Pederluk je za mene terror manjine nad vecinom. Nije prirodan. Podlijeze ili sankciji ili lijecenju.
Pederi me opcenito ne interesuju sve dok svoje prvljave poslove obavljaju negdje izmedju cetiri zida, jer to je privatnost i ja je postujem.
Medjutim kad ta privatnost postane javna, onda je i za javnu osudu. Ko hoce da bude peder neka to brate sakrije, pa nek bude citav zivot, zato se i zove privatnost.
Druga stvar pisma, pogotovo Biblija govore protiv sodomizna i pedera i da se po tom razumijemo. Bog kaznava Sodomu i Gomoru, sta vi ocekujete da Bog ponovo kazni pedere i njihovo javno ispoljavanje u sred Beograda, Sarajeva, ili bilo gdje drugo, Bog je s tog aspekta poslao ZAKON, i mi ljudi ih trebamo kaznjavati shodno Bozjem zakonu.
Bozji zakon nije izmislio covjek pa da kaznjava pedere eto tako sto mi se cefanlo.
Kod nekih je problem sto mise da Bog mora djelovati SVAGDJE I DIREKTNO da bi se mi uvjerili da ON to ne sto i hoce, a svi zaboravljaju na ZAKON.
Bog ne djeluje ko Sotona, Bog je mudar pa je propisao ljudima zakone, zakoni su legalni i od Stvoritelja su koji poznaje svoja stvorenja i zna sta je za njih dobro a zna cega se moraju kloniti.
Nigdje u Bibliji ne nalazimo da je Isa a.s. protiv smrtne kazne, nigdje ne postoji jasan tekst, jer Isa a.s. nije u Bibliji donio novi zakon koji je po bilo kom osnovu protivrijecio Musaovom a.s. zakonu. "Cuvajte zakone" kaze on a.s.
Govoreci o zeni koja treba da se kamenuje po hiljaditi put kazem da Isa .a.s. nije bio budala i da za blud treba i covjek, a posto ga fariseji nisu doveli, pa nema smisla kaznjavati bez dokaza.
A za pedere imamo ocit i jasan dokaz, javno paradiranje, imamo javnu hulu na Boga, na sva pisma i sve Poslanike s.a.w.s.
Hristov je napisao:
Oficire, cisto sumnjam da bi ti slijedio zakon da ti je najblizi clan porodice homo.
Samo cu ti citirati ono sto je rekao Poslanik s.a.w.s. za jednu zenu koja je ukrala i ispred koje su dosli ljudi da budu njeni zagovornici, da se nad njom ne izvrsi kazna odsjecanja ruke.
Dakle :" Kad bi Fatima ukrala, ja bih joj ruku odsjekao".- kaze Poslanik s.a.w.s.
Elhamdulillah u mojoj familiji nema niko a da je homo, bar javno, a privatno, to je izmedju njega i Boga, boli me cosak ako ce se perivatno sexati s radijatorom. Medjutim ko pokaze nesto javno a sam Bog je osudio taj grijeh....o da Hristove, i te kako bih bacio prvi kamen, a isto tako smatram da nije musliman onaj ko mene vidi da cinim veliki grijeh ili ociti kufr a da na mene ne baci prvi kamen, i isto tako smatram da je svaki hriscanin manjkav ko ne cuva zakone a istovremeno nema i ljubav, i isto tako smatram da ateista nije moralan covjek ukoliko podupire nemoral itd.i tako blize.
Nadam se da smo se razumijeli, samo mi nemoj vaditi rijeci iz konteksta.
Kada govorimo o pederima uvjek mislim na ove javne prestupe, parade, gay klubove itd. ali nikad nisam rekao da postoje ljudi koji se bore protiv tog sto imaju u sebi, da i Gospodar pomogne u tome, ali one javne prkosnike....dajte mi samo kamen prvi ga bacam, i ne bojim se nicijeg prijekora jer znam da je to poruka i Biblije i Kur'ana-ako ni pocemo onda su bar u tome obje knjige jasne ko dan.
Hristov je napisao:
Sudeci po tvojim rijecima Isus je mislio da treba kamenovati homoe da bi usli u zivot vjecni. Isusova poruka je jasna i ne daje mjesta sumnji, prvo milost pa onda zakon, a to je i poruka Starog Zavjeta.
Naravno, kako divno receno, prvo milost pa onda zakon, prekrasno si to rekao. Ali da te pitam :
"Kad cemo jednom poceti primejnjivati zakon."Hristov je napisao:
Ja kad bi odbio da ubijem homoa zato sto nemam srca da bacim kamen na njega, da li bi me Bog kaznio zbog toga sto ne drzim njegove zapovijesti ili bi me nagradio zato sto sam pokazao milosrdje i ljubav?
Da se i ovdje razumijemo, ubistvo prije svega vrsi drzava a ne pojedinac, dakle vlast je ta ko ja smije da ubija, postoji opet sudstvo, proces....dug je put do smrtne kazne, ali posto gospoda javno paradiraju i ja ih javno osudjujem, prave parade nemorala, hajmo ja i ti uraditi samo ono sto je uradio Isa a.s. primjenicemo milost, a onda zakon. O.K.
Mnogi narodi su sravnjeni s zemljom upravo zato sto nisu odrzavali Zakon Bozji.
Ljudi moji nema pokazivanja ljubavi prema necemu sto Bog mrzi, nema ljubavi prema Djavolu, nema ljubavi prema grijehu ma u kom obliku on dolazio...kako ne shvacate, ljubav je zaljude da oproste male grijehe, greske, o tom Isa a.s. govori nije sve u formalnosti, ali sto se tice velikih grijeha, pa to niti ijedan Poslanik s.a.w.s. nije oprastao niti je Bog to oprastao, ali covjek misli da ima vise ljubavi i od samog Boga.
Hristov je napisao:
Ajde ti razmisli - jedna zapovijest kaze: "Ne ubij!". Kako bi ti kaznio homoe a da ne prekrsis tu zapovijest?
Zakon "Ne ubij"...ha, a zasto onda toliko ubistava u Bibliji, nije li to kontradiktornost???
Ko cini ubistva?
Nekad Bog Sam, nekad Poslanici s.a.w.s nekad obicni ljudi kojima Bog direktno ili indirektno naredjuje ubistvo... a kad je tako u Bibliji, i naravno i u Kur'anu zasto je onda taj zakon "Ne ubij" uopste izrecen.
Da li je Bog grijesio, da li se nekad dvoumio???
Ne, jer zakon "Ne ubij" ne podrazumjeva zabranu ubistvo radi ocuvanja sebe, svoje porodice, vjere, imetka. Cak sto vise vjerujem da bi mnostvo od nas ubilo, recimo Hitlera jer znamo da bi to bilo dobro djelo, jer bi spasili 40 miliona zrtava ( 40 000 000 ).
Nemoj mi samo reci da ga ti nebi ubio a da znas sta ce taj covjek u buducnosti napraviti.
Bog nam u spisima govori da su pederi ljudi koji nanose zlo ljudskom rodu i propisuje sankciju, koju je cak i On Sam izvrsavao nad citavim gradom, a nad pojedincima i malim grupama je nama propisao zakon.
Jesi li ti milostiviji od Boga???
Ja nisam.