da je Islam ratoborna vjera, pa o.k. uzecemo s rezervom i da jest, sta si dokazao, nisi porusio niti ijedan postulat Islama...
Ne ide lavicu to tako...nemoj da se drugi smiju i da smatraju da od tebe pravim kako to Hristov rece mentalnog bolesnika iako mi to ni pod tackom razno nije palo na pamet, ne podlijezi frustracijama....sjeti se "Ko te udari ti okreni i drugi obraz"...ja sam ti ponudio ruku a ti opet nista....
Ta ponudjena ruka znaci da mozemo opet pricati i o ratu i o Kur'anu i zidovima no problem, pa mozemo se opet izakaciti...ali sto tako sve prihvatas k srcu...nije svijet propao ako sam prvi koji ukazuje na greske, necu biti ni zadnji...